tamamdır ben de yollucam garantiye yarı bozuk N73ümle takılırım artıkPeki nasıl yolladın garantiye benim hiç başıma gelmedi de orjinal kutusuna garanti belgesiyle koyup garanti belgesindeki yazılı adrese mi kargolicam ?
![]()
bugun olmaz yarın gıt ver eger ıstanbula yakın bır yerde oturuyorsan hafta ıcınde gelebılır ben kayserıdeyım dun verdım ve kargolanmıs buyuk ıhtımalle hafta ıcı beklıyorum bakalım kolay gelsın kardesım ınsallah hepımıız su dertten kurutluruz ya duzgun olarak gelırse ılk ısım ıphone tema kurma olucak 
Çok teşekkürler kardeşim baya kolaymış kargolamaya üşeniyordum valla, inş dediğin gibi hepimiz kökten kurtuluruz belki android yazılımını biz ölmeden monteye portlarlar da onu kurarızkardes sadece cıhazı al yanına tabıkı sım kartsız ve hafıza kartsız sekılde gıt cıhazı aldıgın yere soyle ben garantıye vermek ıstıyorum de onlar ya ordan hemen alırlar yada bır teknık subesı olur senı oraya yonlendırırler sonra ordan sa veya subedense gıdeceksın dıyeceksın servıse gondermek ıstıyorum dıye onlar sana ne sorunu var dıye sorduklarında dokunmatıgı bazen hıc algılamıyor veya yanlıs yerlerı algılıyor de sahsen ben oyle yazdırdım daha sonra adam sana fıs verecek ve bır hafta 10 gun ıcınde gel dıyecektır ve olayın cozulecektır zaten telpa garantılı oldugundan dırek sana bır yapılınca mesaj gelır gelın alın dıye eger kullanım hatası ıse bedelınıde soyler ler yoksa zaten gelın alır der ve gıder cıhazı alırsın bu kadar sorun edecek bırsey yok ben yaklasık 10 defa gıttım verdım daha oncekı cıhazlarıda tecrubelıyım yanı bır nebzebugun olmaz yarın gıt ver eger ıstanbula yakın bır yerde oturuyorsan hafta ıcınde gelebılır ben kayserıdeyım dun verdım ve kargolanmıs buyuk ıhtımalle hafta ıcı beklıyorum bakalım kolay gelsın kardesım ınsallah hepımıız su dertten kurutluruz ya duzgun olarak gelırse ılk ısım ıphone tema kurma olucak
![]()
daha sonra admine kapattırıcam konuyu arada hortlayıp moralimizi bozmasın diye 
tamamdır ben de yollucam garantiye yarı bozuk N73ümle takılırım artıkPeki nasıl yolladın garantiye benim hiç başıma gelmedi de orjinal kutusuna garanti belgesiyle koyup garanti belgesindeki yazılı adrese mi kargolicam ?
![]()

evet bendede olursa bidaha 1 hafta sonra servise gönderecem farkettiniz mi bilmem ama bu kod ekranı soğuğa karşı hassaslaştırıyor bugün dedemlere gittim sobaya tuttum çok iyiydi dokunmatik sonra buzluğa koydum çıkardım bozuldu sıcağa götürdüm düzeldi böyle bikaçkere yaptım sonrada sıcakken güncellemeyi yadım düzeldi dediğim gibi tekrarlarsa servise gönderecez mecbur.... ayrıca telpayada mesaj gönderdim onuda bekliyorum daha önce hiç servise vermedim yukarda arkadaşlar bilgilendirmişler ama ynede emin olmak istiyorum....
veya crysis mı oynuyoruz noluyor cloak modu felan 

