Samsung Monte S5620 Monte Dokunmatik SORUNU !

Sponsorlu Bağlantılar

*Emre95

*Emre95

Üye
bu kod mfjf1 ile uyumlu sanırım yukard ayazmış adam ne edicez ya :S

gissever

Üye
Hayır, MFJF1 yazılımını kullanarak elde ettim demiş. Tüm kodlar tüm versiyonlar için kullanılır. Örneğin hard format kodunun yazılımla alakası yoktur hepsinde çalışır...

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Arkadaşlar şu an itibarıyla bu sorundan kurtuldum. Yaptıklarım:
Önce telefonuma BVJF2 yazılımını kurdum. Bir süre kullandıktan sonra dokunmatikte herhangi bir sorun olmadığını gördüm. Daha sonra bu yazılım varken telefonuma *2767*3855# kodu ile hard format attım. Tekrar denemeye devam ettim. Herhangi bir sorun olmadı. En son sorunlu yazılımı yani JTJL2 yazılımını kurdum. Tel açıldıktan sonra yine aynı kod ile yani *2767*3855# ile JTJL2'ye hard format attım.
Artık telefonum eski haline geldi. Dokunmatikte herhangi bir sorun kalmadı. Sadece mesaj yazarken QWERTY klavyede tuş tekrarlaması yapıyor. Bu da zaten yazılımın sahip olduğu bir bug (hata).
İçim rahatladı. İnşallah herkesinki düzelir.

Arkadaşım firmware yükledim dediklerini yaptım ama hiç olumlu sonuç yok yine hata yine hata...

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Arkadaşım firmware yükledim dediklerini yaptım ama hiç olumlu sonuç yok yine hata yine hata...

Bende sana katılıyorum kardesım bende xxja4 yukledım onda kodu gırdım cart yaptım curt yaptım yıne sonuc husran hay ben boyle kodun tobe yarabbım ya delı oldum fıtıl oldum sabahtan berıdır lutfen bırısı ozellıkle kodu yazan arkadas servıse gıdıp danıssın yoksa ben 2 gun ıcınde verıcem servıse.

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan lütfen yakınında servis olanlar gidip,danışsın denemediğim şey kalmadı kendimiz çözemiyoruz işte teknik servis belki de bir kodla düzeltecek bir kod girdik diye bozulacak degil yha... lutfen arkadaslar olsa yakiinda servis gidip baktiracagim ama yok

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Bu sorunu yaşayan arkadaşlardan lütfen yakınında servis olanlar gidip,danışsın denemediğim şey kalmadı kendimiz çözemiyoruz işte teknik servis belki de bir kodla düzeltecek bir kod girdik diye bozulacak degil yha... lutfen arkadaslar olsa yakiinda servis gidip baktiracagim ama yok

Arkadaslar kayseride ikamet ediyorum ben ve gmaps den baktım bır yer buldum samsung servisiymis bırazdan kendılerını arayıp konusacagım buyuk ıhtımalle cıhazı getırın bakalım dıyecekler egerkı gercekten yetkili servis ise goturup kendılerıne bırakıcagım telefonu yapsınlar umarım olumlu seyler gelısır de sızlerıde haberdar ederım saygılar sunuyorum hepınıze bol sans dıleyın :D gelısme olursa yıne yazacagım.

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Arkadaslar kayseride ikamet ediyorum ben ve gmaps den baktım bır yer buldum samsung servisiymis bırazdan kendılerını arayıp konusacagım buyuk ıhtımalle cıhazı getırın bakalım dıyecekler egerkı gercekten yetkili servis ise goturup kendılerıne bırakıcagım telefonu yapsınlar umarım olumlu seyler gelısır de sızlerıde haberdar ederım saygılar sunuyorum hepınıze bol sans dıleyın :D gelısme olursa yıne yazacagım.

tamam kardeş sağ ol

*Emre95

*Emre95

Üye

İNşallah olumlu gelişme olur kardeşim bi kodla dokunmatiğin bozulması ilginç :S:off:

baranselona

baranselona

Üye
evet bugünde sabah 5:30 da kalkıp S5620BVJD2 yazılımını yükledim sabah 9:00 da dokunmatik yine bozuldu ama çok fena hiç basmıyordu biraz bekleyip bu *#2665# yazdım bişey değişmedi sonra kapatıp açtım dokunmatik kalibrasyonunu yaptım düzeldi üstüne bide bu *#2665# yaptım dokunmatik başarıyla güncellendi dedi.. şu an saat 16:53 dokunmatik orange temasında çok iyi şekilde çalışıyor deneme aşamasındayım eğer yarın sabaha kadar bi sorun çıkmazsa yazacağım yine.. sanki oldu gibi çünkü önceden bu kodu yazınca altta hata veryordu ama bu Fw de başarılı diyor bence düzelecek gibi...

tate1905

Üye
arkadaşlar yazılımları nasıl yüklüyorsunuz?

tate1905

Üye
ya ben zaten qwerty klavyeyi yapalı çok olduda siz hani başka yazılımlardan bahsediyosunuz onlar ne oluyo?

