Samsung L700 Oyun Yükleme (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ErAsEr44

ErAsEr44

Üye
teşekkürler..:oke:

-HakikaT-

Üye
olmuyor denedim.

efsane_team_kiz

efsane_team_kiz

Üye
yaaa bu oyunların adını yazsanız bizde yüklesek olmaz mı ? :kop:

cicci27

cicci27

Üye
site görevleleri site sahipleri hatta site adminleri neden görevlerini yapmıyor.arkadaş konuyu açıyor fakat neden ilgenmiyor ?

halidensar

Üye
ya format attım ama hafıza kartını felan çıkarmıştım açtıktan sonra hafıza kartındaki herşey silinmiş

telsimli

Üye
arkadaşlar ben dediğiniz işlemleri yapıyorum ancak phone de Games adında yeni dosya açmak istiyorum bu isim kullanılıyor diye yazı çıkıyor ve dosya oluşturamıyorum gizli dosyaları göster diyorum ama Games adında dosya telefonda yok ne yapmalıyım

fear_15

Üye
arkadaş gerçekten çok sağol tediklerini harfiyen yaptım oluyo olmayan arkadaşlar bilgisayarınız xp ise olmuyo vista olması lazım

salla_44

Üye
aabi saol da ben Assassins Cred 2 yi çalıştıramadımmm :(((( süper oyun ama çalışmıo

fadime_007007

Üye
telefonda bağlantı kuruldu diyor portable device çıkıyor hangisini seçeyim yardım edin

fear_15

Üye
ya ben oyunları yükledim de silmek istediklerim var ama silinmiyor nasıl silcem

ortak4242

Üye
olmuyor denedim.
arkadaşlar bende yaptım ama bir sorunla daha karşılaştım
telefon hafızasına birşer koplaıyamıyorum hafıza kartından taşı diyip telkefona seçiyorum ama taşınamadı diye hata veriyor ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

oluyor ama bir sorun daha var telefon hafızasına bir şey atamıyorum hafıza kartından taşı diyorum telefona ama taşınamadı diyor lütfen yardım edin
şimdiden teşekkür ediyorum

faruk12

Üye
    Konu Sahibi
eğer telefonunuzda bir sorun yoksa bu çalışacaktır çünkü bende sorunsuz çalışıyor

mert_131

Üye
kardeş 2. adımda. Bilgisayar içinde "Diğer" bölümünde cep telefonu görünümünde "SGH L700" isminde bir sürücü belirecek açıyoruz demişsinde ben şu diğer bölümü buldum "other files denen" dime ama onun içine giriyom içine hiç klasör felan atamıyom ki bi yardım et be kardeş ...

BuluT 23

Üye
ya ben hepsini yaptım telefondada gözüküyo ama açılmıyo dosya türü desteklemiyor yazıyor

selim444444

Üye
yav bırı tarıf etsın nasıl ındırıcez ya acele yardım

serasın

Üye
kardeş allah razı olsun valla çok güzeldi yaklasık bi 60 oyun vardı hepsini attım sorunsuzca çalışıyor eline emegine saglık

AssassiN_

Üye
klasörü oluşturdum games adında ama sonra klasörü silemedim şöyle bir hata verdi "depolama yeri yazma korumalı yazma korumasını kaldırıp yeniden deneyin"

tamam ben hallettim ama ben telefona sözlük programı atmak istiyorum bildiğin link varsa yollarsan çok iyi olur ben buldum indirdim olmadı

telefon simgesine tıklıyorum ve orda phone a giriyorum burda yeni bir klasör oluşturdum fakat silemiyorum o klasörü başka klasöre atıp siliyorum silindi görülüyo fakat telefonu her usb ye takdığımda bu klasör görünüyor ayrıca dediklerinizi yaptım fakat rar ve rad uzantılı birlikte bulunan sözlük programını çalıştıramadım bir türlü

suskun210

Üye
gdfgd

zızzz

zızzz

Üye
bende dahan yeni attım arkadaşlara yardımcı olabilmek için burada topluca sözlükleri bulabilirsin hepsini ben derledim ve upload ettim
java sözlükler

her şey hazır indir ve tele at jar ve jadlar klasörlerde hadi kolay gelsin

caner245

Üye
evet yaptım oldu.suan pes10 oynayabiliyorum konuyu acan ve emegi gecen herkese teşekkürler.

Üst Alt