Samsung Galaxy A3 2017 Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A3 2017 Root Atma ve TWRP Yükleme
Samsung'un uygun fiyata üst düzey kalite sunan serisi Galaxy A sunduğu çeşitli modelleri ile kullanıcıların en çok tercih ettiği Samsung cihazları arasında yer alıyor. Galaxy A3 2017 modeli de ülkemizde satılan Samsung cihazlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bu yazıda sizlere Galaxy A3 2017 root atma ve Galaxy A3 2017 twrp yükleme işlemleri hakkında kısaca bilgi vereceğim.

Öncelikle telefonunuzdaki dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Bu işlemlerin ardından telefonunuzda herhangi bir sorun meydana gelirse ben veya maxicep.com sorumlu değildir. tıklayarak odin programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.

Samsung Galaxy A3 2017 TWRP Yükleme

İlk olarak telefonunuzun ayarlar menüsünden hakkında kısmına girin ve derleme numarasına 6-7 defa üst üste tıklayın. Sonra açılan geliştirici seçenekleri menüsüne girerek oem kilit açma ve usb hata ayıklama ayarlarını aktif hale getirin. Sonra tıklayın ve Galaxy A3 2017 twrp dosyasını bilgisayarınıza indirerek herhangi bir klasör içine atın. Telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç + home bu üç tuşa aynı anda basılı tutarak telefonu download modunda açın ve kabloyla bilgisayara bağlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Odin programını açın ve AP butonuna basarak indirmiş olduğunuz TWRP dosyasını seçin. Sonrasında start butonuna basarak yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi bittikten sonra telefonu yeniden başlatın. Galaxy A3 2017 twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.

Samsung Galaxy A3 2017 Root Atma

TWRP yükleme işlemi bittikten sonra Galaxy A3 2017 root dosyasını tıklayarak indirin ve cihazın içine atın. Sonra telefonu tamamen kapatın. Ses açma + güç + home bu üç tuşa aynı anda basılı tutun ve recovery modunu açın. Yükle ( Install ) kısmına girerek magisk 19.1 dosyasını bulun ve seçerek yükleyin. Yüklemeden sonra telefonu yeniden başlatın. Menüye magisk uygulaması geldiyse Galaxy A3 2017 root atma işlemi başarıyla bitmiş demektir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt