Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

fatihrk

Üye
selamlar ,

GT-B7722 DuoS için hiç bir yerde uygulama göremiyorum, samsung un kendi sitesinde bile bu telefona yer verilmemiş, bu telefonla ilgili firmware ler uptade ler ve widgetler hiç bir yerde yok?
Ayrıca telefonda garip sorunlar var bir kaç tanesini aşağıda sıralayayım;
Dolphin browser internette gezinirken yetersiz kaynak deyip çıkmak zorunda bırakıyor, zaman zaman yapıyor
Kamera panoramik çekimde yetersiz kaynak hatası veriyor kapatmak zorunda bırakıyor
Facebook videolar izlenmiyor yada youtube?
Ayrıca yukarıdada yazdığım gibi samsung bu telefona destek vermeyecekmi?
sizin bu telefonla ilgili görüşleriniz nelerdir, sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden çok teşekkürler, selametle...

yunusguven

yunusguven

Üye
0000000
olmadı dersen
12345
gene olmadı dersen
fabrika ayarlarına dön oraya 7 tane sıfır koy

kardes çok sağol ama bunların hepsini denedim bir türlü olmadı... Karmasık gibi telefonum. açılırken format atmak mümkün mü hani kapama tusu yıldız 3 gibi nokialarda olduğu gibi olurmu bildiğin varmı bu sekilde samsunga format atma...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende gecenlerde samsung gt s 3653 corby wifi aldım ama genelde youtube girip videoları acmaması sorunu var baglantı kurulamadı diyor evet hayır secenekleri cıkıp cıkıyor. nasıl video izlicem youtube dan
Bolt yeni versiyonu izletiyor 2.30

--------------- Ekleme ---------------

selamlar ,

GT-B7722 DuoS için hiç bir yerde uygulama göremiyorum, samsung un kendi sitesinde bile bu telefona yer verilmemiş, bu telefonla ilgili firmware ler uptade ler ve widgetler hiç bir yerde yok?
Ayrıca telefonda garip sorunlar var bir kaç tanesini aşağıda sıralayayım;
Dolphin browser internette gezinirken yetersiz kaynak deyip çıkmak zorunda bırakıyor, zaman zaman yapıyor
Kamera panoramik çekimde yetersiz kaynak hatası veriyor kapatmak zorunda bırakıyor
Facebook videolar izlenmiyor yada youtube?
Ayrıca yukarıdada yazdığım gibi samsung bu telefona destek vermeyecekmi?
sizin bu telefonla ilgili görüşleriniz nelerdir, sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden çok teşekkürler, selametle...
Yetersiz kaynak Hatası:Bu hata cihazın kapasitesinin üzerine cıkdığında verilen bir hatadır hafıza kartınız 512 ise bu hatayı alabilirsin çözüm olarak bütün ayarlarınızı hafıza kartına geçiriniz

Facebook video izleme Sorunu: Bu sorun Hemen hemen tüm kullanıcılarda var benım size bizzet kullandığım 2 program önerim var

Snaptu:m.snaptu.com sitesine telefonunuzdan girin ve programı indirin facebook,youtube ve tüm güncel sitelerin videolaru anlık acılıyor.

Destek: Raabette olmayan bir telefon olduğundan uygulama,oyun gibi destekleri henüz yoktur ancak ekran boyunu referans olarak alarak Corby,monte,star, Gibi telefonların uygulamaları sizin telefonada uyacaktır ayrıca Java olan tüm programlarda Cihazınıza uygundur
İyi Günler

-

fatihrk

Üye
Bolt yeni versiyonu izletiyor 2.30

Yetersiz kaynak Hatası:Bu hata cihazın kapasitesinin üzerine cıkdığında verilen bir hatadır hafıza kartınız 512 ise bu hatayı alabilirsin çözüm olarak bütün ayarlarınızı hafıza kartına geçiriniz

Facebook video izleme Sorunu: Bu sorun Hemen hemen tüm kullanıcılarda var benım size bizzet kullandığım 2 program önerim var

Snaptu:m.snaptu.com sitesine telefonunuzdan girin ve programı indirin facebook,youtube ve tüm güncel sitelerin videolaru anlık acılıyor.

