Galaxy Gio Rom Işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio Rom Işlemi
Merhaba arkadaşlar, biliyorum bu konu gerek burası olsun gerek başka forumlar olsun hemen her yerde bol bol açılmıştır. Ama ya herkes kullandığı romu önerir yada sorunlu romlar önerilir. Burada ve diğer forumlarda hatta yabancı forumlarda da araştırma yaptım. Fakat beni anlasanız anlasanız siz anlarsınız :) Sonuçta bu telefonu almak için de sizin tavsiyelerinize başvurmuştum zamanında.

Şimdi derdim ne benim de bu kadar yazı yazıyorum, biliyorum sıkıcı bir yazı. Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.

Beyler/bayanlar benim bir samsung galaxy gio telefonum var. Ve kendisi inanılmaaaz bir biçimde yavaşlama gösteriyor git gide. Giriş seviyesi bir telefon olabilir ama rehberi açarken reset atmamalı bir telefon. Şu anda 2.3.6 üzerine kurulu enhanced236 romu yüklü telefonumda. Çok stabil ve sorunsuz bir rom 1 yıldır kullanıyorum. herşey çalışıyor kendinde. Fakat şu sıralar dediğim gibi çok yavaş telefon, belli yaşlanıyor telefonum. Ölüyor ama ben daha idare etmek zorundayım emektar kardeşimle :)
Neyse sadede geleyim, ben gerçekten stabil ve hiçbir sorunu olmayan hafif bir rom yüklemek istiyorum.
Şöyle bir rom:
-FM radyo,bluetooth, wi-fi vs... herşey çalışsın.
-Hafif olsun, oyun oynamayacam telefonda(zaten oynanmaz :) ).
-Görsellik o kadar önemli değil. Ben sadece internete gireceğim,whatsapp yapacağım ve birkaç işlem gerçekleştirecem. Max 4 program felan yüklerim.
-Velhasıl-ı kelam ben herşeyi stabil çalışan ve GERÇEKTEN sorunsuz bir rom arıyorum.

Öneride bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bu uzun sıkıcı yazıyı okudukları için tekrardan. İyi akşamlar.
Aradığım rom light orange v7 imiş arkadaşlar. Benim gibi arayıp duranlar varsa deneyebilirler. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt