Samsung s8500 Wave Konuşma Sırasında Kesilme Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

JACK UZY

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8500 Wave Konuşma Sırasında Kesilme Problemi
3 gün önce samsung wave aldım, 2 gün boyunca konuşmalarda karşı tarafın sesinde kesilmeler meydana geliyordu. mesela şöyle anlatayım: karşı taraf 6-7 kelim söylediğinde bu kelimelerden biri duyulmuyordu, resmen yutuyordu. ilk başlarda hattan kaynaklanıyordur dedim ama tekrar eski telefonumu takınca çok net bir hat vardı hiç problem yoktu. ben de dün teknosa'da değiştirdim ancak bugün yeni telefonda da aynı şeyi yaşar gibi oldum. bu tarz bir problem yaşayan oldu mu? yoksa iki telefon üst üste sorun yaşayan şanssız biri miyim? telefonu almadan önce hepsiburada.com'da da böyle bir problem okumuştum. lütfen samsung wave s8500 kullanan arkadaşlar konuşmalarınızda böyle bir probleme denk geldiniz mi paylaşırsanız sevinirim.

caneryendi

caneryendi

Üye
ben şahsen böyle bir problem yaşamadım alalı 1 hafta oldu

HAYAL0GLU

HAYAL0GLU

Üye
bende alalı 1 hafta oldu ses kalitesi çok net ve kaliteli kesilme problemi bende yaşamadım

lamekan_06

Üye
kardeş bende aldım am bi sorun yok

TR®

Üye
ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum bahsettiğin gibi herhangi bir sorun yaşamadım senin telefonla ilgili bir problem olabilir bence aldığın yerle bir görüş derim ;) eğer hatalı ürün ise değiştirme garantileri var ( tabii doğubank yada benzeri yerlerden almadıysan )

ahmetaksu131

Üye
arkadaşlar ben alalı 1 gun oldu 2 kere bu problemı yaşadım önemsemedım ama 1 kere daha yaparsa aldıgım yere başvuracagım

OğuzcanAbi

Üye
telefondan olabilir veya bulunduğun yer de çok iyi çekmiyor olabilir

ahmetaksu131

Üye
haklısın suan bi problem yok

aranızda youtube a irebilen varmı

avcılarlı

Üye
aynen bende de oluyor fakat kesilem deil de ses te azalma ve coglama gibi biri sanki ses ayarını kısıp çogaltıyo gibi bunun iççin ne yapmamız lazım...

cosmo61

cosmo61

Üye
samsunglarda genel sorun arkadaşlar 6 yıllık nokia kullanıcısıyım x6 almıstım bozuk çıktı geri verdim üzerine 9 tl baydım wave aldım nokianın çektiği yerde samsung yarım çekio vede samsung'da nokia'da olduğu gibi sensör var 2 adet biri ısık biride arama esnasında yüzünüze yaklaştırdığınızda menüyü kitlior sesde artıp azalma olmaması lazım harici ses tuşlarına dokunmadığınıza emin olun.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
wave ses kalitesi mükemmel bence senin şanssızlığına kalmış

RedColt

RedColt

Üye
üsty üste 2 telefonda böyle bir sorun varsa TEknosa ya gelen telefonlar sorunlu olabilir ..fabrikasyon hatalı vb. Geri ver bence direk yada garatiye yolla yeni bi tane iste.. (Ben öyle yaptım s5233w mi 2. günü bozuldu 1,5 haftadır telefonumu belkliyorum)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bende yok öle sorun

ksezgin

ksezgin

Üye
Bende de öyle bir durum yok. Umarım senin de sorunun biran önce giderilir...

ahmetaksu131

Üye
problem yok catır catır calısıyor 1 saat konustugumda bıle problem yok arkadaslar

__black__

__black__

Üye
1 haftadır kullanıyorum ses kalitesi şahane.. maşallah diyelimde nazar değmesin..:ehe:ehe

cataron

cataron

Üye
Evet telefonda konuşma esnasına bir cızırama oluyor, parazit önleyiciyi açtığımıda sesin çok net çıktığı söylenemez ama şöyleki; ben bu sorunla evdeki konuşmalarımda rastlıyorum (sinyal gücü zayıf çünkü) dışarda veya sinyalin iyi alındığı bir yerde wavede hiçbir sıkıntı yok. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

ganja61

Üye
benimkinde çekmeme problemi oldu ama şebekeden kaynaklanıyor olabilir

unloved

unloved

Üye
Motorola Çekim Harikasıdır
Nokia Menu Harikasıdır
Samsung Ekran Harikasıdır

cataron

cataron

Üye