TasteKiN
Üye
galaxy gio iyidir bizim arkadaşta aldı 1 gün falan kullandım güzel cihaz hayırlı olsun...
bakalım bekliyorum yapamazlarsa telpa iyice soğuttular telefondan ya androidli bi cihaz alasım geldi ama daha 9 ay oldu monteyi alalı 1 sene daha kullanırımyardım eden herkese teşekkürler şimdi baktım teknisyende yazıyor peki absem adlı arkadaşın dediği ekran değiştikten sonra donma sorunu başka kimsede olmyor mu??
Galaxy gio tavsiyemdir bu fiyata n güzel androidli telefondur ama oyun ve uygulamalara kendinizi kaptırınca şarj akşamı çıkartmıyor. Yani monteden sonra gio da şarj ve ses düşüklüğü sıkıntıaı çektim ama diğer yönden monte ne ki dedirtecek lakin benim karşılaşttığım bir problem daha wifi hızı çok hızlı yputubedan 5mbps ile video indiriypr yani destek süper ama bazı wifilerde şifre sıkkıntıaı yaratıyor wap2 ile şifrelenmiş wifiler kullanılmıyor bazen bu sıkıntı giderilirmi bilmem ama süper tel tavsiyemdir.
yardım eden herkese teşekkürler şimdi baktım teknisyende yazıyor peki absem adlı arkadaşın dediği ekran değiştikten sonra donma sorunu başka kimsede olmyor mu??