Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

akarian

Üye
eyvallah sagolasin yardimlarin icin mesaj atacagim, tel numaranizi bi gonderirseniz ozel mesajla pazartesi gunu danismak istedigim bi kacc konu daha var

blue_silence

Üye
Oynatır ama şu hatayı alırsın Dosya ortam hızı desteklenmıyor
Bunu icin ise total video Converter indirmelisin
daha sonra cevir kısmından mp4 low olarak yanı düşük olarak cevirmelisin

teşekkürler. peki star mobile için de aynısı mı geçerli?

akarian

Üye
size ozel mesaj gonderemiyorum cunku kutunuz doluymus

--------------- Ekleme ---------------

patron la fleur edition dada cift sekmeli menu var diyorrlar, googledan baktim var gibi?

tavsiye edermisin la fleur yazilimini? elimde F48FXEID1 yazilimi var isimi gorurmu?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
teşekkürler. peki star mobile için de aynısı mı geçerli?
Hepsi için geçerli

size ozel mesaj gonderemiyorum cunku kutunuz doluymus

patron la fleur edition dada cift sekmeli menu var diyorrlar, googledan baktim var gibi?

tavsiye edermisin la fleur yazilimini? elimde F48FXEID1 yazilimi var isimi gorurmu?
Lisanslı sürüm yükleyin bence FW herkez atabilir ama Amatör fwler elbet bi hata cıkar java calışmaz,camera pixseli vga olur ve bi sürü sebeb ortaya cıkar bence teknik servise uramalısınız .tabi Bu kendi düşüncem biri cıkıpta sen bişi bilmıyorsun demesin

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
bolt ne bluetootmu soruyu doru söle doru cevap vereyim gprs tabanlı hersey browserdır ...

Hocam banada samsung monte ıcın guzel kullanıslı bır gps programı gonder yaz ayarla ne bıleyım yap bırseyler ıste ya tesekkkurerl. === > Benım ilk mesaj ım bu !....

Sonra sen bana bolt browser gondermısın dıkkat et ben gprs demedım gps dedım benım sordugum soruya degıl sen okudugun soruya dıkkat etsen ıyı olur !... Senın bıldıklerın kadar bızım unuttuklarımız var !.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bolt ne bluetootmu soruyu doru söle doru cevap vereyim gprs tabanlı hersey browserdır ...

Hocam banada samsung monte ıcın guzel kullanıslı bır gps programı gonder yaz ayarla ne bıleyım yap bırseyler ıste ya tesekkkurerl. === > Benım ilk mesaj ım bu !....

Sonra sen bana bolt browser gondermısın dıkkat et ben gprs demedım gps dedım benım sordugum soruya degıl sen okudugun soruya dıkkat etsen ıyı olur !... Senın bıldıklerın kadar bızım unuttuklarımız var !.
Bu lafından sonra insanları tanımakta zorlanıyorum ve yardım filanda etmıyorum ah kardeşim ben senden ücret taleb etmeden yardım etmeye calısıyorum küfür mü ediyorum hakaret mi ediyorum sadace yardımcı olmaya calısıyorum yanlış anladım die bi kaşık suda boğcaksınız adamı, sen ve senın gibi insanlar yüzünden kimse yükselemez .
Al tıkla bu bağlatıyı mobile olarak gps veren siteler sıralanmış

Paranoya

Paranoya

Üye
Ayıp ediyonuz be adama bi teşekkür edeceğine gelmiş laf sokuyorsun . . . aklını başına al ... bak bende biraz inat ettim bazı şeyler hakkında ama üsttekileri sayınca harbiden kendime geldim işte söylediği sözler ;

'' Lisanslı sürüm yükleyin bence FW herkez atabilir ama Amatör fwler elbet bi hata cıkar java calışmaz,camera pixseli vga olur ve bi sürü sebeb ortaya cıkar bence teknik servise uramalısınız .tabi Bu kendi düşüncem biri cıkıpta sen bişi bilmıyorsun demesin ''

kendisine teşekkür ederim , bazı tuhaf şeyleri yüklemektense orjinal ve daha temiz bir FW yüklemeye başlıyorum :oke:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ayıp ediyonuz be adama bi teşekkür edeceğine gelmiş laf sokuyorsun . . . aklını başına al ... bak bende biraz inat ettim bazı şeyler hakkında ama üsttekileri sayınca harbiden kendime geldim işte söylediği sözler ;

'' Lisanslı sürüm yükleyin bence FW herkez atabilir ama Amatör fwler elbet bi hata cıkar java calışmaz,camera pixseli vga olur ve bi sürü sebeb ortaya cıkar bence teknik servise uramalısınız .tabi Bu kendi düşüncem biri cıkıpta sen bişi bilmıyorsun demesin ''

kendisine teşekkür ederim , bazı tuhaf şeyleri yüklemektense orjinal ve daha temiz bir FW yüklemeye başlıyorum :oke:
Yok bide dediği kadar zeki bir insansa benden yardım istemeside tuhat bildim kadar unutmuş :)

diehard_74

Üye
geçen gün yeni telefon aldım telefonum samsung c3303 champ .Oyun yükledim jar uzantılı oyunlardı.Hafıza kartına yüklemiştim hafıza kartından oyuna griiyorum uygulamayı yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum daha sonra ise indirilen jar geçersiz diyor.Yardım edin.

