Napıyosunn aga sen ya taş bulamadın da denizde sektirecek telefonumu kaydırıyorsun![]()

Şu illetten bizde kurtulduk sonun da ama telefon çok güzel olmuş...

Gercekten cok sevındım kardesım sende mı garantıye gondermıstın ekran mı degıstı benım oyle oldu sıfır gıbı![]()
evet ekranı degiştirmişler cok da güzel olmus...

Hadı gozun aydın kardesım ınsallah bu sorundan dolayı magdur olan arkadaslarda halletmıslerdır gecmıs olsun dıyelım bır daha herseyıde telefona yazmayalım![]()
ya ben salı günü verdim servise açıklamada ; 1-2 saate bir donuyor yada yanlış algılıyor dedim. şimdi internet sitesinden baktım arıza görülmemiştir yazılım güncellendi diyoaradım telefonunuz 1-2 gün içerisinde gelir dediler. ne yapayım....
![]()
Sorunu hallolan arkadaşların hep dokunmatik ekranı değişmiş.Bence onların durumlarını örnek göster.Ekranın değişmesi yönünde onları zorla.
tekrar gonder olmazsa tekrar mecbur yapmalılar dün internetten bakıp yazılım güncellendi diyince aradım 1-2 güne gelir dediler aradan 1 saat geçmedi mesaj geldi ürününüz hazır diye bende bugün gittim arkadaşla telefonu verdi açtık bi baktık yine donmuş 15-20 sn işlemedi dokunmatik sonra ekranı değiştirin(10-15 kez dediğim gibi) dedim. kadın: "müşteri böyle bişey talep edemez servise götürülür incelenir eğer gerekliyse değiştirilir" dedi ve yazmadı kağıda bende tamam dedim bikez daha.... şimdi bidaha gönderdim kağıtta 2. kez geldi falan yazıyodu. sonra kadın : biz yazılım güncelleyince 1 lira alıyoruz ekran değiştirince 20 lira bizimde işimize gelir falan dedi sonrada bişey yapamazlar bu soruna yine aynı olur bence dedi.. bidaha gittiğimde yapmazlarsa TELPA ya verecem meğersem bu DESTECH bilişim'miş. ağzımı bozdurtturacaklar ya arkadaşta dalga geçti samsung alırsan böyle olur falan diye töbe töbe....
cevap veren arkadaşlara teşekürler
yardım eden herkese teşekkürler şimdi baktım teknisyende yazıyor peki absem adlı arkadaşın dediği ekran değiştikten sonra donma sorunu başka kimsede olmyor mu??
Herşey gayet kusursuz ilk aldığın günkü gibi oluyor, o konuda için rahat olabilir.galaxy gio iyidir bizim arkadaşta aldı 1 gün falan kullandım güzel cihaz hayırlı olsun...
bakalım bekliyorum yapamazlarsa telpa iyice soğuttular telefondan ya androidli bi cihaz alasım geldi ama daha 9 ay oldu monteyi alalı 1 sene daha kullanırımyardım eden herkese teşekkürler şimdi baktım teknisyende yazıyor peki absem adlı arkadaşın dediği ekran değiştikten sonra donma sorunu başka kimsede olmyor mu??