Destek: Raabette olmayan bir telefon olduğundan uygulama,oyun gibi destekleri henüz yoktur ancak ekran boyunu referans olarak alarak Corby,monte,star, Gibi telefonların uygulamaları sizin telefonada uyacaktır ayrıca Java olan tüm programlarda Cihazınıza uygundur
İyi Günler

-

Dostum,

snaptu daki şeyide yüklerken yetersiz kaynak bellek uyarısı aldım hatta browser i hiç kullanamadım ve telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım,

ayrıca hafıza kartımda 2gb ve tüm herşeyin kayıt yeri orası...

samsung kendi ürettiği telefonu sitesine koymaması çok ilginç bir durum rağbetle bir alakası yok bence

sorunlar devam ediyor anlayacağınız, çok ilginç bir durum telefonu aldığıma pişman olacağım sanırım...

yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler.

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Teknik servise bu hata ile bize gelseniz yapacağım 2 şey olurdu
1.batarya değiştir 6 saat test ederdim ve Gene kapanıyor ise
2.
S5620 Monte Güncel Firmwaresini yüklerdim
Bence yazılımsal bi SOrun

Bolt 2.30 da Youtube acılış için
8.8.8.1
8.8.8.2
Kullanıyoruz
Umarım işine yarar

60 tl ile 120 tl arası

Çok teşekkür ederim:heyo:

leon9419

Üye
samsung star telimin yan tarafındaki tuş kilidi ve kamera tuşları görevini yapmıyor.tuşlar aktif ama sadece çıkış yapıyorlar.mesela menüye yada herhangi bi yere girdiğimde tuşlardan birine basınca ana ekrana geri dönüyor.*2767*3855# ile format attım ama yine düzelmedi ne yapmalıyım. garantisi yok malesef..şimdiden tşkler..

ekleme--- telefonun bataryasını çıkarıp takınca tel açılmıyor şarja bağlayınca açabiliyom böyle olunca..:S

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Verdiğiniz browserdan girdim ama wifi ile bağlanamıyorum ayarlayamıyorum yardım cı olurmusun

m.doğan

Üye
kardeş ilk soruyu ben sormuştum sana p520 orjinal kılıfını nasıl bulurum die bana yardımcı olurmusun bulamıyorum

escapes33

Üye
slm arkadaşlar herkese..
Maxicep.com - samsung monte acill.......... lütfen yeni aldığım monte de bi sorunum var
bir yeri arayacağımda veya gelen bir aramada işlevleri kullanmak için (aramayı reddet, hoparlör, tuş takımı vs..) telefonun yanındaki kilit düğmesine basın diyor Bunu devre dışı bırakamazmıyız veya ne yapmam lazım..?
yorumlarınız için şimdiden teşkler...

srknbsr

Üye
samsung s3653 wifi telefonum var fakat wifiden bağlandığımda geçersiz dns dior yardımcı olursan sevinirim

sessiz_cocuk

Üye
bi arkadas yazısında
samsung s5233w için

*#6984125*# yazıp 3. seçeneğe (Network&call settings) e girdim orda tekrar 3. seçeneğe (Network order) girerseniz GSM first ve WCDMA first olmak üzere 2 seçenek var yani bu cihazda 3g varmı yokmu bunu merak ediyorum son olarak Network&call settings menüsünün 5.seçeneğinde de 2mode preffer

bunları yazmıs ve star da 3g chip olabileceğini düşünüyor sadece kapatılmış yada yazılım desteklemiyor... olabilir mi sence ultratuncay

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Arkadaşım burun sokmak gibi olmasın ama bence yok

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung s3653 wifi telefonum var fakat wifiden bağlandığımda geçersiz dns dior yardımcı olursan sevinirim
oyun ve eğlence kısmından diğeri tılayın oradan bağlantılar oradanda şahsi wifinizi seçin

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Verdiğiniz browserdan girdim ama wifi ile bağlanamıyorum ayarlayamıyorum yardım cı olurmusun

elizkundura

elizkundura

Üye
selam samsung gt 3053 nasıl türkçe yapabilirim saygılar

virus19

virus19

Üye
merhaba samsung star kullanıcısıyım forumda paylaşılan şubat 2010 türkçe fw kurdum ancak mesajlarda türkçe karakterler çıkmıyor bunu nasıl düzeltebilirim bir türlü çözemedim bu sorunu.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uygulamalar kısmından diğeri tıklıyarak bağlantılar sekmesınden "wifi" nizi seçin.

chorrito

Üye
Merhabalar,

3 gün önce Samsung Monte cep telefonu satın aldım. Telefondan son derece memnunum. Ancak bir sorunum var. Önceden kullandığım J700 cep telefonu içinde, telefona kayıtlı olan numaralarımı o telefonda sim kartına aktardım. Ardından sim kartını Monte'ye taktım ve simdeki numaraları tekrar telefona taşıdım. Taşımadan itibaren bir ya da iki saatte bir telefonun ekranında "Sim kartınızdaki numaraları taşıdınız. Senkronize ediniz." gibi bir mesaj çıkıyor. (Şu an tam hatırlamıyorum cümleyi, ancak tekrar bu uyarıyı verdiğinde tam metni yazacağım.) Ekranın altındaki "Tmm"a tıkladığımda lütfen bekleyiniz diyor ve kum saati çıkıyor. Bir dakika içinde sanki senkronize etmiş gibi normal kullanıma dönüyorum. Fakat, her bir ya da iki saatte tekrar beliriyor aynı uyarı. Son olarak Monte'de telefona aktardığım numaraları tekrar sime taşıdım. Ancak hala aynı uyarıyı veriyor. Nasıl çözülebilir? Gerçekten sinir bozucu bir şey.

Acaba başka bir firmware yüklesem sorun düzelir mi? Ancak bu durumda da sanırım garanti kapsamından çıkıyor telefon.

Uyarı tam olarak şu arkadaşlar:

" Sim telefon defterinizde 250 değişiklik yapılmıştır. Lütfen senkronizasyonu onaylayınız." Bunun ardından "Tmm"a tıklıyorum. Senkronizasyonu yapıyor; ancak birkaç saat sonra aynı işlemi tekrar yapmam gerekiyor. Sim'deki numaraları tekrar telefona taşımama rağmen aynı uyarıyı vermeye devam ediyor.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Merhabalar,

3 gün önce Samsung Monte cep telefonu satın aldım. Telefondan son derece memnunum. Ancak bir sorunum var. Önceden kullandığım J700 cep telefonu içinde, telefona kayıtlı olan numaralarımı o telefonda sim kartına aktardım. Ardından sim kartını Monte'ye taktım ve simdeki numaraları tekrar telefona taşıdım. Taşımadan itibaren bir ya da iki saatte bir telefonun ekranında "Sim kartınızdaki numaraları taşıdınız. Senkronize ediniz." gibi bir mesaj çıkıyor. (Şu an tam hatırlamıyorum cümleyi, ancak tekrar bu uyarıyı verdiğinde tam metni yazacağım.) Ekranın altındaki "Tmm"a tıkladığımda lütfen bekleyiniz diyor ve kum saati çıkıyor. Bir dakika içinde sanki senkronize etmiş gibi normal kullanıma dönüyorum. Fakat, her bir ya da iki saatte tekrar beliriyor aynı uyarı. Son olarak Monte'de telefona aktardığım numaraları tekrar sime taşıdım. Ancak hala aynı uyarıyı veriyor. Nasıl çözülebilir? Gerçekten sinir bozucu bir şey.

Acaba başka bir firmware yüklesem sorun düzelir mi? Ancak bu durumda da sanırım garanti kapsamından çıkıyor telefon.

Uyarı tam olarak şu arkadaşlar:

" Sim telefon defterinizde 250 değişiklik yapılmıştır. Lütfen senkronizasyonu onaylayınız." Bunun ardından "Tmm"a tıklıyorum. Senkronizasyonu yapıyor; ancak birkaç saat sonra aynı işlemi tekrar yapmam gerekiyor. Sim'deki numaraları tekrar telefona taşımama rağmen aynı uyarıyı vermeye devam ediyor.
Yani Dediğiniz Olay Normalede aşırı yüklenmeden olan bir olay sim kartınızileri tele aktarırken telde hiç kayıtlı numara olmaması lazım cünkü 250 sim numarası tele aktarılıyorki Telefon hafızasındakı simler Hafıza kartına kaydedilmiyor 251 oldu an bu olay size belirli aralıklarla uyarı şeklinde belirtilir birde telinizdeki numaraları yedekliyip ve silip öle deneyiniz

Üst Alt