samsung wonder rom hakkında küçük bir sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan8686

Üye
    Konu Sahibi
samsung wonder rom hakkında küçük bir sorum var
beyler ben wonder kullanıyorum garantisi bitti sayılır telefona rom root onlardan yüklemek istiyorum siz hangi romu tercih edersiniz görsellik ve sarja önem veririm bide stabil olmasına öyle ahım şahım oyun oynamam oynadıgım en boyutlu oyun temple run olur bu özelliklere hangi romu tavsiye edersinizGalaxy W I8150 - Touchwi3 ( En Iyi Performans ) buna karar verdim beyler bilinen sorunları varsa yazarmısınız

hasaneness

hasaneness

Üye
Dostum milletten beklersen bende dahil ilgilenmeyiz sen konudaki yorumlari okursan anlarsin zaten.

-Emre

-Emre

Üye
Bu bölümdeki en iyi galaxy w romu bellidir. Belki de şuan çok yakınında dikkatli bak :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
sir mordred

sir mordred

Üye
yıl olacak 2014 ve bu cihaz için CM11 çıkmış üstelik ION destekli ama hala CM9 kullananlar var

anlamak zor :)

stackbyte

stackbyte

Üye
yıl olacak 2014 ve bu cihaz için CM11 çıkmış üstelik ION destekli ama hala CM9 kullananlar var

anlamak zor :)

dediğin doğru da cm9 gibi de çalışan yok rahat ben 4.1.2 kullanıyorum kasıyor arada ötekileride denedim onlarda öyle ION da da lag var sayfa geçişi sırasında ne kullanacağız ? :)

ufkraider

ufkraider

Üye
Senin aradığın rom zaten konunda yazıyor Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En Iyi Performans ) bende çok rom değiştirdim ama 1 aydır bu rom u kullanıyorum gördüğüm hiç bir sorunu yok CM 11 i denicem ama üşeniyorum artık rom yükle sil en güzeli bu tavsiyem

-Emre

-Emre

Üye
Yanlışın var @ufkraider :D

halllil

Üye
kardeş senin romu kullandım ama bir sürü ıvır zıvır var yaklaşık 2 yıldır 15 e yakın rom denedim 8150 de en sade basit ve kullanışlı olanı tochwi3
Yanlışın var @ufkraider :D

-Emre

-Emre

Üye
ya git allah'ın askina bisey bilmeden yorum yapiyonuz. g-wonder romdan bahsediyorum.

hasaneness

hasaneness

Üye
G- wonder la touchwi3 ikiside fena romlar ..

• Beğen
Tepkiler: ali.clay ve Mücteba
en-sel

en-sel

Üye
beyler ben wonder kullanıyorum garantisi bitti sayılır telefona rom root onlardan yüklemek istiyorum siz hangi romu tercih edersiniz görsellik ve sarja önem veririm bide stabil olmasına öyle ahım şahım oyun oynamam oynadıgım en boyutlu oyun temple run olur bu özelliklere hangi romu tavsiye edersinizGalaxy W I8150 - Touchwi3 ( En Iyi Performans ) buna karar verdim beyler bilinen sorunları varsa yazarmısınız
Dostum benim şimdiyekadar en çok verim aldığım 4.0.4 romlar Touchwi3v8 ve One Ofa Kind v25.1 hybrid kullandığım 4.2.2 romlar da var günlük kullanıma uygun olan...

manizoni

manizoni

Üye
aynen Biriniz G-Wonder romunu atsın

• Beğen
Tepkiler: JosephLion
JosephLion

JosephLion

Üye
2 saattir arıyorum yav

hasaneness

hasaneness