ben vpa2 şifreli 64 karakter şifre girip çalıştırdım.bağlanmak istediğin modememin isteğine göre kendini ayarlıyor. bağlan demeden önce ekle seçeneğini seçip burada şifreyi girmelisin.
2. olarak nokia 5800 ile monte araasında tercih problemi yaşayanlara önerim google da 5800 r yazdıklarında otomotik olarak 5800 radyo ve 5800 radyo problemi seçeneklerini göreceklerdir.
1 hafta kullandıktan sonra telefonu iade ettim. monte aldım.
her iki telefonu karşılaştırırsam
5800 pili 1 gün monte 3 gün dayanıyor.
5800 radyo çok zayıf hışırtılı ve kilitleniyor. Montedede favori kanalları arasında geçiş 5800 kadar pratik değil ama sorunsuz.
5800 de bir uygulamadan çıktığınızda arka planda halen açık kalıyor. uygulamayı kapatmanız gerekiyor. Bu nedenle bir çok uygulama aynı anda açık olduğunda kilitlenmeler olabiliyor .
5800 çok daha kalın ve kaba.
Montede GPS sorunundan bahsediliyor aldığımda içinde google maps 3.0.2 türkçe vardı. henüz sorun yaşamadım.
Montenin tuş kilidini açma uygulaması fene değil ama 5800 mükemmeldi. 5800 de bu işlem hareketli tek tuş ile çok pratik montede ise bazen tek seferde kilidi açamıyorsun.
bende ekleyeyim
1)5800 usbden şarj olmuyor monte oluyor
2)5800 çok fazla gereksiz yere kalın
3)birisi geri teknoloji(resistif) birisi ileri teknoloji(kapasitif) kullanıyor.
4)5800 her an sorun çıkarmaya hazır montede nadiren
5)monte ana ekran ve menü kişiselleştirilir 5800 böyle bir imkan yok!
6)samsunglar herzaman daha stabildir nokialar hantal
7)5800 540 tl ama hakkını verebiliyormu ? kullanıcılarını çoğu yerde yalnız bırakıyor örneğin şarj lafta 1320mA
8)montenin wi-fisi her türlü şifreleme destekliyor 5800da sadece rakanlar
9)nokianın pazar payı azalıyor samsungun sürekli artıyor
10)telefonların baştan beri hakimi samsung !