yunus5055 Üye Konu Sahibi Adanaurfa' Alıntı: Ya corç bu forum da flaş player var çok gördüm Genişletmek için tıkla ... Dostum bizim dediğimiz şey swf açan flash değil ... Net üzerindeki Video içerikli bölümleri oynatan flash player
Adanaurfa' Alıntı: Ya corç bu forum da flaş player var çok gördüm Genişletmek için tıkla ... Dostum bizim dediğimiz şey swf açan flash değil ... Net üzerindeki Video içerikli bölümleri oynatan flash player
Amaru Shady Üye yunus5055' Alıntı: dosya yüklenmiyor olabilir bu da bize koyabilir ... Genişletmek için tıkla ...
yunus5055 Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: bu gidişle harbiden program yazmayı öğrenmemiz gerekcek Genişletmek için tıkla ... Demin arkadaşın yanındaydim .. Adamın samsung galaksi s1 var .. Şu an elimdeki 3310 muş gibi geliyor
- SerkeŞ -' Alıntı: bu gidişle harbiden program yazmayı öğrenmemiz gerekcek Genişletmek için tıkla ... Demin arkadaşın yanındaydim .. Adamın samsung galaksi s1 var .. Şu an elimdeki 3310 muş gibi geliyor
R.A.M Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bu gidişle harbiden program yazmayı öğrenmemiz gerekcek Genişletmek için tıkla ... Dediğin keşke kolay olsa ben 1 senedir uğrasıyorum öğrenemedim
- SerkeŞ -' Alıntı: bu gidişle harbiden program yazmayı öğrenmemiz gerekcek Genişletmek için tıkla ... Dediğin keşke kolay olsa ben 1 senedir uğrasıyorum öğrenemedim
yunus5055 Üye Konu Sahibi cihat37' Alıntı: Dediğin keşke kolay olsa ben 1 senedir uğrasıyorum öğrenemedim Genişletmek için tıkla ... Ben bu yaz bir iki hafta uğraşmıştim pythonla ... Sadece sis toplayıp bozmayı öğrendim ... Bu da birşey ama demi ... gülmeyin bak döverim
cihat37' Alıntı: Dediğin keşke kolay olsa ben 1 senedir uğrasıyorum öğrenemedim Genişletmek için tıkla ... Ben bu yaz bir iki hafta uğraşmıştim pythonla ... Sadece sis toplayıp bozmayı öğrendim ... Bu da birşey ama demi ... gülmeyin bak döverim
SHS Üye yunus5055' Alıntı: Demin arkadaşın yanındaydim .. Adamın samsung galaksi s1 var .. Şu an elimdeki 3310 muş gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 21:24:17 ---------- Yazıldı @ 21:22:38 ---------- cihat37' Alıntı: Dediğin keşke kolay olsa ben 1 senedir uğrasıyorum öğrenemedim Genişletmek için tıkla ... öğrensek bile bu Flash işini çözemeyiz, ama kendi uygulamamızı yazardık
yunus5055' Alıntı: Demin arkadaşın yanındaydim .. Adamın samsung galaksi s1 var .. Şu an elimdeki 3310 muş gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 21:24:17 ---------- Yazıldı @ 21:22:38 ---------- cihat37' Alıntı: Dediğin keşke kolay olsa ben 1 senedir uğrasıyorum öğrenemedim Genişletmek için tıkla ... öğrensek bile bu Flash işini çözemeyiz, ama kendi uygulamamızı yazardık
yunus5055 Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Six guns oyununu oynadım birazda ... Adamlar yapmış abi ya ... Bizde hala kıçı kıytırık ngage oyunlarla uğraşıyoz .. ---------- Eklendi @ 21:28:56 ---------- Yazıldı @ 21:25:22 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ---------- Eklendi @ 21:24:17 ---------- Yazıldı @ 21:22:38 ---------- öğrensek bile bu Flash işini çözemeyiz, ama kendi uygulamamızı yazardık Genişletmek için tıkla ... tüm mp3 playerlarin karması bi pro yazardim ... Ttpodun arayüzu , lcg nın kullanışlıligi , viking mp3 ün ses seviyesi , orjinal müzik çalarin ana menüdeki kontrol bandı ... Çok şey istemiyorum yetkililere duyurulur
- SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Six guns oyununu oynadım birazda ... Adamlar yapmış abi ya ... Bizde hala kıçı kıytırık ngage oyunlarla uğraşıyoz .. ---------- Eklendi @ 21:28:56 ---------- Yazıldı @ 21:25:22 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: ---------- Eklendi @ 21:24:17 ---------- Yazıldı @ 21:22:38 ---------- öğrensek bile bu Flash işini çözemeyiz, ama kendi uygulamamızı yazardık Genişletmek için tıkla ... tüm mp3 playerlarin karması bi pro yazardim ... Ttpodun arayüzu , lcg nın kullanışlıligi , viking mp3 ün ses seviyesi , orjinal müzik çalarin ana menüdeki kontrol bandı ... Çok şey istemiyorum yetkililere duyurulur
SHS Üye yunus5055' Alıntı: Ben bu yaz bir iki hafta uğraşmıştim pythonla ... Sadece sis toplayıp bozmayı öğrendim ... Bu da birşey ama demi ... gülmeyin bak döverim Genişletmek için tıkla ... onuda yapamayan var niye gülelim
yunus5055' Alıntı: Ben bu yaz bir iki hafta uğraşmıştim pythonla ... Sadece sis toplayıp bozmayı öğrendim ... Bu da birşey ama demi ... gülmeyin bak döverim Genişletmek için tıkla ... onuda yapamayan var niye gülelim
yunus5055 Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: onuda yapamayan var niye gülelim Genişletmek için tıkla ... aslanım kanki nasılda anlıyo beni
- SerkeŞ -' Alıntı: onuda yapamayan var niye gülelim Genişletmek için tıkla ... aslanım kanki nasılda anlıyo beni
SHS Üye yunus5055' Alıntı: Six guns oyununu oynadım birazda ... Adamlar yapmış abi ya ... Bizde hala kıçı kıytırık ngage oyunlarla uğraşıyoz .. ---------- Eklendi @ 21:28:56 ---------- Yazıldı @ 21:25:22 ---------- tüm mp3 playerlarin karması bi pro yazardim ... Ttpodun arayüzu , lcg nın kullanışlıligi , viking mp3 ün ses seviyesi , orjinal müzik çalarin ana menüdeki kontrol bandı ... Çok şey istemiyorum yetkililere duyurulur Genişletmek için tıkla ... bana oynamak bile nasip olmadı, resimlerine ve tanıtım videosuna bakıp ah çekiyorum biz yapsak herkes kullanır, indirme rekoru kırar ama o yetkiler hiçbi şey yapmıyor
yunus5055' Alıntı: Six guns oyununu oynadım birazda ... Adamlar yapmış abi ya ... Bizde hala kıçı kıytırık ngage oyunlarla uğraşıyoz .. ---------- Eklendi @ 21:28:56 ---------- Yazıldı @ 21:25:22 ---------- tüm mp3 playerlarin karması bi pro yazardim ... Ttpodun arayüzu , lcg nın kullanışlıligi , viking mp3 ün ses seviyesi , orjinal müzik çalarin ana menüdeki kontrol bandı ... Çok şey istemiyorum yetkililere duyurulur Genişletmek için tıkla ... bana oynamak bile nasip olmadı, resimlerine ve tanıtım videosuna bakıp ah çekiyorum biz yapsak herkes kullanır, indirme rekoru kırar ama o yetkiler hiçbi şey yapmıyor
yunus5055 Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -' Alıntı: bana oynamak bile nasip olmadı, resimlerine ve tanıtım videosuna bakıp ah çekiyorum biz yapsak herkes kullanır, indirme rekoru kırar ama o yetkiler hiçbi şey yapmıyor Genişletmek için tıkla ... la sanki oynadıkta ne oldu ... Kendi telin olmadıktan sonra .. Bi 3 4 kere oyunu bitirmeden tadını alamam ben ...
- SerkeŞ -' Alıntı: bana oynamak bile nasip olmadı, resimlerine ve tanıtım videosuna bakıp ah çekiyorum biz yapsak herkes kullanır, indirme rekoru kırar ama o yetkiler hiçbi şey yapmıyor Genişletmek için tıkla ... la sanki oynadıkta ne oldu ... Kendi telin olmadıktan sonra .. Bi 3 4 kere oyunu bitirmeden tadını alamam ben ...
