samsung r580 laptop ısısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
samsung r580 laptop ısısı
arkadaşlar öncelikle selamlar...

ben bi laptop almıştım... core i3 işlemcili, geforce gt330m ekran kartı , 4 gb rami olan... fakat sürekli masaüstü kullandığım için ısınması çok geldi bana servise gittim ve bu ısının normal olduğunu cod 6, nfs shift gibi yoğun grafik isteyen oyunların tüm notebookları ısıttığını söylediler... aşağıda verdiğim resme bakıp normal olup olmadığını söyler misiniz...ayrıca notebook kullananlar bilgisayarları yük altındayken max kaç dereceye gelio ısısı yazarsanız sevinirim... işte benim pc nin ısısı

eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi
sanırım ilgilenen olmayacak

DoodLez_06

Üye
bendede aynı marka laptop var js04 benimki i5 430m 320 gb HDD cod 6 oynarken 79-91 arası gidip geliyor sıcaklık değerleri. laptop sogutucuda kullanıyorum ama fayda etmiyor sanırım. altını buz gibi yapıyor üstüne dokunuyorsun el değmiyor neredeyse. problem olurmu acaba?

serserim1905

serserim1905

Üye
arkadaşlar samsung genelde ısı problemi pek yaşamıyordu en azından arkadaşımın kullandıgı pc öleydi modeli r522 çünki fan havalandırması diger leptoplara göre biraz daha iyi bi konuma ayarlanmış hafif yanda kalıyo ve hava akımı rahat oluyo. yinede daha uzman kişiler bunu daha iyi bilir sahsen samsung kullanmadıgım için pek bi fikrim yok ama fan gözeneklerinin tozla kapanmış olma ihtimalide olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt