berkcombil
Üye
Samsung Wave S8500 Almak İsteyenlerin Dikkatine!!!
Arkadaşlar son zamanlarda dikkat ediyorum da özellikle ikinci el piyasasında haddinden fazla Wave ilanı bulunmakta.Samsung Wave'i bilen bilir.Gerçekten iPhone kalitesinde bir cihazdır.Belki ona BADA işletim sistemi kullandığından vurursunuz.Yani öyle fiyatına göre çok üst düzey bir cihazdır.Fakat şimdilerde kullanıcıları bu telefondan kurtulmak istiyor.Benim de aklıma hemen Wave'nin o kronik problemi geliyor,EKRAN YANMASI.Ne yazık ki piyasada ki Wavelerin %90'ında bu kronik sorun var.Herkes sebebi Super Amoled'den dir diyor fakat kullanım sıklığına göre bu sorun artık göze batar bir hal almaya başlıyor.Şu an bu cihazı kullanıp da göremeyenler.Cep telefonlarının arama ekranında *#0*# tuşlarını yazıp telefonun test moduna girsinler.Ardından orada çıkan menüde mavi rengi seçip,normal ekranda batarya,saat,cep telefonunun kaç diş çektiği bölgelerine yani telefonun üst kısımlarına dikkatlice baksınlar.Eğer siyah karaltı şeklinde bu sembollerin hologramını görüyorsanız bu sorun ne yazık ki sizde de var demektir.İşte belki de bu sorunun artık ayyuka çıkmasından mıdır bilinmez,insanlar wavelerini ellerinden çıkarmaya başladılar.Dileğim bu modeli tercih edecekseniz bu sorunla ilgili bilgi sahibi olmanız ve alacağınız telefonda bu sorun var mı yok mu buna dikkat etmeniz ve ona göre karar vermenizdir.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Bu arada tüm bunları bu sorundan haberdar olan eski bir wave kullanıcı olarak yazıyorum.