İnş düzelir ve gelir en kısa sürede kardeşim...Kardesım aynı dedıgın gıbı telfonun bazen dokunmatıgı algılamıyor yanlıs algılıyor dıyerek gonderdım ve 1 hafta 10 gun ıcınde gelır dedıler kurtulduk ınsallah tesekkurler kolay gelsın mıllet en ıyı yol garantı varken gonderdın gıtsın![]()
inş hemen halleder kurtulursunuz yaTamam kardeş cok tşk ederim yarın aynı şekilde bende yollayacağım...![]()
Buarada faturayıda almayı unutma yanına
--------------- Ekleme ---------------
Baranım kardesım bunlar bana hurafe gıbı gelıyor soguk sıcak muhabbetı bukalemun mu buveya crysis mı oynuyoruz noluyor cloak modu felan
![]()
Şaka tabıkı şaka olabılır sonucta teknolojıde hersey olabılır ınsallah duzelır kardesım ne dıyeyım de ortalama oda sıcaklıgında yıne aynı seyı gosterecektır o zaman pek cozum kalmayacaktır da ınsallah duzelır hadı bakalım tek sen kaldın galıba gondermeyen son savascı![]()
![]()
yok usta benim servise güvenim pek yok malum evdekiler okadar oynarsan olacağı bu gibi laf sokup dururlar... ondan ben severim uğraşmayı hem belki ekranda bi sorunda yoktur olduysada düzelebilir belki buna hurafe diyosun ama keşke göndermeyipte deneseydin emre arkadaşta denedi doğru yani sıcaklıkla ilgisi var kod büyük ihtimalle ekranın ısısı ile bi ayarı değiştirdi bide onarma menüsünden falan debug leveli en yüksek yapıp sonra fw yükledim... zaten olmazsa gönderecez mecbur... ama acele etmekte istemiyorum...
bakalım hayırlısı hadı ınsallah ıyı olur hakkımızda hayırlısı.
Arkadaşlar nerdeyse bu olay bana niye olmadi diye isyan edecegim cunku merak ettim ne oldugunu iki kere yazdım hic bise olmadi hele bi olsada tepesine ciksam su samsungun zaten yazilimsal bi b.k bilmiyorlar benim yaptigimi bile anlayamazlar. yani keske bana da olsa idi de onlara illet olup size bir cozum yolu sunabilse idim :-)
umarım bır daha yasanmaz boyle seyler fakat cok gormek ıstıyorsan nasıl bır hata oldugunu felan Brnsl ye soyle sana vıdeo cekıp yollasın
ınsallah bundan sonra oyle her kodu yazmak yok artık tek bıldıgım kod var hepsını unuttum oda 877 kalıbrasyon kodu su anda tamir goruyormus telefonum ınsallah gelırde su tema flash ları felan hemen yuklerım 
Ve ben de götürüyorum şimdi aldığım yere, şans dileyin arkadaşlar olanları ayrıntılarıyla yazarım buraya.
Hadi inşallah, gene bişey olmaz umarım tamamen ortadan kalkmıştır. Ne zaman vermiştin servise ?
bagırdım bu nasıl musterı memnunıyetı dıye adam haklısınz felan desede daha sınırım yatısmadı herıfler 2 gunde hemen fw yuklemıs jtjl2 yı salmıslar bunda bozuk gelsın ekranı degısmesın bılıyorum yapacagı mayısta ıstanbula gıdecem zaten gıdıp yuze yuz konusacam bulup yerlerını yan cızerlersede mahkemeye kadar yolu var Hakkımı arayacam arkadas bu benım hakkım. O kadar !. 
Yapma yaa kötü olmuş. Bak içime kurt düştü şimdi asıl işin kötüsü de bu hata format atıp yazılım kurunca hemen göstermiyor kendini zaman geçmesi gerekiyor nerden yazdık bu kodu yaa hala daha kendime sövüyorum.Kardes ben cumartesı vermıstım dun gelmıs te eve geldım ıste baktım bıraz daha oynadım malesef yıne aynısı yıne hata verdı sovdum bayagı uzun bır sovmeden sonra gıttım tekrar dedım boyle boyle yıne aynı hata tekrar edıyor bunda acıklamaya sunları yazdırdım telefona fw guncellemıssınız hıcbır ıse yaramıyor yıne aynı bazen algılıyor bazen algılamıyor mumkunse telefonumun dokunmatık ekranının degıstırılmesını ıstıyorum dıye yazdırdım bırde telefonumu not ettırdım adama da dedım bu telefon olucak baska yolu yok dıye sınırledımbagırdım bu nasıl musterı memnunıyetı dıye adam haklısınz felan desede daha sınırım yatısmadı herıfler 2 gunde hemen fw yuklemıs jtjl2 yı salmıslar bunda bozuk gelsın ekranı degısmesın bılıyorum yapacagı mayısta ıstanbula gıdecem zaten gıdıp yuze yuz konusacam bulup yerlerını yan cızerlersede mahkemeye kadar yolu var Hakkımı arayacam arkadas bu benım hakkım. O kadar !.
![]()
Kardes ben cumartesı vermıstım dun gelmıs te eve geldım ıste baktım bıraz daha oynadım malesef yıne aynısı yıne hata verdı sovdum bayagı uzun bır sovmeden sonra gıttım tekrar dedım boyle boyle yıne aynı hata tekrar edıyor bunda acıklamaya sunları yazdırdım telefona fw guncellemıssınız hıcbır ıse yaramıyor yıne aynı bazen algılıyor bazen algılamıyor mumkunse telefonumun dokunmatık ekranının degıstırılmesını ıstıyorum dıye yazdırdım bırde telefonumu not ettırdım adama da dedım bu telefon olucak baska yolu yok dıye sınırledımbagırdım bu nasıl musterı memnunıyetı dıye adam haklısınz felan desede daha sınırım yatısmadı herıfler 2 gunde hemen fw yuklemıs jtjl2 yı salmıslar bunda bozuk gelsın ekranı degısmesın bılıyorum yapacagı mayısta ıstanbula gıdecem zaten gıdıp yuze yuz konusacam bulup yerlerını yan cızerlersede mahkemeye kadar yolu var Hakkımı arayacam arkadas bu benım hakkım. O kadar !.
![]()
Yükledikten sonra azcık menüde gezip hemen veriyolar sanırım, hata da gel gelelim hemen olmuyor ben de her türlü yazılımı denememde akşam yükledim mi normal kullanıyordum, sabah tekrar sinir etmeye başlıyordu. İnş ekran değişi r ve kurtulursunuz. Bunun kesin çözümü ekran değişimi gibi duruyor, çünkü benim hata olmadı hiç bilginiz olsun.Benim bir sorum olacaktı, serviste jtjl2 yüklenmiş demişsiniz bu internetteki sürümlerle aynı mı, internetteki her türlü yazılımı denedim en son XXJA4 sürümünü yükledim pek sorunu yok gibi fakat telefon 2-3 günde bir kendine reset atıyor bu yüzden servise gönderip sürümü yükseltmelerini istemeyi düşünüyorum orjinal olsun diye fakat size yüklenen JTJL2 internettekilerle aynı mı diye merak ediyorum. internetteki yazılımda q klavyeyi kullanırken bazen basılan harfi iki defa arka arka basıyordu ben de çok mesajlaşam biri olduğum için bu da sinir etmişti ve şuanki yazılımı yükledim. Sizin telefonunuzda böyle bir sorun var mı bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden iyi akşamlar...

Yapma yaa kötü olmuş. Bak içime kurt düştü şimdi asıl işin kötüsü de bu hata format atıp yazılım kurunca hemen göstermiyor kendini zaman geçmesi gerekiyor nerden yazdık bu kodu yaa hala daha kendime sövüyorum.