arkadaslar bn XXJE4 yazılımını kurdum kodu yazdım gayet iiydin sobnra bozldu format attım kalibrasyon yaptım ve dünden beri sorunsuz düzeldimi ki![]()
malesef su an itibariyle bozuldu brnsl ile değişik birşey deniyoruz sonucu buraya yazarım
evet bende ilk önce xxje4 yazılımını yükledim kodu yazdım sonra jpjd6 el yazısı tanımalı fw yi yükledim sonrada mfjf1 i yükledim dün saat 9 dan şu ana (18:26) kadar sadece 3 kez yaptı onlarda 2-3 sn sonra düzeldi şimdilik düzgün gibi bakalım.......

Merhaba arkadaşlar, bu kodu ben de girmiştim hafta başında aynı sorun bende de oldu gerçekten çok sinir bozucu bişey, izmirde oturuyorum servise verdim ben de vermeden önce fw yüklemiştim hiç bi değişiklik olmamıştı çok kısa sürede servisten geldi çözüm olarak ise dokunmatik ekranını değiştirmişler şmdi gayet iyi çalışıyor, başka başka kodlarla çözümü olcağını düşünmüyorum, bilgilerinize sunarım...
Kardeş garanti kapsamı dahilinde değil mi ? Hatayı nasıl belirttin bizde aynı şekilde başvurup bu sorundan kurtulalım artık...Merhaba arkadaşlar, bu kodu ben de girmiştim hafta başında aynı sorun bende de oldu gerçekten çok sinir bozucu bişey, izmirde oturuyorum servise verdim ben de vermeden önce fw yüklemiştim hiç bi değişiklik olmamıştı çok kısa sürede servisten geldi çözüm olarak ise dokunmatik ekranını değiştirmişler şmdi gayet iyi çalışıyor, başka başka kodlarla çözümü olcağını düşünmüyorum, bilgilerinize sunarım...

Bilgilendirmen için çok çok sağol. Benim de hiç gönderesim yoktu garantiye ama bu gidişle göndericem galiba.Dün özelden bir arkadaşla msjlaşmıştım verdiğim bilgileri buraya da yazayım.Öncelikle sorun geçer diye yazılımı değiştirme çalışmanızı önermem çünkü hiç bir faydası olmadı ve değiştirdiğim için de çok pişmanım ilk hali piyasadakilerden çok daha iyimiş. Garantiye gönderirken açıklaama kısmına; 'dokunmatik ekran donuyor ve basılan yeri yanlış algılıyor' olarak özet bir açıklama yaptım ve bu haftabaşında p.tesi günü gönderdim perşembe günü elime ulaştı. Çok msj yazan biriyimdir aldığımdan beri yaklaşık 80-100 msj yazmışımdır ve bi kere teklemedi. Telefonum garanti kapsamındaydı daha 9 ay falan oldu sorularınız olursa cevaplayabilirim.
--------------- Ekleme ---------------
Tüh o kadar yazmıştım kaydetmemişim sanırım tekrar yazıyorum
keydetmişim![]()
Dün özelden bir arkadaşla msjlaşmıştım verdiğim bilgileri buraya da yazayım.Öncelikle sorun geçer diye yazılımı değiştirme çalışmanızı önermem çünkü hiç bir faydası olmadı ve değiştirdiğim için de çok pişmanım ilk hali piyasadakilerden çok daha iyimiş. Garantiye gönderirken açıklaama kısmına; 'dokunmatik ekran donuyor ve basılan yeri yanlış algılıyor' olarak özet bir açıklama yaptım ve bu haftabaşında p.tesi günü gönderdim perşembe günü elime ulaştı. Çok msj yazan biriyimdir aldığımdan beri yaklaşık 80-100 msj yazmışımdır ve bi kere teklemedi. Telefonum garanti kapsamındaydı daha 9 ay falan oldu sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Tüh o kadar yazmıştım kaydetmemişim sanırım tekrar yazıyorum
keydetmişim![]()

Dün özelden bir arkadaşla msjlaşmıştım verdiğim bilgileri buraya da yazayım.Öncelikle sorun geçer diye yazılımı değiştirme çalışmanızı önermem çünkü hiç bir faydası olmadı ve değiştirdiğim için de çok pişmanım ilk hali piyasadakilerden çok daha iyimiş. Garantiye gönderirken açıklaama kısmına; 'dokunmatik ekran donuyor ve basılan yeri yanlış algılıyor' olarak özet bir açıklama yaptım ve bu haftabaşında p.tesi günü gönderdim perşembe günü elime ulaştı. Çok msj yazan biriyimdir aldığımdan beri yaklaşık 80-100 msj yazmışımdır ve bi kere teklemedi. Telefonum garanti kapsamındaydı daha 9 ay falan oldu sorularınız olursa cevaplayabilirim.
Tamam kardeş cok tşk ederim yarın aynı şekilde bende yollayacağım...Evet komple değiştirdiler, jiletinli geldi. Önceden bildiğim çiziklerin ekranda olmayınca da kesin değiştiğini anladım.

Şimdi telefonunu garantiye yollamayanlar buraya dikkat ! ! ! yanılmıyorsam bu sefer "OYUN BİTTİ" artık: Dün akşam bişey denedim ve mesaj yazdm, 45 bölümden oluşan Angry Birds'ü bitirdim ayrıca bugün kalktım arkadaşla mesajlaştım dokunmatik bana mısın demedi harika çalışıyor tek sorunu bile yok aman nazar değmesin. Şimdi anlatıma geçiyorum: *#2665# olan bizi yakan lanet kodumuzu önce yazıyoruz güncellemeyi birkez daha yapıyoruz. Sonra hatırlarsanız telefon tuşları çıkıyor. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 vb...... diye. ONAYLA demeden o tuşlardan "kare" olanına basıyoruz karşımıza bir ekran çıkıyor. Şimdi sorun şurdaki ben bidaha yapmak istemiyorum ama tam olarak ne yaptığımı da unuttum o çıkan seçeneklerin birinin içinde Soft Reset var onu unuttum şimdi. Siz sıra sıra her seçeneğe bakın mesela ilkine girin soft reset yoksa "kare" ile geri gelin başka seçeneğe bakın gene yoksa "kare" ile geri gelin bu şekilde arayın tarayın soft reseti bulduktan sonra yapıp olayı bitirin. Telefon restart atıyor ama hiçbir şeyi silmiyor.Telefon açıldığında ise hiçbir sorun olmadan rahatlıkla kullanabiliyorsunuz dokunmatiğini.
cızıklerı olan gondersın
ama denemeye deger tesekkurler dostum bende yaptım onu fakat olumlu sonuc elde edememıstım 2 sn de olsa donuyordu :/Ve evet mesajımı da düzenleyip belirttiğim gibi gene olmadı yok arkadaş ben de yollicam garantiye çok uzun dayanmıştı bu sefer ama bu yöntem de patladı elimde![]()
hepsını denedım artık soft hard her turlu format her turlu kod denedım sadece cozum bende sey oldu orange tema lı fw yı kurdum sorun olmadı ondada kamera hata vermıstı velhasıl
garantı garantı cozum yolu bence verın kurtulun buyuk ıhtımalle benım telefonda persembe carsamba gelıcek bakalım herkese tek onerım versın garantıye gıtsın yav ugrasmayın
olmazsa zaten yemınlıyım androıd alacam