Arkadaşlar şu an itibarıyla bu sorundan kurtuldum. Yaptıklarım:
Önce telefonuma BVJF2 yazılımını kurdum. Bir süre kullandıktan sonra dokunmatikte herhangi bir sorun olmadığını gördüm. Daha sonra bu yazılım varken telefonuma *2767*3855# kodu ile hard format attım. Tekrar denemeye devam ettim. Herhangi bir sorun olmadı. En son sorunlu yazılımı yani JTJL2 yazılımını kurdum. Tel açıldıktan sonra yine aynı kod ile yani *2767*3855# ile JTJL2'ye hard format attım.
Artık telefonum eski haline geldi. Dokunmatikte herhangi bir sorun kalmadı. Sadece mesaj yazarken QWERTY klavyede tuş tekrarlaması yapıyor. Bu da zaten yazılımın sahip olduğu bir bug (hata).
İçim rahatladı. İnşallah herkesinki düzelir.
Arkadaşım firmware yükledim dediklerini yaptım ama hiç olumlu sonuç yok yine hata yine hata...
Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan lütfen yakınında servis olanlar gidip,danışsın denemediğim şey kalmadı kendimiz çözemiyoruz işte teknik servis belki de bir kodla düzeltecek bir kod girdik diye bozulacak degil yha... lutfen arkadaslar olsa yakiinda servis gidip baktiracagim ama yok
gelısme olursa yıne yazacagım.Arkadaslar kayseride ikamet ediyorum ben ve gmaps den baktım bır yer buldum samsung servisiymis bırazdan kendılerını arayıp konusacagım buyuk ıhtımalle cıhazı getırın bakalım dıyecekler egerkı gercekten yetkili servis ise goturup kendılerıne bırakıcagım telefonu yapsınlar umarım olumlu seyler gelısır de sızlerıde haberdar ederım saygılar sunuyorum hepınıze bol sans dıleyıngelısme olursa yıne yazacagım.
Arkadaslar kayseride ikamet ediyorum ben ve gmaps den baktım bır yer buldum samsung servisiymis bırazdan kendılerını arayıp konusacagım buyuk ıhtımalle cıhazı getırın bakalım dıyecekler egerkı gercekten yetkili servis ise goturup kendılerıne bırakıcagım telefonu yapsınlar umarım olumlu seyler gelısır de sızlerıde haberdar ederım saygılar sunuyorum hepınıze bol sans dıleyıngelısme olursa yıne yazacagım.

tamam kardeşim bekliyoruz. Umarım başka bir kodla düzeliyordur... yada düzelsinde fark etmez yeter ki bi çözüm bulalım artık ...Beyler dun adamlarla konustum yetkili servis mis bugun gidip derdimi anlatmayı dusunuyorum bende dun orange temayı kurdum kodu gırdım succes dedı basarılı oldu yanı fakat kamera basarısız dıyor gerı jtjl ye gectım yıne sapıttı kesın kararımdır gıdecegım servıse notumu dusturecegım boyle boyle *#2665# kodunu gırdım boyle sorunlarla karsılastım bunun gıderılmesını ıstıyorum dıye verıcem umarım cozum bulunur saygılar saat 4-5 cıvarı yenıden haberdar ederım sızı. ıyı gunler.
tamam kardeşim bekliyoruz. Umarım başka bir kodla düzeliyordur... yada düzelsinde fark etmez yeter ki bi çözüm bulalım artık ...

Salaklara bak salaklara. Gören de cihazı hackledik öyle bozduk sanıcak. Bu kodlar kimsenin uydurması değil kimse de kod üretemez zaten basbaya Samsungun yaptığı bir kod bunun farkında değiller mi bunlar ne biçim destek bu ya. Bi daha Samsung mu alırım aman töbe uzak dursun benden bi sorun çıktı tam çıktı yani telefonu götürdü resmen.Telpaya mail yoluyla ulaşamazmıyız ya :S
--------------- Ekleme ---------------
samsunga mail atmıstım dün cevap aynen şöyle
Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Çeşitli internet sitelerinde yer alan, cihazın ana ayarlarını değiştirebileceğiniz kodlara destek
verilmemektedir. Bu kodları cihazınıza girmeniz sonucunda cihazınızda oluşabilecek sorunlarda,
sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz.
GT-S5620 model cihazlarınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi için yetkili teknik servislerimiz
ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı, Anadolu
Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics tarafından getirilmektedir ve 2 yıl garanti kapsamındadır.
Bir arızası olduğunda Samsung Servis Merkezi, Başarı ve Telpa yetkili teknik servislerimiz tarafından
bakım onarım hizmeti verilmektedir.
Samsung Electronics olarak yasal ithalatçılarımız tarafından getirilmeyen ürünlere destek veremediğimizi
belirtmek isteriz.
Teknik servis iletişim bilgilerine ekte yer alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla
Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri
:SS