Al anroid 2.3 varmışmerhaba hayırlı akşamlar.
Letgo da bir samsung young pro b 5510 gördüm sizce teknik özellikler hız internet oyun video açısından e6'mdan iyi midir? E6 yı satıp bunu almamı tavsiye eder misiniz? Symbian 3 sıktı da.
youtube da android 2.3 için güzel kaliteli oyunlar gördüm ama bu oyunlar bu telefonda tam ekran sorunsuz oynanır mı? Yani Nokia e6 daki symbian oyunların yarım ekran olması gibi bir sorun olur mu?Al anroid 2.3 varmış
symbian için yapılan oyunların çoğu 360x640 ama nokia e6 640x480 olduğu için ekran üstten kısıyor ve oyun çok kötü gözüküyor. Ama android 2.3'ün dikey telefonları 240x320 ve b5510 320x240. Yani baktım da android 2.3 te symbian 3 ün aksine bir çok oyun var. Eğer bu telefonda tam ekran oynanabilecekse güzel olacağını düşündüm. Tabi nokia e6 biraz daha modern duruyor ama. Değiştirmeyeyim mi şimdi?Nokia e 6 kalsın bence. Digerinin androidinden hayır gelmez. E 6 için çok fazla oyun var. Sorun olmaz.
tamam o zaman zaten e6'daki bazı şeyler (youtube,otg vb.) bu telefonda yok. Ama sırf oyun için 2. Telefon olarak alabilirim. Teşekkürler.symbian için yapılan oyunların çoğu 360x640 ama nokia e6 640x480 olduğu için ekran üstten kısıyor ve oyun çok kötü gözüküyor. Ama android 2.3'ün dikey telefonları 240x320 ve b5510 320x240. Yani baktım da android 2.3 te symbian 3 ün aksine bir çok oyun var. Eğer bu telefonda tam ekran oynanabilecekse güzel olacağını düşündüm. Tabi nokia e6 biraz daha modern duruyor ama. Değiştirmeyeyim mi şimdi?
Ama Symbian öyle mi2.3 e ne yüklenir kı you tubeden bişey açar mı mesela?
e6 bir çok sis oyunu destekler sorun olmaz diye tahmin ediyorum fakat ikisindede yapılacaklar sıkıntılı bencehiç biri ama yinede arkadaş bilirAma Symbian öyle mi
Jtube yutub destekliyor
Maps var
Jar sis uzantılı oyunlar var
Android eski sürüm bi .. yaramaz
evet vazgeçtim o telefondan ama e6 yı satıp c6-01 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?Ama Symbian öyle mi
Jtube yutub destekliyor
Maps var
Jar sis uzantılı oyunlar var
Android eski sürüm bi .. yaramaz
bence 808 almalısın en güçlü nokia symbian telefon. oyun oynarkende iyi oynatır. kamerası çok iyi. sahibindende 500 tlye satan vardı 808i bilmiyorum hala duruyormu.evet vazgeçtim o telefondan ama e6 yı satıp c6-01 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
android 2.3 çöp hiç işe yaramaz. bendede samsung young vardı 2.3 vardı içinde hiç iş görmüyordu. program oyun yoktu olsada çok azdı. özellikler azdı.2.3 e ne yüklenir kı you tubeden bişey açar mı mesela?
c6-01'in 8gb hafızası yokmuş vazgeçtim şuan c7 bakıyorum. Bu arada e7 bile 2000-3000 tl'den aşağı değilken 808 nasıl 500 tl oluyor? Bir bakarım ama sanmıyorum o kadar ucuz olacağını. Ama o kadar ucuzsa havada kaparımbence 808 almalısın en güçlü nokia symbian telefon. oyun oynarkende iyi oynatır. kamerası çok iyi. sahibindende 500 tlye satan vardı 808i bilmiyorum hala duruyormu.
Mesaj birleştirildi:
android 2.3 çöp hiç işe yaramaz. bendede samsung young vardı 2.3 vardı içinde hiç iş görmüyordu. program oyun yoktu olsada çok azdı. özellikler azdı.
ama zamanında destek verilirken bu android 2.3 gibi eski cihazlar iş görüyordu 2016-2017de android 2.3 lü cihaz kullanıyordum oyun program destek vardi herşeyi kuruyordum.
youtube açmıyor açmak için indirici kullanılması gerek.
baktım 500 tllik ilan yoktu diğerleri 3000 tl falan. ama bir şansını dene araştır internetic6-01'in 8gb hafızası yokmuş vazgeçtim şuan c7 bakıyorum. Bu arada e7 bile 2000-3000 tl'den aşağı değilken 808 nasıl 500 tl oluyor? Bir bakarım ama sanmıyorum o kadar ucuz olacağını. Ama o kadar ucuzsa havada kaparım![]()
800 tl'ye sadece arka kapak satılıyorbaktım 500 tllik ilan yoktu diğerleri 3000 tl falan. ama bir şansını dene araştır interneti
5000 oldu500 tlye satan vardı
yani yalan oldu5000 oldu
Günaydın
ben nokia c7 almak istiyorum ama ilanlardakilerin çoğu symbian belle'ye yükseltilmemiş. Peki bu durumdaki bir c7 telefon üzerinden belle'ye yükseltilebilir mi?yani yalan oldu