Samsung Monte Kullanmaktan Memnunmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Kullanmaktan Memnunmusunuz ?
Samsung Monte Almayı Düşünüyorum Almayı Önerirmisiniz Alırsam Pişman Olurmuyum ?

İyi Forumlar

barissevgi01

Üye
ben öneririm gps hariç iyi bir telefon. Benim şarjım en az 3 gün gidiyor . Gayette hızlı

silver021

silver021

Üye
gps e kimin ihtiyacı varki (: bence iyi cep telefonu.

almanı öneririm. ekran kapasitif yani çok hassas bi algılaması var.

gurus

Üye
al kardeşim bende aldım dokumatiği yönünden bi problem yok gps e için bişey diyemem ama gayet iyi bir telefon 5800ile monteyi verseler monteyi seçerim.

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz İçin Teşekkürler.İnternette Dolaşmak zormu WiFİ'yi kullanmakta zorluk çekiyormusunuz ? Facebook'ta Video İzmenmiyomu ? Duyduklarım bunlar...
İyi Forumlar :)

ANiill

Üye
Ya bende monte kullanyorum zaten mükemmel bi telefon internette operayı yukleyince cok guzel sorunsuz dolaşılabiliniyor ama facede video izleyemiyosun zaten coğu cep telefonunda izlenmiyo bildiğim kadarıyla eğer bu problem olmazsa senin için ben al derim :)

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Bilgiler İçin Telefonu almama Yardımcı Olacaktır... :)

silver021

silver021

Üye
cep telefonun maksatını aşıyor şu günümüzde. bence sende aşma. bi cep telefonundan beklentiler gün geçtikçe çoğalıyor.

eğer internette video izlemek istiyorsan kendine bi laptop al.

cep telefonlarından bekleneninin üzerinde şey bekleniyor. ben buna çok kızıyorum işte.

M3L!H

M3L!H

Üye
1) Bence Monte yerine 5530 veya 5800 gibi modeller alabilirsin çünkü, monte java tabalı ve sadece sisteme gömülü uygulamalara ile geliyor. (web tarayıcı, maps, tema vs)

2) Symbian bir cep telefonuna, GPS'ten tutta istediğin oyunu yüklersin (Symbian v5 uyumlu). Ayrıca Ovi Store'da var istediğin uygulamayı zahmetsiz wi-fi üzerinden ücretsiz indirebilirsin..
:) Seçimini dikkatli yapmalısın. Bence 3-5 kişinin demesiyle telefon alma. İnternette çeşitli sitelerden araştırma yap. :)

3) Ayrıca Monte için 2GB hafıza kartı veriyorlar. 5800 için 8GB veriyorlar ve 5800'ın sesi Surround, Monte'de Surround ses yok. Video olarak ise Nokia'nın telefonları nHD çözünürlükte videoları oynatabiliyor. Monte-Star gibi telefonlar 240X320 (maksimum) oynatıyorlar.

arsi37

Üye
monte kullanıyorum şuanda ve ben memnunum servislerde sürünüceğin hiçbir sorun yok monteme nazar değmesin:d:

ANiill

Üye
Memnunuz çünkü pişman olacak hiç bir seyi yok her işimi görüyo Allah'a Şükür yani niye durduk yerde nedn 5800 ı tercih edeyim ki :D

ege970

ege970

Üye
sana tavsiyem ya iphone 4. nesili bekle
yada black beri al
en kötüsü nokia 5800

ben star wifi kullanıyorum açıkcası pismanım iphoneyi beklemediğime
bu yeni apple telefonda 5megapksel kamera olcak.. önde arkada gps vs zaten var bluetooth eklenıyor oyunlar zaten müthiş dahada müthiş olacak ne desem aynı nintendo wii playstation 3 ve pcnin karısımına benziyor telefon

sentetik

sentetik

Üye
sana tavsiyem ya iphone 4. nesili bekle
yada black beri al
en kötüsü nokia 5800

ben star wifi kullanıyorum açıkcası pismanım iphoneyi beklemediğime
bu yeni apple telefonda 5megapksel kamera olcak.. önde arkada gps vs zaten var bluetooth eklenıyor oyunlar zaten müthiş dahada müthiş olacak ne desem aynı nintendo wii playstation 3 ve pcnin karısımına benziyor telefon

