Samsung Monte Kullanmaktan Memnunmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

ANiill

Üye
tepem atiy yaaa :D:kotu::stres::grrr::sahan:

Soraux

Soraux

Üye
Bende Monte alcaktım ama vazgeçtim 5800 aldım 5800 hafıza ses ve program açısından iyi ama ben daha hafif ve egzantirik bişey alcam diyosan monte

MAXPower5000

Üye
Anneme aldık samsung monte bende arada bir kurcalıyorum.
Ya nokia 5800 alacaktık yada samsung monte.5800'ı daha önce arkadaşlarımda hep denedim ve dokunmatiği tam anlamıyla beni deli etmişti ama monte öyle değildi dokunmatiği güzel ve rahattı uğraştırmıyordu.
Müziktir symbian java o kısımlarını bilemem ama dokunmatiği kötü olduktan sonra rahat rahat kullanamıyorsam o telefon alınmaya değmez.

ANiill

Üye
Anneme aldık samsung monte bende arada bir kurcalıyorum.
Ya nokia 5800 alacaktık yada samsung monte.5800'ı daha önce arkadaşlarımda hep denedim ve dokunmatiği tam anlamıyla beni deli etmişti ama monte öyle değildi dokunmatiği güzel ve rahattı uğraştırmıyordu.
Müziktir symbian java o kısımlarını bilemem ama dokunmatiği kötü olduktan sonra rahat rahat kullanamıyorsam o telefon alınmaya değmez.

TAMAMEN KATILIYORUM :):ağlarım: :naughty:

babu47

Üye
Gerçekten çok iyi telefon şahsen ben aldım sabah akşam elimdendüşmüyo daha sim kartım yok hem de. herkese en azından gençlere kesin tavsiyem yaşımda 14.

saw22

Üye
açıkla o zaman Syanbianı ve Flaşı çıkar geriye Monteden farkı ne var ? her yön hangisi "Nokia" olmasımı yoksa !

Bırakın bu monte sempatizanlığını ben her iki telefonuda kullanan biri olarak monte 5800'ın yanından bile geçemez.
5800' v51 ile dokunmatiği düzeltildi. Bir çok sorun giderildi. vs vs.
Demişsinki symbianı çıkaralım. Çıkarırsan tabi farkı kalmaz. Çünkü montenin bir işletim sistemi bile yok.
Ayrıca 5800 hacklene biliyor ev ekranınını istediğin telefona göre düzenleyebiliyorsun montede böyle birşey varmı? Ama doğru olamaz çünkü bir işletim sistemi bile yok. :ehe:ehe:ehe

ANiill

Üye
ovvv köşeye sıkıştım :D :D aslında kullandım 5800 ı dayımın 3 5 gün felan fena değil ama dokunmatiği berbat yaa şöyle diyim montenin dokunmatiği 5800 da olsa hiç düşünmez alırdım ama ben 5800 da zar sor mesaj yazıyorum ki montede böyle sorun olmuyo bide direk çıkınca uygulamamnın açık kalması bee öldürdü montede bu yok mesela :D soruyo sana bitirilsin mi diye :D

saw22

Üye
Tamam ama montenin 5800 kadar geiş bir yelpazesi yok. 5800'ın dokunmatiği bence fena değil rahat yazabiliyorum son güncellemeden sonra. 5800 zaten akıllı telefon türüne giriyo. Monte düz beyinsiz telefon. :aha::aha:

ANiill

Üye
ben bu akıllı telefon işinide anlamadım zaten :D ne fark var arada ?

--------------- Ekleme ---------------

anam boşverin taman yaa zaman kaybı alan almış satan satmış boş verin ben boş verdim aha bundan sonra savunmuycam siz napıyosanız yapın çünkü uzamaya başladı

saw22

Üye
ben bu akıllı telefon işinide anlamadım zaten :D ne fark var arada ?
Sadece sorunuza cevap vereyim akıllı telefonlarda her istediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bilmiyorum hiç symbian , android veya wm kullandınızmı. Kullanırsanız inanın birdaha vazgeçemezsiniz. Adeta diğer telefonlar size fıs gelir.
Neyse konu uzamasın iyice iyi günler....

