minoo
Üye
Ben daha önce fabrika ayarlarına dönüş yaptım.
6)Fabrika Ayarlarına geri dönüş yaptığım taktirde uygulamalar da silinir mi ? Kısacası silinecek herşeyi sıralar mısınız ?
Ben daha önce fabrika ayarlarına dönüş yaptım.
Uygulama, oyun, resim vs hiç bir şey silinmiyor. Yalnızca yaptığınız ayarlar değişiyor, o kadar.
Duvar kağıdı - tema, zil sesleri, alarmlar, telefon ile ilgili yaptığınız ayarlar falan.
Telefonu ilk açtığınızda nasılsa o hale geliyor sadece.
modem olarak nasil kullanacagiz
beyler telefona nimbuzz kurdum sorunsuz çalışıyor isteyen yükleyip kullansın facebook ch@t yapma imkanı var
Yaa nimbuzz harika bir şey yaa.
Teşekkürler.
----------Eklendi @ 05:01:59 ---------- Yazıldı @ 04:55:49 ----------
Bilgisayarınızdan yada laptopunuzdan telefonu modem olarak görmek için;
Telefonu usb kablosu ya da bluetooth ile laptopa bağlarsan internete bağlanabilirsiniz.. Samsung'un sitesinden "Networking Wizard" programını indirmeniz yeterli o herşeyi yapıyo zaten.
Kolay gelsin.
----------Eklendi @ 05:03:31 ---------- Yazıldı @ 05:01:59 ----------
" nimbuzz " link alabilir miyim?
Ama bizim telefona farklı bir cihaz üzerinden yüklenebiliyordu sanırım.
Bende nimbuzz yok ya bana da link verin
twitter giremiyorum bu bela telefondan, twitter güncelleniyor diyor fakat açmıyor.. acil yardım.
twitter giremiyorum bu bela telefondan, twitter güncelleniyor diyor fakat açmıyor.. acil yardım.
Telefonda bulunan "TOPLULUKLAR"kısmından giriş yapıldığında hepsi sorun yaratıyor.
Tek sorunsuz çözüm OPERA 6.5 yada kendi seçtiğiniz bir tarayıcı.Ben aldığımdan beri telefonun o kısmını kullanmadım sayılır.
bsliali ya hocam tele opera yukluyorum ama telin klavyesine uyumlu degil normal tlefon tusları varya onu kullaniyor yokmu klavyesine uygun opera
Aynen. Ama msn problem çıkarmadı bana hiç
Ben yine de ebuddy kullanıyorum, o ayrı
Foto ve videoların açılmaması çözünürlük ile ilgili diye biliyorum. Bende de yüksek çözünürlüklü fotolar açılmıyor. Ona çare yok.
Ama ben youtube'dan video izleyebiliyorum wifi bağlantısı ile
arkadaşlar merhaba,, benim bi iki sorum olacaktı
1 . nimbuzz da bu markayı bulamadım .. eş değer bi model varmı??
2. mesaj gönderirken , mesaj göndermeyi iptal edemiyorum ..iptal tusuna basıyorum işlemiyoru aynı sorun sizlerdede var mı ?? şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar 2 sorum olacak ; 1. bu telefonda uygulamalar arası geçiş yapılıyormu ? örneğin internette dolaşırken mesaj geldi mesajı okumak için mesaj menüsüne geçince internet sayfası kapanıyormu yoksa sayfa kapanmadan mesaj menüsün geçiş yapma tuşu varmı ? 2. Sorum internetten internet bankacılığı işlemleri gerçekleştiriliyormu ? Teşekkürler..
gecen paylaştığım oyunların içinde vardı o indirmedin herhalde ? işte link tek olarak yükledim indirirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 10:20:29 ---------- Yazıldı @ 10:19:27 ----------
malesef iki sorunada hayır cevabı verebiliyorum ilki java olduğu için olmaz 2.cisi geçen işbank cep uygulama indirdim açarken öyle bekliyor açmıyor demekki olmuyor oda
kardes ben dedigin gibi yaptm nokia 5130 xpress muzik'i denedm indi ama hata veriyo iste error yani kardesim anlamadm gitti bu isi kullanan arkadaslardada bole hata vermismidir? verdiyse onlar sorunu nasil halletti acaba?
merhaba arkadaşlar.
uzun süredir forumu takip ediyorum ama kendi sorunumla ilgili yardım göremedim.
tabiki vermiş olduğunuz bilgilerden de yararlandım teşekkür ederim öncelikle.
20 gün önce samsung s3353 telefonumu aldım.
ilk başlarda msj yazma hızım yavaş olduğu için sorun yaşamıyordum ama şimdi ellerim alışınca hızlandım ve telefonum msj yazarken kasmalar yapıyor.
mesela telefonda müzik dinlerken nasıl msj yazarken 1-2 harf geç çıkıyor aynı o durum.
4gb hafıza kartının 2 gbsi boş. müzik dinlerken daha kötü halde msj yazıyorum harfler cıkmıyor coğunlukla.
acaba neden böyle yapar? bugun telefoncuya sordum pek bilmiyor sanırsam telefondandır o dedi.
yardım ederseniz cok sevinirim.sırf bu sorun yüzünden telefondan soğumak istemiyorum.
diğer özellikleri çok iyi.memnunum da sadece bu sorun var
Dostlar Merhaba.. Benım Telefon İle İlgili Bir sorunum var.. Şimdi dışarıda falan oldugumda 0.facebook kunllanıorum halıyle. geçenlerde girdim orada access cihazın için facabook indir diye birşey vardı. Benım yakın çevremde o uygulamayı kullanıyor. neyse indirdim telefona uygulama acılsın mı dedi. evet dedim demez olaydım telefom res attı. sonra tekrar denedım yıne res attı. sildim tekrar kurdum yine aynı şey. Bu programdan kaynaklanan birşey mı yoksa sorun bende mi ? Ve en önemlisi çözümü varmı ? Teşekkürler
Bana msn de sorun çıkardı.Msn ye girdiğimde sürekli bağlantı kopuyor ve aşırı çok kasıyor telefon.
Ayrıca e-buddy sıkıntı yaratmıyorsa link atar mısın ? Hem senin nimbuzz ne oldu ? .) Orada eşitlesene msn yi ?
menü-internet-seçenekler-ayarlar-internet profilleri gprs ve vod ayarları gprs ayarlı olmalı yaptığın taktirde kendi internet paketinle izleyebilirsin.
Ama bizim telefona farklı bir cihaz üzerinden yüklenebiliyordu sanırım.
Bende nimbuzz yok ya bana da link verin
PC bağlantısını nasıl yapacağım?
abi kolay gelin ya ben bu telefonla youtubedan video falan izleyemiyorum aldıgım günden beri sinir olmuş durumdayım bi yardım edersen sevinirim bna twitterin falan varsa ordan da yazayım sana bi yardım et gözünü seveyim
----------Eklendi @ 19:29:22 ---------- Yazıldı @ 19:23:32 ----------
huuu kimse yok mu yardım edecek
burası muhabbet konusuna dönmüş 10 sayfa gezdim bir uygulama oyun bulurum diye elde var 0 beyler bu telefonun real football 2010'u yok mu
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. Size de bir sorum olacak.Şu facebook uygulamasındaki reset sorununu çözen var mı? Bu arada sorularınızı bekliyorum
arkadaslar bana acil opera mini lazm link koyarmsnz
Çoooookkkkkk Acillllllll
Mrb arkadaşlar ben telefonu modem olarak kullanıp pc den nete öyle giriyordum. Fakat bu telefonda bluetooth'la pc ye bağlandığımda net çok fazla yavaş ve çoğu zaman da neti kullanamıyorum sürekli kesiliyor. Buna nasıl çözüp bulup da nete pcden bağlanabilirim? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiye kadar en dandik telefonlarda bile bluetooth'la rahatlıkla kullanırken bunda neden kullanamadığıma çok şaşırdım. Bluetooth harici usb ile de bağlanma imkanım var mı? Bilgisi olan varsa yardım ederseniz çok sevinirim...
Face ve twitter sorunu var uygulama olarak
Tarayıcıdan gir bence. Sorunsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?