Samsung Monte Kullanmaktan Memnunmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonu tuttuğunda işte bu demek istiyosan monte al...

5800 veya dier nokialar gibi kap kalın cebine koyduğunda 1 km öteden belli olacak kadar cebi şişiren,estetikten yoksun telefon alıp taşırım rahatsız olmam diyosan onlardan da alabilirsin

Nokia 5800 la Samsung Monte ARasında kaldım ama Samsung Daha Üstün Gibi Geliyo Samsung Montemi Nokia 5800 mı diye başlıklı konulara baktım cogunlugu 5800 Demiş ama Monte Daha Cekici Duruyo :)

silver021

silver021

Üye
Nokia 5800 la Samsung Monte ARasında kaldım ama Samsung Daha Üstün Gibi Geliyo Samsung Montemi Nokia 5800 mı diye başlıklı konulara baktım cogunlugu 5800 Demiş ama Monte Daha Cekici Duruyo :)

arkadaşım samsung estetik açıdan zengin bi ürün. java tabanlı olması çok sıkıntı yaratabilicek bi durum değil.

nokiada program yüklemek daha serbest. nedeni nokiaların çok fazla programa ihtiyaç duyması.
ancak samsungta iş gören uygulamaların yanı sıra özellikleri ve ayrıyetten takınma donma yada performansından hiç şüphe duymuycağın telefonlar arasındadır.

ben nokia kullandım uzun yıllar. ama samsung baştada sondada her zaman birinciymiş bunu anlamak çok geç oldu ama oldu (: şimdi aldım bi corby pro keyfini sürüorum.

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım samsung estetik açıdan zengin bi ürün. java tabanlı olması çok sıkıntı yaratabilicek bi durum değil.

nokiada program yüklemek daha serbest. nedeni nokiaların çok fazla programa ihtiyaç duyması.
ancak samsungta iş gören uygulamaların yanı sıra özellikleri ve ayrıyetten takınma donma yada performansından hiç şüphe duymuycağın telefonlar arasındadır.

ben nokia kullandım uzun yıllar. ama samsung baştada sondada her zaman birinciymiş bunu anlamak çok geç oldu ama oldu (: şimdi aldım bi corby pro keyfini sürüorum.

Samsung Corby Pro'da Favorilerim Arasında Oda güzel telefon Samung Daha kullanışlı fakat bataryası cabuk bitiyo (:

delirendeli

Üye
arkadaşım 5800 kullanıyor dokunmatik ekranı sinir bozucu bu bir java formatı uygulamalar yüklenebilir monteye bu iki video olarak da sanki 3" ekran da hd olsa nolur olmasa ne olur. ayrıca arkadaş surround demiş bence bu tip cihazlarda mp3 olsun dışa verilen sesler öenmli değil önemli olan kulaklıktaki sestir ben 5800 da denedim sony kulaklıkla bence monte bu konuda daha başarılı ve radyosu zaten sizi şaşırtacak çok kulanışlı ben sadece gps den yana sıkıntılıyım ha bu arada arkadaş oyun yükleyemezsin falan demiş ama ben biraz önce Age of empires 3 mobil versiyonu yükledim ve oynadım hoş telefonda oynamak zevk vermiyor ama yinede otobüste can sıkıntısına birebir. monteni standart 3.5 mm kulaklık jakı olması tekbir kulaklığa bağlı kalmanızı ortadan kaldırıyor ben tavsiye ederim bu telefonu

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 5800 kullanıyor dokunmatik ekranı sinir bozucu bu bir java formatı uygulamalar yüklenebilir monteye bu iki video olarak da sanki 3" ekran da hd olsa nolur olmasa ne olur. ayrıca arkadaş surround demiş bence bu tip cihazlarda mp3 olsun dışa verilen sesler öenmli değil önemli olan kulaklıktaki sestir ben 5800 da denedim sony kulaklıkla bence monte bu konuda daha başarılı ve radyosu zaten sizi şaşırtacak çok kulanışlı ben sadece gps den yana sıkıntılıyım ha bu arada arkadaş oyun yükleyemezsin falan demiş ama ben biraz önce Age of empires 3 mobil versiyonu yükledim ve oynadım hoş telefonda oynamak zevk vermiyor ama yinede otobüste can sıkıntısına birebir. monteni standart 3.5 mm kulaklık jakı olması tekbir kulaklığa bağlı kalmanızı ortadan kaldırıyor ben tavsiye ederim bu telefonu

Teşekkürler Yorum için Monte Almamda yardımcı oldunuz 5800'dan daha iyi Monte Telefoncu Özellikleri Aynı diyo ama Monte Her Yönüyle Farkı Kapattı gibime geliyo...

