Oynatır ama şu hatayı alırsın Dosya ortam hızı desteklenmıyor
Bunu icin ise total video Converter indirmelisin
daha sonra cevir kısmından mp4 low olarak yanı düşük olarak cevirmelisin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hepsi için geçerliteşekkürler. peki star mobile için de aynısı mı geçerli?
Lisanslı sürüm yükleyin bence FW herkez atabilir ama Amatör fwler elbet bi hata cıkar java calışmaz,camera pixseli vga olur ve bi sürü sebeb ortaya cıkar bence teknik servise uramalısınız .tabi Bu kendi düşüncem biri cıkıpta sen bişi bilmıyorsun demesinsize ozel mesaj gonderemiyorum cunku kutunuz doluymus
--------------- Ekleme ---------------
patron la fleur edition dada cift sekmeli menu var diyorrlar, googledan baktim var gibi?
tavsiye edermisin la fleur yazilimini? elimde F48FXEID1 yazilimi var isimi gorurmu?
bolt ne bluetootmu soruyu doru söle doru cevap vereyim gprs tabanlı hersey browserdır ...
Hocam banada samsung monte ıcın guzel kullanıslı bır gps programı gonder yaz ayarla ne bıleyım yap bırseyler ıste ya tesekkkurerl. === > Benım ilk mesaj ım bu !....
Sonra sen bana bolt browser gondermısın dıkkat et ben gprs demedım gps dedım benım sordugum soruya degıl sen okudugun soruya dıkkat etsen ıyı olur !... Senın bıldıklerın kadar bızım unuttuklarımız var !.
Bu lafından sonra insanları tanımakta zorlanıyorum ve yardım filanda etmıyorum ah kardeşim ben senden ücret taleb etmeden yardım etmeye calısıyorum küfür mü ediyorum hakaret mi ediyorum sadace yardımcı olmaya calısıyorum yanlış anladım die bi kaşık suda boğcaksınız adamı, sen ve senın gibi insanlar yüzünden kimse yükselemez .bolt ne bluetootmu soruyu doru söle doru cevap vereyim gprs tabanlı hersey browserdır ...
Hocam banada samsung monte ıcın guzel kullanıslı bır gps programı gonder yaz ayarla ne bıleyım yap bırseyler ıste ya tesekkkurerl. === > Benım ilk mesaj ım bu !....
Sonra sen bana bolt browser gondermısın dıkkat et ben gprs demedım gps dedım benım sordugum soruya degıl sen okudugun soruya dıkkat etsen ıyı olur !... Senın bıldıklerın kadar bızım unuttuklarımız var !.
Al tıkla bu bağlatıyı mobile olarak gps veren siteler sıralanmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yok bide dediği kadar zeki bir insansa benden yardım istemeside tuhat bildim kadar unutmuşAyıp ediyonuz be adama bi teşekkür edeceğine gelmiş laf sokuyorsun . . . aklını başına al ... bak bende biraz inat ettim bazı şeyler hakkında ama üsttekileri sayınca harbiden kendime geldim işte söylediği sözler ;
'' Lisanslı sürüm yükleyin bence FW herkez atabilir ama Amatör fwler elbet bi hata cıkar java calışmaz,camera pixseli vga olur ve bi sürü sebeb ortaya cıkar bence teknik servise uramalısınız .tabi Bu kendi düşüncem biri cıkıpta sen bişi bilmıyorsun demesin ''
kendisine teşekkür ederim , bazı tuhaf şeyleri yüklemektense orjinal ve daha temiz bir FW yüklemeye başlıyorum![]()

geçen gün yeni telefon aldım telefonum samsung c3303 champ .Oyun yükledim jar uzantılı oyunlardı.Hafıza kartına yüklemiştim hafıza kartından oyuna griiyorum uygulamayı yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum daha sonra ise indirilen jar geçersiz diyor.Yardım edin.
Bütün oyunları denedim oyunlar 350 750 kb arasında değişiyor boyutlarını bilmiyorum ama 240x320 olması lazım bi arkadaş yazmıştı bu forumda bütün samsung telefonlarına olur demiş oyunları.Ayrıca ben başka oyunlarda indirmiştim arkadaşın nokia 3120 classic telefonunda çalışmıytı bunlar.Oyunun boyutu(mb) , ekran boyutunun uygun olup olmadığına dikkat et , kaç oyunda denedin bu şekilde ?
Bütün oyunları denedim oyunlar 350 750 kb arasında değişiyor boyutlarını bilmiyorum ama 240x320 olması lazım bi arkadaş yazmıştı bu forumda bütün samsung telefonlarına olur demiş oyunları.Ayrıca ben başka oyunlarda indirmiştim arkadaşın nokia 3120 classic telefonunda çalışmıytı bunlar.
.
. Benim bi arşiv var oraya bakmanı öneririm Samsung star oyunları yani 240x400 istersen dene bir 
Senin oyun arşivindeki oyunlardan 3d olanları yükledim yanlız yaklaşık 900kb tan büyüyklerinde "jar dosyası maksimum boyuttan büyük"dedi.Küçük olanlarda ise yine aynı hatayı verdi .Tuhaf normalde böyle olmaması lazım yani 350 - 750 kb arası çok az bence ben Samsung Star telefonuma 6 - 7 mb lik oyunları yüklüyorum çatır çatır oynuyorum.
Yanlız şu var her telefona dediğine bakma sen mesela aslında adamın paylaştıklarında senin telefonuna uygunlar yoktur. Benim bi arşiv var oraya bakmanı öneririm Samsung star oyunları yani 240x400 istersen dene bir
![]()
Bir soru daha sorucam telefone film atmak istiyorum total video conventer die bi program var hangi biçime dönüştürmeliyim.Benimkinin ekran çözünürlüğü 240x320
yav arkadas bi anlamadim herkes bu cift sekmeli menusu olan f480i hakkinda birsey diyor..
kimisi diyor olur, kimisi diyor deneme bile, kimisi diyor madem oluyor adamlar neden daha pahali satiyor. vs. vs.
lutfen daha once yapmis olan varsa cevap versin
geçen gün yeni telefon aldım telefonum samsung c3303 champ .Oyun yükledim jar uzantılı oyunlardı.Hafıza kartına yüklemiştim hafıza kartından oyuna griiyorum uygulamayı yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum daha sonra ise indirilen jar geçersiz diyor.Yardım edin.
samsung star wifi, internete modemimden bağlanamıyorum ya onay başarısız diyor ya da kimlik denetimi başarısız diyor lütfen yardım edermisiniz