Samsung Monte S5620 Monte Dokunmatik SORUNU !

Sponsorlu Bağlantılar

absem

Üye
:evet:

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Şu illetten bizde kurtulduk sonun da ama telefon çok güzel olmuş...

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
evet ekranı degiştirmişler cok da güzel olmus...

Hadı gozun aydın kardesım ınsallah bu sorundan dolayı magdur olan arkadaslarda halletmıslerdır gecmıs olsun dıyelım bır daha herseyıde telefona yazmayalım :)

rsmbayraktar

rsmbayraktar

Üye
Hadı gozun aydın kardesım ınsallah bu sorundan dolayı magdur olan arkadaslarda halletmıslerdır gecmıs olsun dıyelım bır daha herseyıde telefona yazmayalım :)

Aynen dediğin gibi gerekli arastirma ve deneme yapilmadan kimse boyle seyler paylasmamaya özen göstermeli...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sonunda benim telefonum da servisten geldi gerçi geleli 4-5 gün olmuş galiba ama bana ulaşamamışlar. Ekran değişmiş Jelatiniyle geldi, 2haftadır N73'ün ekranına bakmaktan mıdır nedir bana ekran daha bir güzel geldi sanki eskisinden de iyi gibi. Servise göndermeyen arkadaşların da biran önce göndermesini tavsiye ederim harbiden sağlam yapmışlar temiz iş çıkartmışlar.

baranselona

baranselona

Üye
ya ben salı günü verdim servise açıklamada ; 1-2 saate bir donuyor yada yanlış algılıyor dedim. şimdi internet sitesinden baktım arıza görülmemiştir yazılım güncellendi diyo :angry: aradım telefonunuz 1-2 gün içerisinde gelir dediler. ne yapayım....:bann:

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
ya ben salı günü verdim servise açıklamada ; 1-2 saate bir donuyor yada yanlış algılıyor dedim. şimdi internet sitesinden baktım arıza görülmemiştir yazılım güncellendi diyo :angry: aradım telefonunuz 1-2 gün içerisinde gelir dediler. ne yapayım....:bann:

Sorunu hallolan arkadaşların hep dokunmatik ekranı değişmiş.Bence onların durumlarını örnek göster.Ekranın değişmesi yönünde onları zorla.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Sorunu hallolan arkadaşların hep dokunmatik ekranı değişmiş.Bence onların durumlarını örnek göster.Ekranın değişmesi yönünde onları zorla.

Kesınlıkle katılıyorum benım telefon once geldı yazılım guncellemısler daha sonra tekrar gonderdım ve yazdırdım DOKUNMATIK PANELIN YANI EKRANIN DEGISTIRILMESINI ISTIYORUM DIYE pasa pasa yaptılar ellerı mahkum yoksa surundururdum yanı :D tekrar gonder olmazsa tekrar mecbur yapmalılar ;)

baranselona

baranselona

Üye
dün internetten bakıp yazılım güncellendi diyince aradım 1-2 güne gelir dediler aradan 1 saat geçmedi mesaj geldi ürününüz hazır diye bende bugün gittim arkadaşla telefonu verdi açtık bi baktık yine donmuş 15-20 sn işlemedi dokunmatik sonra ekranı değiştirin(10-15 kez dediğim gibi) dedim. kadın: "müşteri böyle bişey talep edemez servise götürülür incelenir eğer gerekliyse değiştirilir" dedi ve yazmadı kağıda bende tamam dedim bikez daha.... şimdi bidaha gönderdim kağıtta 2. kez geldi falan yazıyodu. sonra kadın : biz yazılım güncelleyince 1 lira alıyoruz ekran değiştirince 20 lira bizimde işimize gelir falan dedi sonrada bişey yapamazlar bu soruna yine aynı olur bence dedi.. bidaha gittiğimde yapmazlarsa TELPA ya verecem meğersem bu DESTECH bilişim'miş. ağzımı bozdurtturacaklar ya arkadaşta dalga geçti samsung alırsan böyle olur falan diye töbe töbe....

