Seçimini dikkatli yapmalısın. Bence 3-5 kişinin demesiyle telefon alma. İnternette çeşitli sitelerden araştırma yap. 
sana tavsiyem ya iphone 4. nesili bekle
yada black beri al
en kötüsü nokia 5800
ben star wifi kullanıyorum açıkcası pismanım iphoneyi beklemediğime
bu yeni apple telefonda 5megapksel kamera olcak.. önde arkada gps vs zaten var bluetooth eklenıyor oyunlar zaten müthiş dahada müthiş olacak ne desem aynı nintendo wii playstation 3 ve pcnin karısımına benziyor telefon
Monteyi Düşünen Bir İnsan IPHONE Alabilecek Maddi Seviyede Olacagını Düşünmüyorum Kİ Iphone 4.Asla Sakın 5800 XM Alma 5800 İyi Diyenler Nokia'nın ''Koyunları'' Hani Nokia OLsun Taştan Olsun Diyenler.Eğer Olurda Aklın Star'a Giderse Es geç Ekranı Kötü Hani Bıçakla Bile İşlio Gerçek Dokunmatik Parmağa Duyarlı Olandır Bknz.Samsung Monte.GPS Kötü Diyorlar Sadece Bulması Biraz Problem Arkadaşım Ama Buldukdan Sonra Bi Sıkıntı Yok.HD Film İzleyebilirsin.v.b Ben Memnunum Ben Aldıkdan Sonra Dokunmatik Telefon Arayan 2 Kişi Daha Monte Kullanıcı. ßİZ MEMNUNUZ![]()
fln yaniMonteyi Düşünen Bir İnsan IPHONE Alabilecek Maddi Seviyede Olacagını Düşünmüyorum Kİ Iphone 4.Asla Sakın 5800 XM Alma 5800 İyi Diyenler Nokia'nın ''Koyunları'' Hani Nokia OLsun Taştan Olsun Diyenler.Eğer Olurda Aklın Star'a Giderse Es geç Ekranı Kötü Hani Bıçakla Bile İşlio Gerçek Dokunmatik Parmağa Duyarlı Olandır Bknz.Samsung Monte.GPS Kötü Diyorlar Sadece Bulması Biraz Problem Arkadaşım Ama Buldukdan Sonra Bi Sıkıntı Yok.HD Film İzleyebilirsin.v.b Ben Memnunum Ben Aldıkdan Sonra Dokunmatik Telefon Arayan 2 Kişi Daha Monte Kullanıcı. ßİZ MEMNUNUZ![]()