ANiill

Üye
WM kullandım hatta omnia kullandım karışıks kafam çok karıştı :D da neyse :D

csi3566

Üye
monte yi alalı 2 gün oldu. Monte yi tercihimin nedeni wi-fi dı. Ama 2 gündür bağlanamıyorum. Ağ kodu alanı max. 10 karekter alıyor. EEEE uzun kodlarde ne yapacağım ? lütfen yardımmmmm

vben

Üye
değiştiriceksin dostum yapıcak bişey yok :)

cellatm

cellatm

Üye
al ala ala al

palmx2000

Üye
ben vpa2 şifreli 64 karakter şifre girip çalıştırdım.bağlanmak istediğin modememin isteğine göre kendini ayarlıyor. bağlan demeden önce ekle seçeneğini seçip burada şifreyi girmelisin.
2. olarak nokia 5800 ile monte araasında tercih problemi yaşayanlara önerim google da 5800 r yazdıklarında otomotik olarak 5800 radyo ve 5800 radyo problemi seçeneklerini göreceklerdir.
1 hafta kullandıktan sonra telefonu iade ettim. monte aldım.
her iki telefonu karşılaştırırsam
5800 pili 1 gün monte 3 gün dayanıyor.
5800 radyo çok zayıf hışırtılı ve kilitleniyor. Montedede favori kanalları arasında geçiş 5800 kadar pratik değil ama sorunsuz.
5800 de bir uygulamadan çıktığınızda arka planda halen açık kalıyor. uygulamayı kapatmanız gerekiyor. Bu nedenle bir çok uygulama aynı anda açık olduğunda kilitlenmeler olabiliyor .
5800 çok daha kalın ve kaba.
Montede GPS sorunundan bahsediliyor aldığımda içinde google maps 3.0.2 türkçe vardı. henüz sorun yaşamadım.
Montenin tuş kilidini açma uygulaması fene değil ama 5800 mükemmeldi. 5800 de bu işlem hareketli tek tuş ile çok pratik montede ise bazen tek seferde kilidi açamıyorsun.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
ben vpa2 şifreli 64 karakter şifre girip çalıştırdım.bağlanmak istediğin modememin isteğine göre kendini ayarlıyor. bağlan demeden önce ekle seçeneğini seçip burada şifreyi girmelisin.
2. olarak nokia 5800 ile monte araasında tercih problemi yaşayanlara önerim google da 5800 r yazdıklarında otomotik olarak 5800 radyo ve 5800 radyo problemi seçeneklerini göreceklerdir.
1 hafta kullandıktan sonra telefonu iade ettim. monte aldım.
her iki telefonu karşılaştırırsam
5800 pili 1 gün monte 3 gün dayanıyor.
5800 radyo çok zayıf hışırtılı ve kilitleniyor. Montedede favori kanalları arasında geçiş 5800 kadar pratik değil ama sorunsuz.
5800 de bir uygulamadan çıktığınızda arka planda halen açık kalıyor. uygulamayı kapatmanız gerekiyor. Bu nedenle bir çok uygulama aynı anda açık olduğunda kilitlenmeler olabiliyor .
5800 çok daha kalın ve kaba.
Montede GPS sorunundan bahsediliyor aldığımda içinde google maps 3.0.2 türkçe vardı. henüz sorun yaşamadım.
Montenin tuş kilidini açma uygulaması fene değil ama 5800 mükemmeldi. 5800 de bu işlem hareketli tek tuş ile çok pratik montede ise bazen tek seferde kilidi açamıyorsun.

bende ekleyeyim

1)5800 usbden şarj olmuyor monte oluyor
2)5800 çok fazla gereksiz yere kalın
3)birisi geri teknoloji(resistif) birisi ileri teknoloji(kapasitif) kullanıyor.
4)5800 her an sorun çıkarmaya hazır montede nadiren
5)monte ana ekran ve menü kişiselleştirilir 5800 böyle bir imkan yok!
6)samsunglar herzaman daha stabildir nokialar hantal
7)5800 540 tl ama hakkını verebiliyormu ? kullanıcılarını çoğu yerde yalnız bırakıyor örneğin şarj lafta 1320mA
8)montenin wi-fisi her türlü şifreleme destekliyor 5800da sadece rakanlar
9)nokianın pazar payı azalıyor samsungun sürekli artıyor
10)telefonların baştan beri hakimi samsung !

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
star wifi bile 800mA ama arkadaşımla karşılaştırdık telefonları 5 gün boyunca aynı şeyleri yaptık

star tüm gün açıkken ve kurcalarken 4.5 gün kadar 5800 anca 3 gün dayandı

problem çocuk

problem çocuk

Üye
beyler yha ben monte kullanıyorum ama facede paylaş butonu yog :off: bağlantıları nasıl paylaşabilirim bilen biri yazarsa sevinirim :ehe

beyler yha facede paylaş butonu yog bnde bağlantıları nasıl pylaşabilirim bilen varsa yazabilirmi:naughty:

???

mami39

Üye
alalı 15 gün oldu çok memnunum almanızı tavsiye ederim

selinnil

Üye
hayatımda yaptıgım en büyük hata monte almaakk.. 5yıldır kullandığım nokianın bile şarjı 2gün gderken 0 aldğm monte 15 saat hiç dokunulmadğı halde bitio.. bide wifi şarkı bluetooth kullansam nolck hç bilmiorum :@

Üst Alt