Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

gardof

Üye
Arkadaşım Ne kadar anlatsak boş öyle 2 kelimeilk bişey olmadığı için sana msn adresimi verim ekle ,önce nerde yanlış yapıyosun onu öğrenip sana yapman gerekenleri anlatım.. [email protected]

oyuncu44

Üye
diğer derken

rapperman2626

Üye
kanka dediklerinin aynısını yaptım güncellendi de dedi ama oyunlar ve daha fazlasına girdiğimde rayman cart ve tetris var:(
nasıl yapacağımızı resimli anlatırmısın kanka yha

--------------- Ekleme ---------------

ya su bilmem ne yaptığımın telefonuna oyun yuükleyen varmı ya hiç kimse mi yükleyemio

oyuncu44

Üye
bnim telefon tarycılar ve kameralarda görünüyo

gardof

Üye
peki media playerını microsoftun sitesinden indirdin dimi ?

media playerin korsan olabilir ve unutmaki xp ninde orjinal olum media playırını güncellemen gerekio çünkü bendede tarıyıcı ve kamera olarak gözüküodu ama media playrı yüklediğimde mtp aygıtı ve tek olrarak telefon simgesinde gözükmeye başladı...

karacı

Üye
tskler

lodos62

Üye
aynen herşeyi denedim olmuyo.

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

kosiff

Üye
çok saol kardeş.eyw

A.F.K

A.F.K

Üye
YA ARKADASLAR BİDAHA BU KONUYA BEN YAPAMIYORUM DEMEYİN BENİM SAMSUN L700 ÜMDE 30 OYUN VAR HEPSİ 3D YOK SMACDOWN VAR HEPSİ VAR YANLIZ PES 2010 UN MULTİPLAYERSIZ OLANI CLAISIYOR. VE HALADA BEN OYUN İNDİRİYORUM BAYAGI OLDU 40 GECERSE:D BAKIN HERTÜRLÜ SORUN İÇİN [email protected] veya [email protected] bu msnleri yükleyin biz resimli anlatırızz!!! ama sizde ben 1-3 okuyuşta deneyerek yaptım siz 25 sayfa oldu hiçbiriniz sonuca ulaşamadı:D

max1299

max1299

Üye
teşekkürler arkadaşım saygılarımla...

teşekkürler

hacıkurt1990

Üye
Samsung l700 tema yok mu_??

burda hiç bişe yok fasa fiso

emrefbb

Üye
Tşşkrrler Başardımmmmmmm :D :D

27burak27

Üye
bi oyun bulunmazmı burdaya

qzm.ust

qzm.ust

Üye
Samsung PC studio 3 ün kurulumunu birazönce yaptım.Ama daha sonrasını anlayamdım. bilgisayarın içinde diğer bölümüne girmemizi istemişsiniz. orasını tam olarak saptayamadım. bir yardımcı olsanız.. o diğer bölümü tam oalrak nerede? (ayrıca PC studio 3te bitürlü bağlanamadı.)

nuri240

Üye
link bozuk yaaaaa hata veriyo :((

korkuadam

Üye
arkadaşlar sadece vistada oluyo xp açılmıyo bizim evde 1 xp 1 de vista var vistada sorundsuz oluyo xp kullanan arkadaşlar nternet kafeden halledebilir 250 oyun yükledim müthiş oldu

adil güneş

Üye
:off:ABİ ÖNCELİKLE ELİNE SAĞLIK BİRDE SANA BİŞEY SORACAM BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA HERHANGİ BİR JAVA OYUNUNU ATIP KURABİLİYORMUYUZ HAFIZA KARTI VEYA BLUTUTTAN
benim java oyun arşivim var telefonuma atıyom desteklemiyor kurmuyor l700:nono:

caner1234567890

Üye
herseyi yaptım güncellendi yazısı dahi geldi beyler ama oyunlar hala acılmıyo YARDIM!!!

petermustafa

Üye
Aga bilgisayar içinde belirteç
gelmiyor bi resimli anlatabilirmisin

Üst Alt