Samsung Monte S5620 Monte Dokunmatik SORUNU !

Sponsorlu Bağlantılar

absem

Üye
Kardes yanı ne desem yalan olur belkıde cunku ben jtjl2 de qwerty kullanmıyordum o yuzden bılemıyorum fakat ınternetten kurdugum fw nın bırebır aynısı ıdı yanı bosuna gonderme derım servıse kelıme kelıme aynısı kurmuslar 2-3 basmıslar oldu dıye yollamıslar zaten qwerty kullanmadıgım ıcın duzgun gelırse sayet task manager ve navıgasyonlu fw kuracam telefonuma yanı ben jtjl2 yı hem nette kurdugumda hemde servısten geldıgınde qwerty ıle 2-3 mesaj yazmısımdır ve oyle ard arda harf alma olayı olmadı bende hıc veya ben dıkkat etmedım umarım yardımcı olmusumdur kardes de bence o fw nın bır bug u olsa gerek yanı bırsey degısecegını sanmıyorum fakat ıstersen deneyebılırsın en fazla 3 gun surer hemen yuklerler hayırlı geceler bır gelsın su telefonum eger hıc olmazsa zaten karar verdım HTC desire alıcam :pro:

Çok teşekkür ederim.. task managerli olan fw bende sorunsuz çalışıyor yalnız nadir de olsa kendine reset atıyor belki çok yüklenmemdendir neyse saptım konudan :D kolay gelsin...
----------Eklendi @ 02:55:59 ---------- Yazıldı @ 02:53:44 ----------

kawurma

kawurma

Üye
hd desire benim de çok hoşuma gitti
kendime özellikle android yazılımlı 500tl civarı bir telefon almak istiyordum.o yüzden monte almak zorunda kaldım
ben monteyi aldığımda versiyonu jtjb3 tü. dokunmatik normadi.ben de fabrika kodlarını denerken istemeden fabrika formatı attım.yazılım fabrika ayarından dönünce dokunmatik ekran algılamaz oldu, yada yandaki harflere basar oldu. bir de idle moddan çıkarken dokunmatik algılaması için bir süre geçmesi gerekiyordu.neyse sizin yazdığınız bu kodu bende denedim. sonra kalibrasyon ayarı yapıp ekranın dört köşesine bastım falan yaptım ayarı.pek fark görmedim. sonra jtjl2 yi buldum kurdum.dokunmatik biras düzelir gibi oldu hassasiyeti arttı. ama idle ekranından yani tuş kilidinden çıkınca bazen yine algılamamazlık yapıp 10-15 sn bekletiyortu
en son BVJF2 Yükledim. şu orange temalı olan versiyonu. şu an dokunmatik daha hassas ve kilitlenme olayını pek yaşamadım.ama mesaj göndermeyi iptal ettiğinde ya da, sıfırdan mesaj yazmayı açıp kişi ekle dediğinde mesaj bölümü donuyor tepki vermiyor.mesaj kısmı yine cihazın resetlenmesinden sonra açılıyor.
benim bir tahminim daha var. o da montenin ince ayarlarına baktığımda tuttuğu LOG (yapılan işlemler için günlük tutuyor) ayarlarını gördüm.eğer bu log tutma işlemleri arka planda fazladan çalışıyorsa cihazın kullanımında da yavaşlatma gibi sorunlar yapabilir. yanlız ben kod girilerek yapılan ince ayarların ne olduğunu tam bilemediğim için kurcalamadım.
2. bir durum daha var. kapasitif çalışan dokunmatik ekranlar. soğuk havalarda da algılamama gibi sorun yapabiliyor. statikli dokunma olayı soğukta pek güzel çalışmıyor.
ancak cihaz ısınınca dokunmatik algılaması da artıyor. böyle de komik bir durum. kuzey kutbunda yaşayan bi insan kapasitif dokunmatik ekranlı telefonu malesef kullanamayacak :)

neyse bu monte bi dahaki telime kadar idare edecek. htc desire hd modelini gözüme diktim. onu almayı planlıyorum.ne varsa yeni nesil android de var bence.youtube den videolarına bakıp kaliteyi görebilirsiniz. ayrıca dünya top10 da ilk 5 e girmiş bir cihaz.

kurtlapa

Üye
aynı sorunnn bendekı s5600 de de oluyoo yardımcı olun ltfennnnnnnn

absem

Üye
aynı kodu girdiyseniz ve sorun ondansa burda pek çözüm bulamadık (garantiye göndermek dışında)

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Servıse tekrar gondermıstım sımdı baktım telpadan yıne son kontrol yapılıyor dıyor eger yıne olmazsa ne yapıp edıp telefonunu bulup azıma gelenı sayacam bakalım pazartesı buyuk ıhtımalle gıdıp alıcam ınsallah duzelır yoksaaaa :off:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorundan kurtulanlar var mı ?

mertarmagan

Üye
vay arkadas ne kodmus ya 9 sayfanın 9 undakı butun yazıları okudum allah yardımcınız olsun bu foruma guvenımden dolayı konulardakı seylerı hemen yapardım ama artık yorumları okumadan yapmam yanlıs anlasılmasın hala guvenıyorum foruma ama okumadan yapmam dualarım sızınle ins duzelir sorununuz.

• Beğen
Tepkiler: mehmetopuz
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
----------Eklendi @ 23:50:45 ---------- Yazıldı @ 23:50:23 ----------

Kardes son kontrol yapılıyor dıyor halen bakalım buyuk ıhtımalle yarın haber beklıyorum ınsallah duzelır sende durum nedır?

Aynen ben de beklemedeyim şimdilik yarın servise vereli bir hafta olmuş olcak inş kurtuluruz bu sorundan geç olsun güç olmasın.

----------Eklendi @ 23:53:22 ---------- Yazıldı @ 23:50:45 ----------

vay arkadas ne kodmus ya 9 sayfanın 9 undakı butun yazıları okudum allah yardımcınız olsun bu foruma guvenımden dolayı konulardakı seylerı hemen yapardım ama artık yorumları okumadan yapmam yanlıs anlasılmasın hala guvenıyorum foruma ama okumadan yapmam dualarım sızınle ins duzelir sorununuz.
sağolasın. Artık yorumlara bakmadan ben de bişey yapmam bu telefona. O lanet kodu girdiğime bin pişmanım. İşin kötü yanı ise hack mod falan değil Samsung resmi bir olayı, ama mağdur etti hepimizi.

• Beğen
Tepkiler: mehmetopuz
mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
----------Eklendi @ 23:50:45 ---------- Yazıldı @ 23:50:23 ----------

Aynen ben de beklemedeyim şimdilik yarın servise vereli bir hafta olmuş olcak inş kurtuluruz bu sorundan geç olsun güç olmasın.

Kardesım ınsallah yarın buyuk ıhtımalle telefonum gelıcek sımdı baktım telpanın takıp sayfasından aynen soyle yazıyor
'Gerekli işlemler yapıldı, teslim edildi.'
telefon bana gelmedı fakat ya kargoda yada su anda kayserı de yarın buyuk ıhtımalle aldıgım kurum un servısı sms atacak gelın alın dıye umarım duzelmıstır aksı takdırde dırek telpanın servısı arayıp konusacagım olmadı mayıs basında zaten ıstanbuldayım bırakmam ısın pesını :ehe gercekten arkadaslar butun mesajları tek tek okumadan bırsey yapmayın boyle basınız agrıyo sonra :ah keske dıyorum ama olacagı varmıs saglık olsun yanı hata dokunmatıge etkı yaptıgı ıcın algılamadıgı ıcın sınır bozucu yoksa mesela ne bıleyım actıvesync yı felan bozsa neyse dıcem :ehe:ehe hadı herkese hayırlı geceler yarın gelırse telefon oglen alırım daha sonrada sınavıma gıderım buraya haberdar etme amaclı yazarım hayırlı geceler.BATMAN kardes ınsallah senınkıde duzgun sekılde gelır herkes kurtulur sundan ya.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Yarın almaya gıdıyorum dua edın yoksa galaxy miniye goz dıktım :)

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardeslerım evet absem nıcklı arkadasımızın dedıgı gıbı telefonu dokunmatık panelı degısmesını ıstıyorum dıyerekten gonderdım veeeeeee telefonu bugun aldım super olmus fıstık gıbı calısıyor kesınlıkle yazılımla kod la cozulmez gonderın gıtsın sıfır telefon oldu be :) ama ıste jelatını sokmusler gıttım 5 lıraya yenısını aldım eskı telefonum geldııııı :) umarım bu sorundan muzdalıp arkadaslar bır an once sorunu halledersınız.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeslerım evet absem nıcklı arkadasımızın dedıgı gıbı telefonu dokunmatık panelı degısmesını ıstıyorum dıyerekten gonderdım veeeeeee telefonu bugun aldım super olmus fıstık gıbı calısıyor kesınlıkle yazılımla kod la cozulmez gonderın gıtsın sıfır telefon oldu be :) ama ıste jelatını sokmusler gıttım 5 lıraya yenısını aldım eskı telefonum geldııııı :) umarım bu sorundan muzdalıp arkadaslar bır an once sorunu halledersınız.
Vaaay. Hadi geçmiş olsun.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Tesekkurler kardesım yaa sımdıde ıphone tema felan yuklemek ıstıyorum fakat yıe tırsıyorum bırsey olur dıye :/

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor tabi :evet: ama bişey olcağını sanmıyorum gene de sen bilirsin önce yorumlara bak sorunu olan yoksa yüklersin.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor tabi :evet: ama bişey olcağını sanmıyorum gene de sen bilirsin önce yorumlara bak sorunu olan yoksa yüklersin.

Kardes yukledım de telefonu kasıyor yaa ben sadece menudekı resımlerın degıstırmek ıstıyorum onu nasıl yapabılırım bır fıkrın var mı?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
bir çok tema paylaşıldı onları denesen ya kardeşim

absem

Üye

Geçmiş olsun... Servis merkezinde teli verirlerken üstünden jiletini bir süre sonra çıkarmamı, jiletnsiz kullanmamı tavsiye ettiler nedenini söylemişti birşeyler ama hatırlamıyorum, çok ilginçtir telefon kolay kolay çizilmiyor, ekranınüstüne bir çok kere düşüp pürüzlü taşlarda kaysa da ekranın azcık içerde kalması koruyor

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Geçmiş olsun... Servis merkezinde teli verirlerken üstünden jiletini bir süre sonra çıkarmamı, jiletnsiz kullanmamı tavsiye ettiler nedenini söylemişti birşeyler ama hatırlamıyorum, çok ilginçtir telefon kolay kolay çizilmiyor, ekranınüstüne bir çok kere düşüp pürüzlü taşlarda kaysa da ekranın azcık içerde kalması koruyor

Kardes gec sen onları yaa sacmalık resmen dırek aldıgım gıbı jelatın aldım caktım yuzune super oldu eskısı gıbı yaa. =)

----------Eklendi @ 23:39:19 ---------- Yazıldı @ 23:38:40 ----------

bir çok tema paylaşıldı onları denesen ya kardeşim

Tastekın kaptan su tema olayını acarsan bıraz sevınırım yaa ben sadece arka yanı ıcon ları degıstırmek ıstıyorum ? yardımcı olursan sevınırım.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye

Napıyosunn aga sen ya taş bulamadın da denizde sektirecek telefonumu kaydırıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108

Üst Alt