Monteyi Düşünen Bir İnsan IPHONE Alabilecek Maddi Seviyede Olacagını Düşünmüyorum Kİ Iphone 4.Asla Sakın 5800 XM Alma 5800 İyi Diyenler Nokia'nın ''Koyunları'' Hani Nokia OLsun Taştan Olsun Diyenler.Eğer Olurda Aklın Star'a Giderse Es geç Ekranı Kötü Hani Bıçakla Bile İşlio Gerçek Dokunmatik Parmağa Duyarlı Olandır Bknz.Samsung Monte.GPS Kötü Diyorlar Sadece Bulması Biraz Problem Arkadaşım Ama Buldukdan Sonra Bi Sıkıntı Yok.HD Film İzleyebilirsin.v.b Ben Memnunum Ben Aldıkdan Sonra Dokunmatik Telefon Arayan 2 Kişi Daha Monte Kullanıcı. ßİZ MEMNUNUZ ;)

ANiill

Üye
Monteyi Düşünen Bir İnsan IPHONE Alabilecek Maddi Seviyede Olacagını Düşünmüyorum Kİ Iphone 4.Asla Sakın 5800 XM Alma 5800 İyi Diyenler Nokia'nın ''Koyunları'' Hani Nokia OLsun Taştan Olsun Diyenler.Eğer Olurda Aklın Star'a Giderse Es geç Ekranı Kötü Hani Bıçakla Bile İşlio Gerçek Dokunmatik Parmağa Duyarlı Olandır Bknz.Samsung Monte.GPS Kötü Diyorlar Sadece Bulması Biraz Problem Arkadaşım Ama Buldukdan Sonra Bi Sıkıntı Yok.HD Film İzleyebilirsin.v.b Ben Memnunum Ben Aldıkdan Sonra Dokunmatik Telefon Arayan 2 Kişi Daha Monte Kullanıcı. ßİZ MEMNUNUZ ;)

Evvet sana katılıyorum bizde ıphone almayı biliyoruz ama yani 3g s bile suan 1.000 lira civarındayken kim bilir Iphone 4 kaç lira olcak maddi gelir diye bir sey var değilmi bence zaten öğrenci miletine fazla gelir okulda fln harap olur o telefon kıymazssın :) fln yani

KingSuphi

KingSuphi

Üye
vidyo 5233dede izlenmiyor :S

SAINT1

SAINT1

Üye
Samsung'un bu modellerinde tek sıkıntı java tabanlı olması ve bu java ortamında samsung'un bir platform oluşturmyışı.
Widget çıkardı birşeyler yapacak dedik telefonlarda more widget var ama en yeni uygulama 2009 sonu uygulamaları saldı widget'ları da.widget'ı çıkaran samsung diyebiliriz neredeyse ama şimdi çok çok geride kaldı.
Sattığı telefonlara destek çıksa çok iyi olacak mesela star'da satış patlaması yaptı ama ne bi firmware yayınladı nede geliştirici uygulamalar.

mehmetc07

Üye
2 haftadır kullanıyorum gps hariç 10 numara bir telefon hele birde a101 den kampanya ile 375 tl ye aldım oda cabası

OGuZHaN_93

OGuZHaN_93

Üye
    Konu Sahibi

Almak Sorun Değil Ama İphone biraz Kaba Monte Biraz Daha kibar İphone 4G amerikada 100 dolar Türkiyede 1.800 TL ye satılacak Maddi Durumum Cok iyi olsa bile almam buna değmez gibi geliyo ama Samsung Monte 4G ye uyumluymuş herhalde Telefoncu Öyle Demişti...

ANiill

Üye
Monte 4gye uyumlu olmasi biraz tuhaf ole olsa yazardi 4g fln dye bilemem ztn g ddkleride internet nesli oluyo bence onemli deil wi-fi kullanan biri icn vidyo izlemeye gelince benim bildgm hc bi telefnda izlenmiyo video o yuzdn skmayın caninizi okadar seyi var videoda gostermesin artik :)

kalennder

Üye
ya telefonu tuttuğunda işte bu demek istiyosan monte al...

5800 veya dier nokialar gibi kap kalın cebine koyduğunda 1 km öteden belli olacak kadar cebi şişiren,estetikten yoksun telefon alıp taşırım rahatsız olmam diyosan onlardan da alabilirsin

Üst Alt