Samsung Wave S8500 Almak İsteyenlerin Dikkatine!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ares_53

ares_53

Üye
hocam bende diyorum ki eğer sorun super amoledde ise bu bilgilendirmenin içine konuyu açan arkadaş kendi telefonunuda eklesin. galaxy s de süper amoled. galaxy kullanan arkadaşlarda baksınlar pixel kararması var mı ? arkadaş madem wavesini sırf bu sorundan dolayı satmışsa neden gidip yine süper amoled olan bir telefon almış ? benim kafamı karıştıran ve garibime giden bu.

zamanla galaxy s dede yanma olursa onuda satar galaxy s II alırım diye düşünmüştür belki :ehe

StriqeR

StriqeR

Üye
Kardeşim bi problem gibi gelmedi bana :\ Neden diyosanız çünkü- Tamam bendede oluyor mavi ekranda üst tarafda şeffaf simgeler oluşuyor fakat, saate baktım şarjıma baktım tekrar mavi ekranı açtım saat aynı gosterıyor şarjda 1 diş eksikti. Alarm simgesini farkettim, onu kapatıp denedım mavi ekranı açınca ordanda kayboldu. Kalıcı bişi değil Bnce sadece o mavi ekran o tarafı biraz şeffaf gosterıyodur die düşünüyorum :allalla:

ares_53

ares_53

Üye
Kardeşim bi problem gibi gelmedi bana :\ Neden diyosanız çünkü- Tamam bendede oluyor mavi ekranda üst tarafda şeffaf simgeler oluşuyor fakat, saate baktım şarjıma baktım tekrar mavi ekranı açtım saat aynı gosterıyor şarjda 1 diş eksikti. Alarm simgesini farkettim, onu kapatıp denedım mavi ekranı açınca ordanda kayboldu. Kalıcı bişi değil Bnce sadece o mavi ekran o tarafı biraz şeffaf gosterıyodur die düşünüyorum :allalla:

yok dostum onla ilgili değil çünkü ben 1-2 haftalık wave e bakmıştım arkadaş almıştı 3 ay önce hiçbirşey gözükmüyodu mavi ekranda.. dedim onaki bak dedim 3 ay sonra gözükcek oralar..inanmadı bana :) şimdi gelmiş diyo bana haklıydın kardeşim gözükmeye başladılar :ehe

StriqeR

StriqeR

Üye
yok dostum onla ilgili değil çünkü ben 1-2 haftalık wave e bakmıştım arkadaş almıştı 3 ay önce hiçbirşey gözükmüyodu mavi ekranda.. dedim onaki bak dedim 3 ay sonra gözükcek oralar..inanmadı bana :) şimdi gelmiş diyo bana haklıydın kardeşim gözükmeye başladılar :ehe

Saçma bişey bu :\ umarım bu sorun büyümez (:

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende diyorum ki eğer sorun super amoledde ise bu bilgilendirmenin içine konuyu açan arkadaş kendi telefonunuda eklesin. galaxy s de süper amoled. galaxy kullanan arkadaşlarda baksınlar pixel kararması var mı ? arkadaş madem wavesini sırf bu sorundan dolayı satmışsa neden gidip yine süper amoled olan bir telefon almış ? benim kafamı karıştıran ve garibime giden bu.
Arkadaşım Super Amoledlerde daha çok görünüyor.Ama illaki tüm super amoledlerde görünecek diye birşey yok.Ne yazık ki Super Amoledli wave modellerinde daha çok görünüyor.Diyelim ki her 100 galaxy s'in 10'unda bu sorun görülüyorsa,wavelerde 10'dan daha fazla sayıda telefonda bu sorun var.Anlatmak istediğim bu.

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
zamanla galaxy s dede yanma olursa onuda satar galaxy s II alırım diye düşünmüştür belki :ehe
Bu da güzel cevap.Ama bir üste bakarsan neden tekrardan super amoledli bir telefon aldığımı anlarsınız.Galaxy S'i almadan önce de çok araştırdım.Ama ne Türk ne de yabancı forumlarda pek şikayete rastlamadım.Tercihim de dolayısıyla Galaxy S oldu.

ares_53

ares_53

Üye
Bu da güzel cevap.Ama bir üste bakarsan neden tekrardan super amoledli bir telefon aldığımı anlarsınız.Galaxy S'i almadan önce de çok araştırdım.Ama ne Türk ne de yabancı forumlarda pek şikayete rastlamadım.Tercihim de dolayısıyla Galaxy S oldu.

iyi yapmışsın kardeş..ben okadar para vermek istemediğim için wave almştım zamanında.. ama şimdi yine galaxy s alıyım desem ozamanlardan dahada vahim bir durum olur :D çünkü malum wave in 2nci el piyasası ve galaxy s inde sıfır piyasası... arada çok var.. 2nci el almakta huyum olmadıgı için şuan için galaxy s rafta :)

mustapha2105

Üye
hiçte mantıklı bir cevap değil. sorun super amoledde ise bu galaxy s tede vardır. bütün özellikleri aynı sadece işletim sistemleri farklı. herhalde wavelerde bu sorunun olması badadan kaynaklanmıyordur. çok komik olur. süper amoled sorunlu deyip telefon satan biri tekrar gidip super amoled alıyor. bence bırakın waveyi kötülemeyide siz badadan sıkılıp android almak istediniz.

----------Eklendi @ 00:34:03 ---------- Yazıldı @ 00:33:34 ----------

Arkadaşım Super Amoledlerde daha çok görünüyor.Ama illaki tüm super amoledlerde görünecek diye birşey yok.Ne yazık ki Super Amoledli wave modellerinde daha çok görünüyor.Diyelim ki her 100 galaxy s'in 10'unda bu sorun görülüyorsa,wavelerde 10'dan daha fazla sayıda telefonda bu sorun var.Anlatmak istediğim bu.

hiçte mantıklı bir cevap değil. sorun super amoledde ise bu galaxy s tede vardır. bütün özellikleri aynı sadece işletim sistemleri farklı. herhalde wavelerde bu sorunun olması badadan kaynaklanmıyordur. çok komik olur. süper amoled sorunlu deyip telefon satan biri tekrar gidip super amoled alıyor. bence bırakın waveyi kötülemeyide siz badadan sıkılıp android almak istediniz.

ares_53

ares_53

Üye
valla şahsen ben telefonumdan da badadan da memnunum :) bu ekran olayınıda kafama takmıyorum ama azcık mevcut benim telefondada :)

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 00:34:03 ---------- Yazıldı @ 00:33:34 ----------

Wave'i niye kötüleyeyim ki.Yazımın başını bir daha okursanız iPhone kalitesindedir diye yazdığımı tekrardan okursunuz.Elektronik eşyalarda aynı marka aynı model ürün olmasına karşın bazıları sürekli problem çıkarır,bazılarıysa tıkır tıkır çalışır.Hatta birisi cihazıyla ilgili görülmemiş,duyulmamış bir sorundan bahsettiğinde herkes hepbir ağızdan,elektronik alet işi biraz da şans işidir,arada sırada böyle şeyler olabilir,demiyor muyuz?Buradan bakacak olursak wave ile Galaxy S arasında çok fark vardır.Bir kere şekilleri şemalleri birbirinden tamamen farklı,dolayısıyla da montaj şekilleri olsun,kasalarının içindeki donanım dizilimleri olsun birbirinden farklıdır.Bu yüzden cihazlar aynı donanıma sahip olsalar da farklı şekilde yapılan montajları vs.(bunları çoğaltabiliriz)ötürü aynı performans ya da sorunları yaşayacağız diye bir şey yoktur.Size en güzel örnek Toyota'dır.Adamlar bazı modellerinde çeşitli aksaklıklardan ötürü araçlarını geri çekiyor.İyide tüm modellerini niye geri çağırmıyor.Tüm modellerini dış şekilleri farklı olmak üzere 3 aşağı 5 yukarı aynı teknolojiyle üretilmiyorlar mı?Aynı mühendislik kalitesi tüm modeller için geçerli değil mi?Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

halil45

Üye
arkadaşım bu temanın üst kısmını nasıl transparan yaptın? ben bi türlü yapamıyorumda, Samsung Theme Designer kullanıyorum... :) cevabın için şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 11:22:15 ---------- Yazıldı @ 11:19:01 ----------

Evet bu sorun bir çok telefonda var.Bunu yaşamamaları için wave kullanıcılarına üst tarafı siyah olmayan yani transparan olan (sürekli siyah olmasını engellemek için) temalar kullanmalarını tavsiye ederim.

Kullandığım tema.

üst tarafını nasıl transparan yapabiliriz...? Samsung Theme Designer kullanıyorum...:hmmm

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
SukurLer oLsun Bende Yok boyLe bi Sorun :)))
TakıntıLıyımdır ben xD
OrjinaL Face SiLindi diye Huysuz Hissediyorum kendimi Siz Dusunun :d:
Ama boyLe bi kararma,yanma, vs sorunu yok pırıL pırıL teLefonummmmmmmmmmmmm

silver021

silver021

Üye
Duty ben waveimi 7 aydir kullaniorum bendede bir kararti yol bunlarin pek çoğu hurafeden ibaret. ama bir gerçeklik payi var. bu amoled ekranlarin hepsinde olan bir sorun. ayni renklere özellikle beyaz renge karşi zaafi var. dikkatli kullanmak gerekiyor tema degisimini ayda 1 degistirmek gerekiyor.. birde saati 12 saatlik zaman dilimine ayarlarsan onuda ayda bir yaptigin sürece wavein superamoled ekrani her daim piril piril kalicaktir..

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Evet eLimden geLdigi Kadar Beyaz Tema , widget kuLLAnmıyorm
Her GüzeLin Kusuru var demişLer,Hangi Ekran yoruLmuyorkı ZamanLa :)
Led Tv Lerde biLe öLü pixeL ZamanLa cıkıyor + LaptopLardada
Bu denLi ufak CihazLari Daha Titiz kuLLanmak Gerek :)
Wave Gercekden Bir teLefondan FazLasi Bana Göre :op: :op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt