Samsung Wave S8500 Almak İsteyenlerin Dikkatine!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave S8500 Almak İsteyenlerin Dikkatine!!!
Arkadaşlar son zamanlarda dikkat ediyorum da özellikle ikinci el piyasasında haddinden fazla Wave ilanı bulunmakta.Samsung Wave'i bilen bilir.Gerçekten iPhone kalitesinde bir cihazdır.Belki ona BADA işletim sistemi kullandığından vurursunuz.Yani öyle fiyatına göre çok üst düzey bir cihazdır.Fakat şimdilerde kullanıcıları bu telefondan kurtulmak istiyor.Benim de aklıma hemen Wave'nin o kronik problemi geliyor,EKRAN YANMASI.Ne yazık ki piyasada ki Wavelerin %90'ında bu kronik sorun var.Herkes sebebi Super Amoled'den dir diyor fakat kullanım sıklığına göre bu sorun artık göze batar bir hal almaya başlıyor.Şu an bu cihazı kullanıp da göremeyenler.Cep telefonlarının arama ekranında *#0*# tuşlarını yazıp telefonun test moduna girsinler.Ardından orada çıkan menüde mavi rengi seçip,normal ekranda batarya,saat,cep telefonunun kaç diş çektiği bölgelerine yani telefonun üst kısımlarına dikkatlice baksınlar.Eğer siyah karaltı şeklinde bu sembollerin hologramını görüyorsanız bu sorun ne yazık ki sizde de var demektir.İşte belki de bu sorunun artık ayyuka çıkmasından mıdır bilinmez,insanlar wavelerini ellerinden çıkarmaya başladılar.Dileğim bu modeli tercih edecekseniz bu sorunla ilgili bilgi sahibi olmanız ve alacağınız telefonda bu sorun var mı yok mu buna dikkat etmeniz ve ona göre karar vermenizdir.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Bu arada tüm bunları bu sorundan haberdar olan eski bir wave kullanıcı olarak yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: jigsaw_54

mustapha2105

Üye
hocam son 16 gündeki ilanlara baktım 4 tane wave 1 ilanı gördüm. 3 tane galaxy s ilanı gördüm. 4 tane nokia n8 ilanı ve bir o kadarda iphne 4 ilanı gördüm.ikinci el piyasası olan sitelerede baktım nedense wave de bir artış görmedim. eğer sorun süper amoledden kaynaklanıyorsa profilinizde kullandığınız telefonda süper amoled. eğer süper amoled bu kadar sorunluysa galaxy s II neden süper amoled plas. bir wave kullanıcısı olarak telefonumdan memnunum ve senin telefonunda oluşan bir problemi herkese maletme. bu telefonların yüzde doksanının problemli olduğu bir yüzde ve bu denli şikayet görmedim. şuan ikinci el piyasasında en çok satılan telefonlara bakın hepsi mi sorunlu. bence çok yanlış bir değerlendirme olmuş ve bu telefonu kullanan arkadaşları zan altında bırakıyor.

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
hocam son 16 gündeki ilanlara baktım 4 tane wave 1 ilanı gördüm. 3 tane galaxy s ilanı gördüm. 4 tane nokia n8 ilanı ve bir o kadarda iphne 4 ilanı gördüm.ikinci el piyasası olan sitelerede baktım nedense wave de bir artış görmedim. eğer sorun süper amoledden kaynaklanıyorsa profilinizde kullandığınız telefonda süper amoled. eğer süper amoled bu kadar sorunluysa galaxy s II neden süper amoled plas. bir wave kullanıcısı olarak telefonumdan memnunum ve senin telefonunda oluşan bir problemi herkese maletme. bu telefonların yüzde doksanının problemli olduğu bir yüzde ve bu denli şikayet görmedim. şuan ikinci el piyasasında en çok satılan telefonlara bakın hepsi mi sorunlu. bence çok yanlış bir değerlendirme olmuş ve bu telefonu kullanan arkadaşları zan altında bırakıyor.
Arkadaşım dikkat ettiysen benim de eski telefonun wave idi dedim.Ayrıca telefonumu satarken de bu sorun az da olsa bende vardı.Telefonumu değiştirmemin sebeplerinden biri de buydu.Bu arada kendi ağzınla yakalanıyorsun.Galaxy S2'de Super Amoled Plus kullanıldı diyorsun bak Plus diyorsun direkt Super Amoled değil.Belli ki adamlar birtakım değişikliklere gitmişler.Nedenlerinden biri de burn in olabilir mi?Ayrıca sorun Samsung'da değil Amoled ekranların yapısından kaynaklanan bir durum bu.Ama ne yazık ki daha çok S8500 wave'lerde ortaya çıktı.Yabancı siteleri araştırmanı öneririm bu konuda.Eğer sen dediklerimi yaptıysan da herhangi bir ekran yanması görmediysen ne mutlu sana diyorum.

