hayatımda yaptıgım en büyük hata monte almaakk.. 5yıldır kullandığım nokianın bile şarjı 2gün gderken 0 aldğm monte 15 saat hiç dokunulmadğı halde bitio.. bide wifi şarkı bluetooth kullansam nolck hç bilmiorum
kardeşim aynen benim de 15 saat gidiyordu servise gönderecekken bir sitede faydalı bir yorum okudum ve telefonum şuan 3-4 gün şarjı gidiyor.
yapmanız gerekenleri anlatayım
1-) GPS i kapatın(ayarlar+telefon ayarları+ gps ayarları+oto. idirme kapalı olacak)
2-)internet rss güncellemelerini kapat(internet+ayarlar+RSS güncelleme+otomatik güncelleştir(pasif et))
3-)3g modunu kapatın. Gerekince acabilirsiniz(Ayarlar+şebeke ayarları+şebeke modu+ GS 900/1800 Seçin)
ben bunları yaptım ve inanamadım 3 gün 12 saat sürede şarjı bitti inşallah sizede bir haydası olur... selametle
--------------- Ekleme ---------------
bu arada çok tartışan olmuş zevkler ve renkler tartışılmaz derler bu sözden yola çıkarak fazla gereksizz tartışmalara girmenin bir anlamıda yok . Allah herkeze hayırlı olanı versin rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Unutmayalım ki hiç birşey sorunsuz değildir. Hepsinin ve herşeyin bir ömrü vardır. Bunu düşünerek hareket etmek en iyisi... Hadi kalın sağlıcakla Allaha emanetsiniz...