Samsung Monte Kullanmaktan Memnunmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Venqeful

Venqeful

Üye
bende monte almayı düşünyorum inş pişman olmam

tugrul62

Üye
bnde monte kullanıyorum gayet güzel telefon aynı zamnda 3gli almanı öneririm dokunmatik ekranı diğer tlefonlara göre daha iyi ayrıca kamerasıyla panaromik resim çekebilirsin süperr telefon :D

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
hala 5800a dokunmatik deniliyor. deli edeceksiniz beni :kop::kop::d::d:

ANiill

Üye
hala 5800a dokunmatik deniliyor. deli edeceksiniz beni :kop::kop::d::d:

Sana çok pis şekilde katılıyorum :D lets go mobile de 5800 ın ekstrasina nokianın ilk dokunmatk teli denmis dokunmatik mi ?!?!? :D samsungun ilk dokunmatgi bile 87584316 bin basar .D

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca bence navigasyon yok monte de sadece gps var nerde oldugunu soyluyo yolu uzaktan takip ediyo bizi takip eden bişey yani ama navigasyon size yol gosteriyo çok karmaşık yaa :D

Andelib06

Üye
Arkadaşlar bence bi telefonda havigasyon olmalı. Monte de o maalesef yok. Google maps var. o da internet bağlantısı istiyor. Samsung bi versiyon güncellemesi yaparsa eğer sorun çözülür yoksa ben pek tavsiye etmiyorum açıkçası. Hatta elimde var çıkarmaya çalışıyorum

ANiill

Üye
Bence o kadar da gerekli deil navigasyon olsun olmasn yıllardır navigasyonsuzlarla yaşiyoruz bişey olmaz .)

arsenic9

Üye
ben samsung monte s5620 kullaniyorum. kotu bir telefon degil fakat kapasitesini daha da artirmaya imkan vermiyor. bi kere klavye ozelligi yok. ayrica dandik bir tarayicisi var ama opera mini yardima kosuyor ve son surumunde klavye ozelligi var. genel olarak hos ve kibar bir telefon gps de guzel bence. wifi de var. ama symbianlar veya windows mobile telefonlar kadar pc ozelligi sunmuyor. netten video izlemek icin bolt diye bir tarayici indirdim ama pek yeterli degil daha iyisini ariyorum. telefon guzel ama omru yeni cikan telefonlar karsisinda kisalabilir. bir dahaki sefere blackberry dusunuyorum insallah. bu arada bu mesaji da opera miniden yazdim :)

123kn456

123kn456

Üye
sana tavsiyem ya iphone 4. nesili bekle
yada black beri al
en kötüsü nokia 5800

ben star wifi kullanıyorum açıkcası pismanım iphoneyi beklemediğime
bu yeni apple telefonda 5megapksel kamera olcak.. önde arkada gps vs zaten var bluetooth eklenıyor oyunlar zaten müthiş dahada müthiş olacak ne desem aynı nintendo wii playstation 3 ve pcnin karısımına benziyor telefon

tamam iyi güzel hoş iphone 4 ama konuyu yazan arkadaşın belki parası olmayabilir yani iphone 4 pahalı olur çıkınca :hmmm:hmmm:hmmm

Andelib06

Üye
arkadaşım doğru şimdiye kadar navigasyonla mı yaşıyorduk. o açıdan bakarsanız şimdiye kadar cep telefonu ile de yaşamıyorduk. 500 Tl ye yakın para veriyorsunuz ortada özellik yok benim kastetmek istediğim bu. Nokia 5800 a ikame olarak çıktı bu cihaz ama yanından bile geçemez açıkçöası. sadece kaportsa güzelliği var başkada bişey yok.

Deniz_97_

Deniz_97_

Üye
ya bende monte aldım arkadaşlar nasıl bir telefon???

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
yürü be anıl kim tutar seni :d::d::d::d::naughty::naughty::naughty::naughty::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

ANiill

Üye
yürü be anıl kim tutar seni :d::d::d::d::naughty::naughty::naughty::naughty::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Allah Allah :D:D:D:D:D:D kapayın çenenizi uleynn :D biz mi zorladık alın djye yok orası yok burası almayadınız yorumları okuyun da alın herkes kotu diyo 500 lira verin takoz alın Nokiadan taam mı ya idare etmeyi bilin yada satın bulmuş da buluyorlar efendim

--------------- Ekleme ---------------

ben bunları yaziyorsam sizin begenmediğinz Montedenn yazıyorum höhöyt :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
la bende zaten star var:d::d::d::d::d::d::d:

ANiill

Üye
Sana demedim yaa Nokia yi ve 5800ı savunanlara didim ouf :D:D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
bardon :d::naughty::aha:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
:d:

nıqq

Üye
bırakın bu işleri 5800 her yönüyle monteden iyi

ANiill

Üye
açıkla o zaman Syanbianı ve Flaşı çıkar geriye Monteden farkı ne var ? her yön hangisi "Nokia" olmasımı yoksa !

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
yine yürü anıl :d:

Üst Alt