mustapha2105

Üye
Arkadaşım dikkat ettiysen benim de eski telefonun wave idi dedim.Ayrıca telefonumu satarken de bu sorun az da olsa bende vardı.Telefonumu değiştirmemin sebeplerinden biri de buydu.Bu arada kendi ağzınla yakalanıyorsun.Galaxy S2'de Super Amoled Plus kullanıldı diyorsun bak Plus diyorsun direkt Super Amoled değil.Belli ki adamlar birtakım değişikliklere gitmişler.Nedenlerinden biri de burn in olabilir mi?Ayrıca sorun Samsung'da değil Amoled ekranların yapısından kaynaklanan bir durum bu.Ama ne yazık ki daha çok S8500 wave'lerde ortaya çıktı.Yabancı siteleri araştırmanı öneririm bu konuda.Eğer sen dediklerimi yaptıysan da herhangi bir ekran yanması görmediysen ne mutlu sana diyorum.[/QUOTE

sorun neden sadece wavede galaxy s de super amoled. eger super amoled sorunluysa plus de süper amoled buda sorunlu o zaman

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Plus demek biraz daha geliştirilmiş anlamında.Yani yeni Super Amoled her açıdan mükemmelleştirilmeye çalışılmış demek.Bak sana daha güzel bir örnek vereyim.Microsoft CNN'in canlı yayınında windows 98'i tanıtırken işletim sistemi bir anda çöktü,hemde canlı yayında.Peki adamlar ne yaptılar.Windows'u kaldırıp çöpe mi attılar.Daha da geliştirerek günümüz seviyesine ulaştırdılar.Umarım demek istediğimi anlamışsındır.

serkankay

Üye
Konu bilgilendirme amaçlı açılmış zaten bence tartışmanıza gerek yok

mustapha2105

Üye
eğer konu bilgilendirme amaçlı ise o bilgilendirmenin içine bütün süper amoled telefonlar eklensin. buna kendi kullandığı telefonuda eklesin. elinden galaxy s modelini çıkarmaya çalışanlarda var. eğer konu sadece super amoledden bahsetseydi tamam derdim sorunlu olabilir ama direk wave 1 den bahsediyor. o zaman bilgilendirme düzeltilsin.

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
eğer konu bilgilendirme amaçlı ise o bilgilendirmenin içine bütün süper amoled telefonlar eklensin. buna kendi kullandığı telefonuda eklesin. elinden galaxy s modelini çıkarmaya çalışanlarda var. eğer konu sadece super amoledden bahsetseydi tamam derdim sorunlu olabilir ama direk wave 1 den bahsediyor. o zaman bilgilendirme düzeltilsin.
Arkadaşım Super Amoledlerde daha çok görünüyor.Ama illaki tüm super amoledlerde görünecek diye birşey yok.Ne yazık ki Super Amoledli wave modellerinde daha çok görünüyor.Diyelim ki her 100 galaxy s'in 10'unda bu sorun görülüyorsa,wavelerde 10'dan daha fazla sayıda telefonda bu sorun var.Anlatmak istediğim bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt