absem
Üye
Kardes yanı ne desem yalan olur belkıde cunku ben jtjl2 de qwerty kullanmıyordum o yuzden bılemıyorum fakat ınternetten kurdugum fw nın bırebır aynısı ıdı yanı bosuna gonderme derım servıse kelıme kelıme aynısı kurmuslar 2-3 basmıslar oldu dıye yollamıslar zaten qwerty kullanmadıgım ıcın duzgun gelırse sayet task manager ve navıgasyonlu fw kuracam telefonuma yanı ben jtjl2 yı hem nette kurdugumda hemde servısten geldıgınde qwerty ıle 2-3 mesaj yazmısımdır ve oyle ard arda harf alma olayı olmadı bende hıc veya ben dıkkat etmedım umarım yardımcı olmusumdur kardes de bence o fw nın bır bug u olsa gerek yanı bırsey degısecegını sanmıyorum fakat ıstersen deneyebılırsın en fazla 3 gun surer hemen yuklerler hayırlı geceler bır gelsın su telefonum eger hıc olmazsa zaten karar verdım HTC desire alıcam
Çok teşekkür ederim.. task managerli olan fw bende sorunsuz çalışıyor yalnız nadir de olsa kendine reset atıyor belki çok yüklenmemdendir neyse saptım konudankolay gelsin...
----------Eklendi @ 02:55:59 ---------- Yazıldı @ 02:53:44 ----------

kolay gelsin...

gercekten arkadaslar butun mesajları tek tek okumadan bırsey yapmayın boyle basınız agrıyo sonra
keske dıyorum ama olacagı varmıs saglık olsun yanı hata dokunmatıge etkı yaptıgı ıcın algılamadıgı ıcın sınır bozucu yoksa mesela ne bıleyım actıvesync yı felan bozsa neyse dıcem
ama bişey olcağını sanmıyorum gene de sen bilirsin önce yorumlara bak sorunu olan yoksa yüklersin.