Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

mrtkry

Üye
dediğinizi yaptım değişik programlar geldi games klösörüne ve halen daha açılmıuyo yardımcı olun lütfen

kelesli_35

Üye
bp1995 kardeş sen intenetten gir ordan kanka msni yüklediğinde oyunlar ve daha fazlası klasörü geri gelir.

kerep

Üye
kader olmuyo sen bir daha kontrol et yine de teşekkürler

gardof

Üye
Arkadaşlar ben uğraştım yapamadım ,
ama işletim sisteminden kaynaklanıyo olabilir,çünkü vistada yapan arkadaşlar yapıyor.
birde L00 ün iki modeli var piyasada tasarım olarak aynılar ama yazılım olarak farklılar
önü siyah arkası hafif kırmızı ve plastik kapaklı olan modele L700 scarlet diyorlar , ve incelediğim kadarıyla ikisi arasında ufak tefez yazılım farklılıkları var..

big twists

big twists

Üye
Kardeş bndede Dİğer die bi dosya belirmio 78erhan78 in dediii gibi bi yardımcı olun

kabus 58

Üye
yaw hepsini yaptım güncelledimde hepsi oldu bu seferde oyun açıkmıyor desteklemiyor telefon offfff...

@bidin

Üye
teşekkürler, ik defa bir sitede işe yarar bişe buldum .çok teşekkür ederim emeği geçenlere :)

gardof

Üye
yaw hepsini yaptım güncelledimde hepsi oldu bu seferde oyun açıkmıyor desteklemiyor telefon offfff...

Oyunun çalışmamasının nedeni yha telefononun ekranına uyumlu deiğildir yada telefonunn desteklemiyodur o oyunu başka bir oyun dene ve unutma jar ve jad dosyalarının 2 sininde olması gerekiyor

java güncellemesinide unutma!

hasan9535

Üye
ya hicbir şey yüklenmiyor dosya desdeklenmiyor diyor

ceza_05

ceza_05

Üye
kardeş master e ne gircez anlamadım :S

gardof

Üye
Arkadaşım bütün işlemleri yaptıktan sonra son olarak
arama ekranına *#6984125*# kodunu giriceksin karşına gelen ekrandan İnternals seçeneğine tıkla senden şifre isticek o ekranada *#9072641*# kodunu girip onaylıcaksın , sonra karşına gelen ekrandan 7-Storage Settings seçeneğini seç , daha sonra 2-Update Java DB seçeneğine bi defa tıkla tamamdır

Games klasörüne koyduğun oyunlar, oyunlar ve daha fazlası klasöründe gözükür...

A.F.K

A.F.K

Üye
arkadasım eklemişsin konuyu iyi güzelde... Ben samsung pc studio yu yükledim herşeyi yükledim yok telefon şeklinde bir amblem benim pc vista bu arada lütfen cevapla yeter artık pişman oldum telefonu aldığıma

--------------- Ekleme ---------------

ÖZÜR DİLERİM SANA BİNBİR TEŞEKKÜR BORCLUYUM VALLAHA OLDU BİLLAHA OLDU EGER YAPAMAYANLAR VARSA [email protected] dan bana ulaşsın cok ayrıntılı anlatçam

mrtkry

Üye
jar ve jad dosyaları paylaşın lütfen

abdullah_231

Üye
arkadaşım linki kontrol edermisin.......

gardof

Üye
arkadasım eklemişsin konuyu iyi güzelde... Ben samsung pc studio yu yükledim herşeyi yükledim yok telefon şeklinde bir amblem benim pc vista bu arada lütfen cevapla yeter artık pişman oldum telefonu aldığıma

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

özür dilerim sana binbir teşekkür borcluyum vallaha oldu billaha oldu eger yapamayanlar varsa [emaıl="[email protected]"][email protected][/emaıl] dan bana ulaşsın cok ayrıntılı anlatçam

dostun sana ben yardımcı olim ,
herşeyi yapıp telefon simgesini göremiyorsan media playerını 11 sürümüne yükseltmen gerekir !!!

jar ve jad dosyaları paylaşın lütfen

sEFAN.RU aderesinde girip 176*220 boyutlu ekranı seçerek Jar ve jad oyunları indirebilirsin ?

A.F.K

A.F.K

Üye
ARKADAŞLAR TEKRAR SÖYLÜYORUM İŞİN USTASI OLDUM!! [email protected] dan bana ulaşın istediğniz soruyu sorun :)) ve birde bişey var yok oyunlar ve daha fazlası kayboluyo diolar önceden actıgın games dosyasının ismini deiştir gamesj yap mesela sonra dosyalarım/diğer dosyalara girmeden şeçeneklere bas klosör oluştur de Games yaz sonra oyunlar ve daha fazlası geliyo dosyalarımın içine

saol gordof gördügün gibi yaptım oyunları oynuyom ve bende insanlara yardım ediyorum her türlü samsung L700 sorununuzu [email protected] dan sorunuz buraya bosuna yazmayın fazla bakamıyorum

yanlız 176x220 multiplayer oynanan pes 2010 istiyorum ama radipshareden olmasın

panterat1

Üye
diger sitelerden calmıs calmıs yapmıssınız ....:@

gardof

Üye
Bana bak Kardeşim Konuşurken adabınla konuş .bende bu konuda mağdurdum ve bisürü sitede yazır bu konu ama eksik anlatılıyordu . bizde burda eksikleride bularak herkeze yardımcı olmaya çalışıyoruz . we emin olki maxicepten dahi iyi bi site yoktur çalınmışsa eğer bu siteden çalınmıştır !!!

GEKOOO

Üye
ya bn yaptım güncellemeyi fln gene desteklemiyor dio ebdy oyunları fln jad ıda jarıda yardımcı olcak biri ???? güncelleme yptığı hlde yüklemio desteklemioo dio

Üst Alt