R.A.M Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ---------- Eklendi @ 21:24:17 ---------- Yazıldı @ 21:22:38 ---------- öğrensek bile bu Flash işini çözemeyiz, ama kendi uygulamamızı yazardık Genişletmek için tıkla ... Anca hesap makinası flan : flash işini adobeye bırakın flash sizi aşar. :
- SerkeŞ -' Alıntı: ---------- Eklendi @ 21:24:17 ---------- Yazıldı @ 21:22:38 ---------- öğrensek bile bu Flash işini çözemeyiz, ama kendi uygulamamızı yazardık Genişletmek için tıkla ... Anca hesap makinası flan : flash işini adobeye bırakın flash sizi aşar. :
yunus5055 Üye Konu Sahibi femtv' Alıntı: bu forum da flaş player Genişletmek için tıkla ... Dostum bizim dediğimiz swf oynatan flash değil .. Net üzerindeki video içerikli bölümleri oynatan ünlü adobe flash player ... Android için felan var ama ışte v2 için olanıni bulamadık hala ..
femtv' Alıntı: bu forum da flaş player Genişletmek için tıkla ... Dostum bizim dediğimiz swf oynatan flash değil .. Net üzerindeki video içerikli bölümleri oynatan ünlü adobe flash player ... Android için felan var ama ışte v2 için olanıni bulamadık hala ..
SHS Üye yunus5055' Alıntı: la sanki oynadıkta ne oldu ... Kendi telin olmadıktan sonra .. Bi 3 4 kere oyunu bitirmeden tadını alamam ben ... Genişletmek için tıkla ... zevk olmaz aynen, kendi telefonun olcak istediğin kadar oynıycan ---------- Eklendi @ 21:40:56 ---------- Yazıldı @ 21:39:48 ---------- cihat37' Alıntı: Anca hesap makinası flan : flash işini adobeye bırakın flash sizi aşar. : Genişletmek için tıkla ... not defteri falan
yunus5055' Alıntı: la sanki oynadıkta ne oldu ... Kendi telin olmadıktan sonra .. Bi 3 4 kere oyunu bitirmeden tadını alamam ben ... Genişletmek için tıkla ... zevk olmaz aynen, kendi telefonun olcak istediğin kadar oynıycan ---------- Eklendi @ 21:40:56 ---------- Yazıldı @ 21:39:48 ---------- cihat37' Alıntı: Anca hesap makinası flan : flash işini adobeye bırakın flash sizi aşar. : Genişletmek için tıkla ... not defteri falan
yunus5055 Üye Konu Sahibi cihat37' Alıntı: Anca hesap makinası flan : flash işini adobeye bırakın flash sizi aşar. : Genişletmek için tıkla ... Ben daha programın aif dosyasını yapıpta menüde gösteremiyorum bile .. Kalmışki hesap makinası ... Uzay teknolojisi kanka onlar
cihat37' Alıntı: Anca hesap makinası flan : flash işini adobeye bırakın flash sizi aşar. : Genişletmek için tıkla ... Ben daha programın aif dosyasını yapıpta menüde gösteremiyorum bile .. Kalmışki hesap makinası ... Uzay teknolojisi kanka onlar
R.A.M Üye yunus5055' Alıntı: Harbiden ya ben bolt u özledim hacı Genişletmek için tıkla ... Bende benim s40da bile cayır cayır çalısıyodu ---------- Eklendi @ 20:44:31 ---------- Yazıldı @ 20:42:08 ---------- yunus5055' Alıntı: Ben daha programın aif dosyasını yapıpta menüde gösteremiyorum bile .. Kalmışki hesap makinası ... Uzay teknolojisi kanka onlar Genişletmek için tıkla ... Öyle çok mantık isteyen bir iş ben birde web tasarım sınıfındayım bu anlayacağın seneye kondu bize ---------- Eklendi @ 20:53:41 ---------- Yazıldı @ 20:44:31 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: bana oynamak bile nasip olmadı, resimlerine ve tanıtım videosuna bakıp ah çekiyorum biz yapsak herkes kullanır, indirme rekoru kırar ama o yetkiler hiçbi şey yapmıyor Genişletmek için tıkla ... sen yapta indirme rekoru kırsın
yunus5055' Alıntı: Harbiden ya ben bolt u özledim hacı Genişletmek için tıkla ... Bende benim s40da bile cayır cayır çalısıyodu ---------- Eklendi @ 20:44:31 ---------- Yazıldı @ 20:42:08 ---------- yunus5055' Alıntı: Ben daha programın aif dosyasını yapıpta menüde gösteremiyorum bile .. Kalmışki hesap makinası ... Uzay teknolojisi kanka onlar Genişletmek için tıkla ... Öyle çok mantık isteyen bir iş ben birde web tasarım sınıfındayım bu anlayacağın seneye kondu bize ---------- Eklendi @ 20:53:41 ---------- Yazıldı @ 20:44:31 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: bana oynamak bile nasip olmadı, resimlerine ve tanıtım videosuna bakıp ah çekiyorum biz yapsak herkes kullanır, indirme rekoru kırar ama o yetkiler hiçbi şey yapmıyor Genişletmek için tıkla ... sen yapta indirme rekoru kırsın