Samsung Monte Kullanmaktan Memnunmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
telefonda bi sorun vardır servise götür

ozankalender

ozankalender

Üye
aynen kardes telın 1 ay bekleme suresı var nasıl 15 saat gıdıyor ben gun boyu msjlasıyorum muzık dınlıorum wıfı acık nette takılıorum oyun oynuorum 2 gun rahat gıdıor. senın telın bı sorunu vardır. bende monte kullanıyorum sunu solemelıyımkı. kamerası ve ısletım sıstemı harıcınde cok super bır telefon. kamerasıda mukemmel 3.2 kamera ama flash olmadıgından dolayı karanlıkta cok kotu.. gun ısıgında super cekıyor. ısletım sıstemıde java oldugundan dolayı gps programı bulamadım..

kanariya

Üye
kagıt ustunde 58 00 ın ekranı daha ıyı gorunuyor ama gorunurde resımler efectler montenın yarısı olamaz kamera olması gerektıgı gıbı ama sony erıcson 3.2 sı gıbı degıl tabi facebookta vıdeoya gelınce vıdeoya tıklayp ındırebılıyorsun ındırıp ızlenıyor cok kararsızdım 58 00 mı monte mı dıye monte aldım cok memlunum arkadasta 5800 vardı dersanede bı kız yanından gecerken ıyy herkesın elınde de sundan var ıyıce amle telefonu oldu dedı montede kı memlunıyetımde en cok burda tatmın oldum :kop:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Monte demek karizma demek. Monte demek bir çok özellik demek kimsede de yok çok memnunum her bir halt var telefonda. rezistiv ekran ve herkesde var diye almamıştım 5800'ı. Ayrıca Monte'nin kamerası çok iyi gerçekten bugün daha iyi anladım kulaklıktan çıkan ses de harika. İyiki de almamışım 5800'ı, bir zamanlar hayallerini kurardım hep. Ama şimdi dönüp bakmıyorum bile. Bir de bu Monte'nin şarjı oynamadan sadece müzik falan dinledik mi azalmıyor ne iş bu ya hakkaten 1 ay gider mi öyle diyenler çıkmaya başladı şimdi de :D Ama Samsung'un destek berbat ya Samsung Apps'a giriyoum telefondan 5 oyun 8 uygulama falan var hiç de cazip değil uygulamalar. Umarım artık yeni şeyler eklerler.

buraxes

Üye
:aha: tüm yorumları okudum,adamın basit bir memnunmusunuz sorusu Monte5620 vs 5800 savaşına dönüşmüş :box

kanariya

Üye

uurjahnn

Üye
al gönül rahatlığıyla süper 5800 dan daha hızlı dokunmatik zaten tartışılmazz...

free

free

Üye
5620den memnunum ama se w715 hayranlığımda var hala...

reallmardinli

Üye
Herkes bolt ile video izleniyo demiş ama açıklama yazmamış.

Bolt kurduktan sonra menü settings yada preffrence gibi bişey var yanlış hatırlamıyorsam. Orda video settings var onu yapıyosun. altta videoyu izlediniz mi diye bişey var ilkinde yoksa ikincisini soruyo. Ekranda oynayan adamlar var onu görürseniz tamamdır. Ayrıca gprs üzerinden bağlanırsanız ücretli, wi-fi üzerinden bağlanırsanız ücretsizdir...

ene_hanzala

Üye
hayatımda yaptıgım en büyük hata monte almaakk.. 5yıldır kullandığım nokianın bile şarjı 2gün gderken 0 aldğm monte 15 saat hiç dokunulmadğı halde bitio.. bide wifi şarkı bluetooth kullansam nolck hç bilmiorum :@
kardeşim aynen benim de 15 saat gidiyordu servise gönderecekken bir sitede faydalı bir yorum okudum ve telefonum şuan 3-4 gün şarjı gidiyor.
yapmanız gerekenleri anlatayım
1-) GPS i kapatın(ayarlar+telefon ayarları+ gps ayarları+oto. idirme kapalı olacak)
2-)internet rss güncellemelerini kapat(internet+ayarlar+RSS güncelleme+otomatik güncelleştir(pasif et))
3-)3g modunu kapatın. Gerekince acabilirsiniz(Ayarlar+şebeke ayarları+şebeke modu+ GS 900/1800 Seçin)
ben bunları yaptım ve inanamadım 3 gün 12 saat sürede şarjı bitti inşallah sizede bir haydası olur... selametle

--------------- Ekleme ---------------

bu arada çok tartışan olmuş zevkler ve renkler tartışılmaz derler bu sözden yola çıkarak fazla gereksizz tartışmalara girmenin bir anlamıda yok . Allah herkeze hayırlı olanı versin rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Unutmayalım ki hiç birşey sorunsuz değildir. Hepsinin ve herşeyin bir ömrü vardır. Bunu düşünerek hareket etmek en iyisi... Hadi kalın sağlıcakla Allaha emanetsiniz...

metin331

Üye
Symbian sistemleri çabuk çöker ve viris girmesi daha kolaydır ve ok donar samsungun çoğu modelinde be sorunlar yok tek sorunu gps ve tema yuklenmemesi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Benim ilk Samsung telefonum Monte'nin şarjı 5-6 gün gidiyor belki biraz daha zorlasam bir hafta gider, ayrıca 1-2 saat mp3 dinlemem şarjını asla etkilemiyor. Bu telefonda Şarj problemi çekenlerin kesinlikle servise yollamalarını ya da format atmalarını tavsiye edebilirim. Monte'ye ne derseniz deyin ama şarjına laf etmeyin gerçekten çok iyi bir şarj süresi var.

free

free

Üye
yoğun kullanmama rağmen 2 gün gidiyor(günde 3 saat net,1 saat mp3,1 saat video)
tabi herşey kapalı titreşim bile..

şeyhbarak

Üye
memnun değilim bence alma...

maxirabit

maxirabit

Üye
nokiayla boşuna kıyaslayamayın tekrardan nokiaya geçtim ama geçtiğime bin pişman oldum n96 sorun çıkardı hard format atıyım dedim iki kişiyle tuşlara basılı tuttuk tek elle denk getirilmesin diye üretmişler heralde zaten nokiların alayına hard format atmak eziyettir tuş manyağı oluyor insan.Format olayı okadar gıcık bir şekilde atılıyor ki insanın eline agrı giriyor. Bi daha nokia mı aman benden uzak dursun en yakın zamanda değiştiricem samsung alcam çünkü nokia ayda bir telefona format atılmazsa kendine gelmiyor çok önceden samsun e250 kullanırdım çatır çatır mesajlaşırdım telefon tık etmezdi o yönden samsunglara sıcak bakıyorum batarya süreleride yeterli oluyor.Monteyi bir iki programlada güzel hale getirirsin misal q klavye programı koyarsın

crazyman.

Üye
samsung monte alalı yaklaşık 7 ay oldu.hiçbir sorunla karşılaşmadığım gibi bazı kişilerin dediği "düşürünce hemen bozuluyo" falan da yalan 4 kere mermere düşşürdüm hiçbirşey olmadı.eğer telefon alacaksan hem özellik hem de sağlamlık açısından bence monte 1 numara

free

free

Üye
Artik montede yatay klavyeli yazilimda var.benim icin onemsiz gerci

Üst Alt