baranselona

baranselona

Üye
aynı şekil o yazılımların dosyasını seçiyosun multiloaderde :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orange yazılımı kurdum, dokunmatikte bir sorun yok gibiydi ve baya hızlıydı sonra 1 saat sonra qwerty klavyeli yazılımı kurdum bir süre düzgün olsa da malesef gene saçmaladı dokunmatik, bugüne kadar telefonlara akla gelinebilcek herşeyi yapmışımdır ama ben hayatımda böyle çaresi bulunamayan bir lanet kod görmedim.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Bende orange fw vardı bu kodu yazdım ama hiç bir şey olmadı 1 haftadırda bir sorun görmedim belki JTJL2 nin hatasıdır orangede bişr sorun çıkmadı

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Beyler dun adamlarla konustum yetkili servis mis bugun gidip derdimi anlatmayı dusunuyorum bende dun orange temayı kurdum kodu gırdım succes dedı basarılı oldu yanı fakat kamera basarısız dıyor gerı jtjl ye gectım yıne sapıttı kesın kararımdır gıdecegım servıse notumu dusturecegım boyle boyle *#2665# kodunu gırdım boyle sorunlarla karsılastım bunun gıderılmesını ıstıyorum dıye verıcem umarım cozum bulunur saygılar saat 4-5 cıvarı yenıden haberdar ederım sızı. ıyı gunler.

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Beyler dun adamlarla konustum yetkili servis mis bugun gidip derdimi anlatmayı dusunuyorum bende dun orange temayı kurdum kodu gırdım succes dedı basarılı oldu yanı fakat kamera basarısız dıyor gerı jtjl ye gectım yıne sapıttı kesın kararımdır gıdecegım servıse notumu dusturecegım boyle boyle *#2665# kodunu gırdım boyle sorunlarla karsılastım bunun gıderılmesını ıstıyorum dıye verıcem umarım cozum bulunur saygılar saat 4-5 cıvarı yenıden haberdar ederım sızı. ıyı gunler.
tamam kardeşim bekliyoruz. Umarım başka bir kodla düzeliyordur... yada düzelsinde fark etmez yeter ki bi çözüm bulalım artık ...

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
tamam kardeşim bekliyoruz. Umarım başka bir kodla düzeliyordur... yada düzelsinde fark etmez yeter ki bi çözüm bulalım artık ...

Hocam yok malesef adamlar telefonda teknık servısıyız demıslerdı gıttım geldım yenı eve ne desem bılmıyomkı kufur etmek yasak yoksa felaket soverdım de gıttım dedıklerı su telefonunuzu ıstanbul telpaya gonderecegız en az 2 hafta ıle 3 hafta arasında gelır dedıler bırde kargo ucretı ıstedı bende yok dedım egerkı hafta sonuna kadar hıcbır sekılde cozum bulunmazsa 3 haftayı goze alıp verıcegım :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

İstanbulda oturan arkadaslar bu sorundan olsun veya olmasın eger mumkunse telpaya gıdıp bu kodu sorabılırler mı cok mutesekkur oluruz yaa?

*Emre95

*Emre95

Üye
Telpaya mail yoluyla ulaşamazmıyız ya :S

samsunga mail atmıstım dün cevap aynen şöyle

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Çeşitli internet sitelerinde yer alan, cihazın ana ayarlarını değiştirebileceğiniz kodlara destek
verilmemektedir. Bu kodları cihazınıza girmeniz sonucunda cihazınızda oluşabilecek sorunlarda,
sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz.

GT-S5620 model cihazlarınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi için yetkili teknik servislerimiz
ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı, Anadolu
Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics tarafından getirilmektedir ve 2 yıl garanti kapsamındadır.
Bir arızası olduğunda Samsung Servis Merkezi, Başarı ve Telpa yetkili teknik servislerimiz tarafından
bakım onarım hizmeti verilmektedir.

Samsung Electronics olarak yasal ithalatçılarımız tarafından getirilmeyen ürünlere destek veremediğimizi
belirtmek isteriz.

Teknik servis iletişim bilgilerine ekte yer alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

:SS

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telpaya mail yoluyla ulaşamazmıyız ya :S

samsunga mail atmıstım dün cevap aynen şöyle

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Çeşitli internet sitelerinde yer alan, cihazın ana ayarlarını değiştirebileceğiniz kodlara destek
verilmemektedir. Bu kodları cihazınıza girmeniz sonucunda cihazınızda oluşabilecek sorunlarda,
sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz.

GT-S5620 model cihazlarınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi için yetkili teknik servislerimiz
ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı, Anadolu
Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics tarafından getirilmektedir ve 2 yıl garanti kapsamındadır.
Bir arızası olduğunda Samsung Servis Merkezi, Başarı ve Telpa yetkili teknik servislerimiz tarafından
bakım onarım hizmeti verilmektedir.

Samsung Electronics olarak yasal ithalatçılarımız tarafından getirilmeyen ürünlere destek veremediğimizi
belirtmek isteriz.

Teknik servis iletişim bilgilerine ekte yer alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

:SS
Salaklara bak salaklara. Gören de cihazı hackledik öyle bozduk sanıcak. Bu kodlar kimsenin uydurması değil kimse de kod üretemez zaten basbaya Samsungun yaptığı bir kod bunun farkında değiller mi bunlar ne biçim destek bu ya. Bi daha Samsung mu alırım aman töbe uzak dursun benden bi sorun çıktı tam çıktı yani telefonu götürdü resmen.

Üst Alt