Samsung s8500 Wave Konuşma Sırasında Kesilme Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

drs1092

Üye
Merhaba yaklaşık 2 aydır telefonumu kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak dün gece şarja taktıktan sonra telefonun sesi kesildi. Hoparlörden hiç bir şekilde ses çıkmıyor. Titreşimi çalışıyor. Ancak sistem sesleri dahil hiç bir ses çımıyor. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim..

Looser jack

Looser jack

Üye
Bendede sanırım aynı problem var burda wavenin boyutlarından kaynaklanıyor kanımca.. hoparlör tuşunu açarak artık konuşuyorum çünkü bi çok konuşmamda ses boğuk gibi geliyor, hala tereddütlüyüm , ve bu tür sorunları burada okuduğumda iyice emin oldum , 2. el aldım ama garanti belgesi var tabiki, şimdi bunu bu sorun nedeniyle garanti kapsamına soksam acana sonuçları ne olur. kaç günde iade edilir yada gerçekten ilgilenirlermi. yada böyle bi sorun yok diyip bertaraf ederlermi bilemiyorum

Looser jack

Looser jack

Üye
Birisi beni ararken , alt menüler aktif olurdu.. örneğin sessize al yada meşgule düşürüp mesaj atma seçeneği gibi. bu ilk günlerde oluyordu şimdi görünmüyor.galiba herkez kurcalarken ayarları bozuyor. bunu bilen varsa bi zahmet..

bysanal63

Üye
arkadasım samsung wawede sebeke sorunu var gibi ama arıza degil cekim gücü bu kadar. nokia gibi tam cekmiyo test ettim suan elimde nokıa ve samsung var nokıa cekerken samsung wawe yarım cekiyo

Looser jack

Looser jack

Üye
Birisi beni ararken , alt menüler aktif olurdu.. örneğin sessize al yada meşgule düşürüp mesaj atma seçeneği gibi. birde gelen e postaların içeriği yok sadece başlıkları görünüyo

yusuf-35

yusuf-35

Üye
aynı sorun bendede var söylenen çoğu kelimeyi anlamıyorum 10 kelimenin 5 indede kesiyor sesi.resmen işkence çekiyorum tel konuşması yaprken

baser444

Üye
arkadaşlar ben bugün denedim iyi oldu şebeke gösteriyor baglantılar > şebeke >şebeke seçimi > kullandııgınız operatörü seçin. ve ayrıca aveada var ama diger operatörlerde varmı bilmiyorum (kare - kare 002 kare) tuşladım yölendirme iptal oldu sizde deneyin benim şebke modumda 900 1800 seçili 3 g kullanmadıgım için boşa batarya gitmesin die kapalı ve konum bulmayıda kapatırsanız şajınız daha uzun gider

yusuf-35

yusuf-35

Üye
samsunglarda genel sorun arkadaşlar 6 yıllık nokia kullanıcısıyım x6 almıstım bozuk çıktı geri verdim üzerine 9 tl baydım wave aldım nokianın çektiği yerde samsung yarım çekio vede samsung'da nokia'da olduğu gibi sensör var 2 adet biri ısık biride arama esnasında yüzünüze yaklaştırdığınızda menüyü kitlior sesde artıp azalma olmaması lazım harici ses tuşlarına dokunmadığınıza emin olun.
evet sanırım telin çekimi kötü çünkü herzaman yapmıyor.benim kafamı şu soru kurcalıyor ''acaba şebeke 3g ye geçişte ve 3g den çıkışta bunu yapıyor olabilirmi ? yani geçişler arasında ses kesiliyor olma ihtimali varmı ? bi yerde okudum bi kod filan veriyo size samsung müşteri hizmetleri onu tuşluyorsunuz çekiyor filan deniyordu bilgisi olan varmı acaba

fcclap

Üye
jbkjjkbş

silver021

silver021

Üye
evet sanırım telin çekimi kötü çünkü herzaman yapmıyor.benim kafamı şu soru kurcalıyor ''acaba şebeke 3g ye geçişte ve 3g den çıkışta bunu yapıyor olabilirmi ? yani geçişler arasında ses kesiliyor olma ihtimali varmı ? bi yerde okudum bi kod filan veriyo size samsung müşteri hizmetleri onu tuşluyorsunuz çekiyor filan deniyordu bilgisi olan varmı acaba

3G nokialar dahilinde HTC iphone vs vsdede çekmior emin olabilirsiniz. N72 kullanıor kardeşim onunla aynıydı sinyaller 2Gde ve 3Gde. bende daha hiç kesilme problemi yaşanmadı. telefonun ayarlarından şebeke modundan 900/1800 seçin. otomatiğe bırakmayın. çünkü sürekli sinyal değiştirecek ve buda kesilmelere yol açacaktır. bunu akıl ve mantık yürüterekte bulabilirdiniz kahretsin. :)

google98765

Üye
3 gün önce samsung wave aldım, 2 gün boyunca konuşmalarda karşı tarafın sesinde kesilmeler meydana geliyordu. mesela şöyle anlatayım: karşı taraf 6-7 kelim söylediğinde bu kelimelerden biri duyulmuyordu, resmen yutuyordu. ilk başlarda hattan kaynaklanıyordur dedim ama tekrar eski telefonumu takınca çok net bir hat vardı hiç problem yoktu. ben de dün teknosa'da değiştirdim ancak bugün yeni telefonda da aynı şeyi yaşar gibi oldum. bu tarz bir problem yaşayan oldu mu? yoksa iki telefon üst üste sorun yaşayan şanssız biri miyim? telefonu almadan önce hepsiburada.com'da da böyle bir problem okumuştum. lütfen samsung wave s8500 kullanan arkadaşlar konuşmalarınızda böyle bir probleme denk geldiniz mi paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşım aynı sorun bendede var. avea ve vodafone ile s8500 hiç kullanamıyorum. ses kesik kesik gidiyor. turkcelldede açık gozuktugu halde kimse ulaşamıyor. 1 senedir her 15 günde bir servisteyim. hakem heyetine başvurdum paramı geri almak için. 2 aydır bekliyorum. samsung servisleri berbat. ben elektronikçiyim. adamlar bana bile yalan söylüyor. iade almamak için üçkağıt yapıyorlar. hakem heyetine başvurunca telefonun serviste kalması gerekiyor. bu üçkağıtçilar kargoyla göndermiş telefonu. şu an geri götürüyorum. samsung a çok güvenerek aldım ama berbat çıktı. yakın arkadaşımdada aynasından var. birebir aynı sorunlar var. telefonu çok kullanmayan kişiler bunu anlayamıyor. emin ol bütün s8500 ler sorumlu

clonexcell

clonexcell

Üye
tek cözümü plastik kapak dostum avuc icine denk geliyor anten altta kapagın

Üst Alt