Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

faruk12

Üye
    Konu Sahibi
Hiç önemli değil arkadaşlar asıl siz sağolun konuyu hep güncel tutmaya çalışın ki yeni gelenlere yardımımız dokunabilsin. Benim derslerimden dolayı bilgisayarı açma şansım çok az oluyor onun için giremiyorum. Yardım isteyenlerden çok özür diliyorum. Cevap yazan herkese teşekkürler :)

Cihkan

Üye
ananıza sokarım PES 2010 LİNKİ VERİN

utkuarslan

Üye
dosya tipi desteklenmiyo jar ve jad nasıl yapılıyo anlatırmısınız lütfen:ağlarım:

hasan58

hasan58

Üye
yha bende card ve phone diye ayrım yapmıo,bilgisayara bağlayınca kamera sgh-l700 die bişi gelio,bide telefona bi dosya ne atmıo ark. bu sorunlar var ben de yardım ederseniz çok sevinirim

qwet00

Üye
dogru dürüst anlat

biricik-fm

Üye
s.a kardes ben denedim ama Games dosyası olusturcagımda hata veriyo telefondan denedim böle bi klösör var diyoo nasıl olcak acil üzerinden destekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:hmmm:hmmm

nehaber

Üye
sürücü belirmiyo yardım pls

fgltkn

Üye
Bİ ARKADAŞ YAPMIŞ ONDAN ALINTIDIR (katagiri isimli arkadaş )
1-Arkadaşlar öncelikle stüdüyoyu yükleyin,

(yükledim)

2-Windowsunuzu orjinalleştirin(googleye taratarak yapabilirsiniz)

(orijinalde yaptım)

3-Media player 11 i yükleyin (önemli)

(onuda yükledim)

stüdyo programını yüklerken kesinlikle ama kesinlikle (örnek Ortam Dosyalarını Kurun) seçeneğinide yüklemeniz gerekiyor.

(CD si ile birlikte geliyor bu. onuda yükledim)

ama yinede telefonu kamera olarak görüyor. Bilgisayar. eee ne diyeceksin şimdi buna birader.

--------------- Ekleme ---------------

Az önce sinir harbi ile L700 ile birlikte gelen cd yi dvd ye koydum. aklıma son bi şey daha gelmişti bu olsa olsa donanımsal bir sorundur dedim. Aygıt yöneticisine girdim. Hala kamera olarak görüyyordu. sinir şey dedim.. yıllardır herkesin bir türlü yapamadığı şeyi yapacam dedim. Aygıt yöneticisinden kamera aygıtı olan SGH-L700 sağ tıkladım. sürücüyü güncelleştir dedim. anında telefon olarak tanıdı. çok mutluyum. söylenen herşeyi yapıpta sonuca ulaşamayanların problemi çözülmüştür vatana millete hayırlı olsun.

ilk önce bu forum başlığının başında denilenleri yapın ardından bu benim yaptığımı ondan sonrada yıllardır her yerde anlatılan şeyleri yaptınızmı olay çözülür. bunu bi derlemek lazım tabi. bir genç gelip bunu hayrına yapsın herkesin ulaşabileceği bir şekilde baştan sona anlatsın.

azrail118

Üye
Ben yaptım herşeyi bitirdim ama oyuna giremiyorum açılmıyo bi tek fotoğrafı geliyo nasıl oluo bu yawwww

format attım bi daha denedim ama yine olmadı?=??????????????:nono::off:

sentimental_34

Üye
yaa kardeş saolda biraz oyun linki koysanız

erdemfb1907

Üye
Bilgilerin için tşk anlattıklarını yaptım ve başarılı emeğine sağlık...

bcym

Üye
süperrrr denedim oldu

efsane_5858

Üye
kardeş games diye klasör açıyorum bu dosya zaten var diyo bi el atsan

vahsi wolf

vahsi wolf

Üye
A.F.K GAMES yazisi dehismiyor daha dogrusu ekranda yok

eraymete

Üye
arkadaşlar bende l700 var format attım ama daha sonra oyunlar klasörü gitti şimdi hiç oyun yok ve yüklenmiyor ne yapmam gerekiyor !!! acil !!!

arkadaşlar bende l700 var format attım ama daha sonra oyunlar klasörü gitti şimdi hiç oyun yok ve yüklenmiyor ne yapmam gerekiyor !!! acil !!!

ermangurman

ermangurman

Üye
Walla denedim oldu Sayfanın başındaki talimatları harfi harfine uyguladım, Oldu... Tek sorun düzgün oyun bulamadım ama 8 oyunuda yükledim. oyunlardan L700 için 176x220 veya 176x208 oyunları yükleyin diğerleri büyük geliyor. Birde jar uzantılı sıkıştırılmış dosyayı açıp da telefona atmayın. Jar uzantılı dosyayı jadmaker ekranına sürükleyin hemen yanına Jad uzantılı dosyayı oluşturuyor.Örnek: Tetris.jar diye dosyamız var bunu tetris simli bi klasör oluşturup içine koyun, sonra tetris.jar dosyasını jadmaker'ın ekranına sürükleyip bırakın tetris.jar dosyasının hemen altına tetris.jad dosyası oluşur, içinde jar ve jad dosyalarının olduğu klasörü telefona atın. sonra usb kablosunu çekin ondan sonra birinci sayfadaki talimatları yapın güncellendi diyince geri geri diyip çıkın.... sonra dosyalrım kalsörünün içinde gamesi görürsünüz ordan yüklediğiniz oyunu açın , hayırlı olsun.....

Emrullah_kaya

Emrullah_kaya

Üye
:nono::nono::nono:Arkadaşlar Bilgisayarınızda Media Player in Son Versiyonu Yoksa Olmaz Media Player i İndirin, Kurun, Telinizi, Bağlayın ve Yukarıdaki İşlemleri Tekrar Yapın Kolay Gelsin :nono::nono::nono:

ejderha2763

Üye
teşekkürler

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş bende güncelliyorum ama yine olmuyor

windows96

windows96

Üye
Arkadaşlar baya zaman geçmiş ama şimdi yükliyecek arkadaşlara ardım etmem gerektiğini düşünerek bu yazıyı yazıyorum:

1-) İlk olarak pc'niz en az windows xp service pack 3 olmalı eğer service pack 2 ise games klasörü gözükmez
2-) Samsung pc stüdyo programına ihtiyaç yok sadece usbyi takın klasör oluşturun oyunları atın usb'yi çekin güncelleme kodlarını girin
3-) Bilgisayarınız mutlaka ama mutlaka windows xp service pack 3 , windows vista yada windows7 olmalı ki lakin oyun yükleyemezsiniz (:

İyi Forumlar...

Üst Alt