izmirly35
Üye
>>> Samsung Wave S8500 Bada 2.0 Yüklü 2 Yıl Garantili <<<
Cihazımın Yaklaşık 20 Ay Daha Telpa Tarafından Garantisi Vardır. Haziran Ayında Forum İstanbul İçerisindeki Samsung Maqazasından Alınmıştır. Faturası Şirket Gideri İçin Kullanıldığından Elimde Ne Yazıkki Bulunmamaktadır Cihazımın Telpa Çıkışlı Olduğuna Dair Belge İlan Fotoğrafları İçerisinde Mevcuttur Arkadaşlar
Cihazın Özelliklerini Yazmayacağım Samsung Wave'in Nasıl Bir Telefon Olduğunu Bilen Biliyor Zaten Bilmeyende Bir Zahmet Google'dan Araştırıversin. Cihaza Bada 2.0 Yüklemesini Kendim Yaptım Şu An İnternetteki Tüm Videoları Rahatlıkla İzleyebilirsiniz Arladaşlar Unutmayalım Cihazın 1.0 Sürümünde Flash Desteği Yoktu Ve Flash İçerikli Hiçbir Dosyayı Oynatamıyordu
Şu An Kullandığım Şarj Aletinin Soketinde Ufak Bir Sıkıntı Var Her Zaman Şarj Etmeyebiliyor Telefoncudan 5 TL'ye Yeni Bir Şarj Aleti Alarak Bu Sorunu Kökten Çözebilirsiniz .
Kutu İçeriği
-Samsung Wave S8500
-Orjinal Şarj Cihazı
-Orjinal Kulakiçi Kulaklık
-Orjinal Deri Kılıf
-Samsung Kies CD
-Usb Kablo
-Garanti Belgesi
-Kullanım Kitapçıkları
Cihazın Durumu : 10 Üzerinden 10 Alır
Garanti Süresi & Firması : 20 Ay TELPA
Beni 05374331913 Nolu Numaradan Rahatsız Edip Mesaj Atabilirsiniz
SMS'lere 3 Dk İçinde Geri Dönüş Sağlarım !
TEK FİYAT 500 TL'DİR PAZARLIK TEKLİF ETMEYİN !
TAKAS İSE SADECE HP CORE 2 DUO İŞLEMCİLİ VEYA DAHA YÜKSEK İŞLEMCİLİ LAPTOPLARLA OLUR
Daha Fazla Resim İçin :
Kutu İçeriği
-Samsung Wave S8500
-Orjinal Şarj Cihazı
-Orjinal Kulakiçi Kulaklık
-Orjinal Deri Kılıf
-Samsung Kies CD
-Usb Kablo
-Garanti Belgesi
-Kullanım Kitapçıkları
Cihazın Durumu : 10 Üzerinden 10 Alır
Garanti Süresi & Firması : 20 Ay TELPA
Beni 05374331913 Nolu Numaradan Rahatsız Edip Mesaj Atabilirsiniz
SMS'lere 3 Dk İçinde Geri Dönüş Sağlarım !TEK FİYAT 500 TL'DİR PAZARLIK TEKLİF ETMEYİN !
TAKAS İSE SADECE HP CORE 2 DUO İŞLEMCİLİ VEYA DAHA YÜKSEK İŞLEMCİLİ LAPTOPLARLA OLUR
Daha Fazla Resim İçin :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız