Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

faruk12

Üye
    Konu Sahibi
s40 ve java destek bölümünden 176x220 çözünürlükteki oyunları indirceksin...

ali ana

Üye

deco156

Üye
oyun türü desteklenmiyo diyo arkadaşım bi yardımcı ol lütfn oyun türü desteklenmiyo diyo arkadaşım bi yardımcı ol lütfn oyun türü desteklenmiyo diyo arkadaşım bi yardımcı ol lütfn oyun türü desteklenmiyo diyo arkadaşım bi yardımcı ol lütfn ...............!!!!!!!!!!!!!!!

e377

Üye
Benim Telefonum Samsungh L700 Oyun arşivim avr Hemde 2010 Oyunlar hepsi De Size En yakın zamnda upload edeceğim biraz daha oyun bulyaım verecem az sabır Bunun Altını Çizerek Söylüyorum:Oyun Yüklemek İstiyorsan Vista Veya Windows7 Kullanacaksın Xp'de Oyun yükeleyemessin....

sinansus

Üye
eline sağlık güzel çalışma

lortsansar

lortsansar

Üye
gzl tşkkr

barracudo

Üye
yazıların hepsini okudum msn .jar uzantılı olarak telefona attım ardından java güncellemesini yaptım(guncelleme cok kısa surdu sanıyelık oldu orda bı sıkıntımı var acaba) netice itibariyle bı yerde bı yanlısımız oldu eger sızde calısıyorsa bu konuda bilgi verebılırmısınız

craysiswanted

Üye
abiler ben 4ay denedim olmadı ilk oyunlar kılasorügitti 30 40 defa games isimli klasör oluşturup yaptım olmadı ensonunda windows 7 de denedim onda ps sütüdyo felende gerekyok taktımı oluyo sonra o talimatları girdim oldu ben e250 oyunları yükledim bazıları küçük ekran ama çalışıyo

ahmet671

Üye
tüm söylenenleri vistada yaptım fakat telefondan açınca dosya türü desteklenmiyor sorunu ile karşılaşyorum bu sorunu nasıl çözebilirim???

math054

Üye
*#6984125*# yapıyorum telefon kabul etmiyor ?

kanka68

Üye
arkadaşlar oyunları atıyorum telefona güncellenıyor ama açılmıyor lütfen yardım edermisiniz.?

ugurshot

Üye
agalar diğer klasörü nerde

tunerevo

Üye
s.a ben herşeyi doğru yaptım 240x320 yaptığımda oldu ancak ekran büyük oldu 176x220 olucakmış yaptım bu seferde açılmadı
NOT:Xp Kullanıyorum...

glkn055

Üye
arkadaslar yukledım ama olmuyor jar dosylı ındırdım sıteden yıne omadı dosya desteklenemıyor dıyor

vahsioguz

Üye
sa bilader ben phoneyi acıom studıodan oraya oyunu atamıyorum yardım plsss.:SSSSS

broodwıng

Üye
aga olmuyoo diyoki desteklenmeyen klasör diyor

2685891

Üye
kardeş eline koluna emeğine sağlık telimde 198 tane oyun var

furkan_yeni

Üye
arkadaşlar ben yükledim hepsi oldu si yapamıyorsunuz yahu arkadaşım paylaşım için saol

--------------- Ekleme ---------------

:yuruarkadaşlar ben yükledim hepsi oldu si yapamıyorsunuz yahu arkadaşım paylaşım için saol:d:

POLİNOM

POLİNOM

Üye
Arkadaslar benim sorunum ben yuklemeyi biliorum ama aynı oyunun jad ve jarını bulamıyorum bulsam ssuper çok oyunlar yuklucem jad makerden yaptım jad a çeviyiryor ama çalışmıyor bana link gonderebilecek var jad ve jar olan??

--------------- Ekleme ---------------

sağol birsürü oyun buldum :D

serasın

Üye
Arkadaşım anlattıklarına göree hiç işi yok bende sadece diğer seçeneğinden sghl700 ürüüsü var kart falan yok bu sürücüyü tıklayınca da oş bi klasör şeklinde açılıyor ve games adlı klasör falan oluşturamıyorum

Üst Alt