İyi Forumlar :)

ediakdeniz

Üye
sabaha kadar monte :D Eline aldığında aşık olacaksın ben beyazını kullanıyorum ele oturuşu falan süper uygulamalar açısıdnan yeterli gps dahil herşeyi başarı ile kullandım.. a 101 den de alma distribütör e bağlı değil telpa değil telefonlar patlar şuan telpada 480 git al telefon aldım diceksin yetmeyen hiç bi özlliği yok internette çok hızlı

melankoli44

melankoli44

Üye
bende alalı 1 ay kadar oldu gayet şık ve kullanışlı 3" tam dokunmatik ekranda gayet güzel bazı eksiklikleri var zamanla firmware ile düzeliceğini düşünüyorum

c_karacar

Üye
Aniilll kardes beni msn eklerimisin sana monte hakkında birşey sorcam çok onemli Allah Rızası İcin msn: [email protected]

melih_ata

Üye
monte'de küçültülen programlar daha sonra nereden kapatılabiliryor yaaa ?? Görev yöneticisi zaten yok onu biliyoruz da nasıl olcek bu iş

uegri

Üye
Bu zamana kadar hep nokia kullandım ve N81 tlf satıp dün monteyialdım.
Nokyanın yavaşlığına öyle alışmışımki telefon uçuyor sanki :)
Bazı özellikleri ihtiyaca göre seçin arkadaşlar mesela camerasında flash yok ama zaten benim profosyonel fotoğraf makinam var kullanmıyacağım için sorun değil yada GPS i oyun gören arkadaşlar var,günlük hayatta şehir şehir çok gezmeni gerektiren bi işin yoksa çokta önemli değil gibi...

İzlenimlerim..
*Çok zarif ve klas duruyor:ehe
*Dokunmatikte nokiaya göre sorunsuz
*Tepeden şarj oluyor ona yar oldum yani şarjdayken pek rahat konuşamıyosun
*Ses kalitesi normalde samsungta kısık ve berbattır onu düzeltmişler,gayet iyi
*Nokia gibi sıkıştığı yerde kapanmıyor ki ben bankadaki atmyi zorlayıp yeniden başlatan biriyim siz düşünün:naughty:

ANiill

Üye
monte'de küçültülen programlar daha sonra nereden kapatılabiliryor yaaa ?? Görev yöneticisi zaten yok onu biliyoruz da nasıl olcek bu iş

tekrar kapattığın yere gidirsun veya üç tane küçültüp baska bir uygulama açılnca kapatılsın mı diye haber veriyo kendin seciyorsun hangisi kapansın diye kapatılıyo :D

c_karacar

Üye
ANiiiil kardes bni msn eklermiisn sana monte ile ilgili birsey sorcam Allah rızası icin lütfen msn : [email protected]

LieX

LieX

Üye
ben memnunum ama su var su ön kamerayı bi türlü çalstıramadım :) nasıl yapcaz biz bunu ?

ANiill

Üye
maalesef sadece 3G li konuşmalar için açılıyo normal resim cekmek amacıyla bende acamadım :d

casise

Üye
Valla kardeş bende aldıma ama inan memnun değilim sadece wifi konusunda o kadar sıkıntılı yapılmış veya hassas diyelim bağlanmaya çalışırken elli dereden ayarı var ve ben giremiyorum tam ayarlıyorum ap hatası veriyor ve aldığımdan beri wifi kullanamadım 5800 almadığıma pişmanım desem yeridir ve şunu bilelim nokia dan başkası yalan gibi her konuda...

ANiill

Üye
vala ben öyle bir sıkıntı falan yaşamadım zaten sadece şifre yaıp onaylayınca bağlanıyorsunuz diğer ayarları karıştırınca belki ondan olmayabilir ama 5800 da şunu gördük dayımın vardı modemin şifreleme türü WPA değildi ondan bağlanamamıştık mesela ama ben Montede öyle bişey ile karşılaşmadım bilemiycem belki şifreleme türündendir modemin

vivaldi123

Üye
Simdi bu gps dediğiniz şeyi çözemedim.Kroki harita gibi bişiy mi öle bişiyse hiç önemli değil.

Java tbanlı olmasını da anlayamadım java tabanlı olunca örnk opera mini vebenzeri programları yükleyemiyor muyuz ?
Oyuna gerek yok sadece program yükleyebilirsek bana yeterli.
Ve ortamdaki modeme bağlanmak nası oluyor bi anlatıverir misiniz

5800 almayı düşünodm belki monte alabilrim

Berke24

Üye
5800 ın dış görünüşü daha estetik olsaydı onu alırdım. Çünkü symbian. Ancak diğer özellikleri, estetiği ve hızı çok hoş! Pişman değilim :) 5620 yi seviyoruum

eacikalin

Üye
Açıkçası 5800'ü de gördüm bir kere montenin dokunma hassasiyetinden çok uzakta, ayrıca kaba bir telefon. Symbian olması tabiki çok avantajlı ama monte' nin kibarlığı yok. Montede bir de şu navigasyon olayını halletsek çok iyi olacak.

Black_Widow07

Üye
S5620 Monte kullanıyorum çok hızlı internette.dokunmatik ekranı çok hassas.ya herşeyi süper tavsiye ederim

Üst Alt