cevap veren arkadaşlara teşekürler

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
dün internetten bakıp yazılım güncellendi diyince aradım 1-2 güne gelir dediler aradan 1 saat geçmedi mesaj geldi ürününüz hazır diye bende bugün gittim arkadaşla telefonu verdi açtık bi baktık yine donmuş 15-20 sn işlemedi dokunmatik sonra ekranı değiştirin(10-15 kez dediğim gibi) dedim. kadın: "müşteri böyle bişey talep edemez servise götürülür incelenir eğer gerekliyse değiştirilir" dedi ve yazmadı kağıda bende tamam dedim bikez daha.... şimdi bidaha gönderdim kağıtta 2. kez geldi falan yazıyodu. sonra kadın : biz yazılım güncelleyince 1 lira alıyoruz ekran değiştirince 20 lira bizimde işimize gelir falan dedi sonrada bişey yapamazlar bu soruna yine aynı olur bence dedi.. bidaha gittiğimde yapmazlarsa TELPA ya verecem meğersem bu DESTECH bilişim'miş. ağzımı bozdurtturacaklar ya arkadaşta dalga geçti samsung alırsan böyle olur falan diye töbe töbe....

cevap veren arkadaşlara teşekürler

Kardesım aldıgın yere ver en saglamı o yoksa dedıklerı gıbı senden para alırlar umarım duzeltırsın barancım kolay gelsın yıne varsa sorun elımızden geldıgınce yardımcı olmaya calısırız ;)

baranselona

baranselona

Üye
saol da bişey yanlış anlaşılmış ben para vermiyorum eğer ekran değişirse samsung onlara para veriyomuş o anlamda demek istemiştim benden para istemiyolar yani

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Kardeşim bence sen direk Telpa ya ulaş telefonun durumundan bahset.Kullanıcı hatası sınırına yaklaşma ama.Önceden de dediğim gibi bu sorunu yaşayan ve ekranları değişen arkadaşları örnek gçster gerekirse bu arkadaşlardan servis fiş no vs takip için ne no verildiyse al ve bunları örnek göster olmadı.Tüketici hakları açısından seve seve değiştirmek zorundalar.

Çünki bir cihaz aynı sorunu belirli süre içinde belirli sayıdan çok verirse cihaz değişim hakkın bile var.Tüketici Hakları ile ilgili konuyu araştır derim.İnşallah en kısa sürede sorunun çözülür.

absem

Üye
Ben montemi elimden çıkardım, garantiden ekranı değişse de ya ekrandan kaynaklı ya da yazılımından kaynaklı telefon kendine res atıyordu ve nadir de olsa donuyordu. Galaxy gio aldım, araştırmalarım sonucu bu telefonda karar kıldım.

baranselona

baranselona

Üye
galaxy gio iyidir bizim arkadaşta aldı 1 gün falan kullandım güzel cihaz hayırlı olsun...

bakalım bekliyorum yapamazlarsa telpa iyice soğuttular telefondan ya androidli bi cihaz alasım geldi ama daha 9 ay oldu monteyi alalı 1 sene daha kullanırım :) yardım eden herkese teşekkürler şimdi baktım teknisyende yazıyor peki absem adlı arkadaşın dediği ekran değiştikten sonra donma sorunu başka kimsede olmyor mu??

absem

Üye
teşekkür ederim.. benim donma sorunu büyük olasılıkla yazılımdandı çünkü kurduğum yerde aynı sorunu yaşayanlar vardı içinize kurt düşmesin. Yaşı benzemesin benimki de 9 aylıktı :D

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Bende olmadı oyle ress sorunu veya kapanma sorunu normal calısıyor jtjl2 bende dusunuyorum androıd fakat aldıgım duyumlara gore 2014 cıvar gıbı 4g Turkıye de kullanıma sunulacakmıs o zaman uyumlu baska bır telefon almayı dusunuyorum benımkı 10 aylık var galıba fakat tas gıbı masallah 2014 te 4g uyumlu tas gıbı androıd telefon almak nasıp olur ınsallah Ölmezsek tabi :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
galaxy gio iyidir bizim arkadaşta aldı 1 gün falan kullandım güzel cihaz hayırlı olsun...

bakalım bekliyorum yapamazlarsa telpa iyice soğuttular telefondan ya androidli bi cihaz alasım geldi ama daha 9 ay oldu monteyi alalı 1 sene daha kullanırım :) yardım eden herkese teşekkürler şimdi baktım teknisyende yazıyor peki absem adlı arkadaşın dediği ekran değiştikten sonra donma sorunu başka kimsede olmyor mu??
Herşey gayet kusursuz ilk aldığın günkü gibi oluyor, o konuda için rahat olabilir.

Üst Alt