Paranoya

Paranoya

Üye
geçen gün yeni telefon aldım telefonum samsung c3303 champ .Oyun yükledim jar uzantılı oyunlardı.Hafıza kartına yüklemiştim hafıza kartından oyuna griiyorum uygulamayı yüklemek istiyormusunuz diyor evet diyorum daha sonra ise indirilen jar geçersiz diyor.Yardım edin.

Oyunun boyutu(mb) , ekran boyutunun uygun olup olmadığına dikkat et , kaç oyunda denedin bu şekilde ?

diehard_74

Üye
Oyunun boyutu(mb) , ekran boyutunun uygun olup olmadığına dikkat et , kaç oyunda denedin bu şekilde ?
Bütün oyunları denedim oyunlar 350 750 kb arasında değişiyor boyutlarını bilmiyorum ama 240x320 olması lazım bi arkadaş yazmıştı bu forumda bütün samsung telefonlarına olur demiş oyunları.Ayrıca ben başka oyunlarda indirmiştim arkadaşın nokia 3120 classic telefonunda çalışmıytı bunlar.

Paranoya

Paranoya

Üye
Bütün oyunları denedim oyunlar 350 750 kb arasında değişiyor boyutlarını bilmiyorum ama 240x320 olması lazım bi arkadaş yazmıştı bu forumda bütün samsung telefonlarına olur demiş oyunları.Ayrıca ben başka oyunlarda indirmiştim arkadaşın nokia 3120 classic telefonunda çalışmıytı bunlar.

Tuhaf normalde böyle olmaması lazım yani 350 - 750 kb arası çok az bence ben Samsung Star telefonuma 6 - 7 mb lik oyunları yüklüyorum çatır çatır oynuyorum :ehe .

Yanlız şu var her telefona dediğine bakma sen mesela aslında adamın paylaştıklarında senin telefonuna uygunlar yoktur :oke: . Benim bi arşiv var oraya bakmanı öneririm Samsung star oyunları yani 240x400 istersen dene bir :oke:

diehard_74

Üye
Tuhaf normalde böyle olmaması lazım yani 350 - 750 kb arası çok az bence ben Samsung Star telefonuma 6 - 7 mb lik oyunları yüklüyorum çatır çatır oynuyorum :ehe .

Yanlız şu var her telefona dediğine bakma sen mesela aslında adamın paylaştıklarında senin telefonuna uygunlar yoktur :oke: . Benim bi arşiv var oraya bakmanı öneririm Samsung star oyunları yani 240x400 istersen dene bir :oke:
Senin oyun arşivindeki oyunlardan 3d olanları yükledim yanlız yaklaşık 900kb tan büyüyklerinde "jar dosyası maksimum boyuttan büyük"dedi.Küçük olanlarda ise yine aynı hatayı verdi .

Paranoya

Paranoya

Üye
Daha önce hiç karşıma çıkmadığı için bu hata çözümünü bilmiyorum . Konunun asıl sahibi ne diyor acep ?

diehard_74

Üye
Bir soru daha sorucam telefone film atmak istiyorum total video conventer die bi program var hangi biçime dönüştürmeliyim.Benimkinin ekran çözünürlüğü 240x320

akarian

Üye
yav arkadas bi anlamadim herkes bu cift sekmeli menusu olan f480i hakkinda birsey diyor..

kimisi diyor olur, kimisi diyor deneme bile, kimisi diyor madem oluyor adamlar neden daha pahali satiyor. vs. vs.

lutfen daha once yapmis olan varsa cevap versin

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir soru daha sorucam telefone film atmak istiyorum total video conventer die bi program var hangi biçime dönüştürmeliyim.Benimkinin ekran çözünürlüğü 240x320
3gp Çevirceksin arkdaşım

yav arkadas bi anlamadim herkes bu cift sekmeli menusu olan f480i hakkinda birsey diyor..

kimisi diyor olur, kimisi diyor deneme bile, kimisi diyor madem oluyor adamlar neden daha pahali satiyor. vs. vs.

lutfen daha once yapmis olan varsa cevap versin
Her şeyin orjinali güzeldir kardeşim çift sekmeliyi yüklersin bir şekilde ama pişman olursun
geri halinede çeviremezsin cok üzülürsün sonra bu işleri kendiniz yapmayın
teknik servisler bu işler için var.
[kendi düşüncem bunlar sadace]

Telefon>ayarlar>hafıza ayarları>varsayılan bellek>hepsini hafıza kartına geçirin önce
Daha sonra siz yüklediniz oyunun jarmı,jad mı oldunu tam olarak bize iletin,
En son olarak arma ekranına
*#6984125*# yazınız.
4'e seçiyoruz 4 Internals

Ardından
*#9072641*#

Bunu yazmamızın sebebi düzenleme almak için yetki almakdır,
Sonra sırasıyla
6'ya Basıyoruz > 6 Storage Settings
2'ye Basıyoruz > 2 Update Media Database
3'e Basıyorz > 3 Update Java DB
10'a Basıyoruz >10 Create Ax Dat File
,
Daha sonra cıkıyoruz telefonumuz kapatıyoruz,
ve java tüm dosyaları desteklenmiş hale getiriyoruz.

blue_silence

Üye
samsung star wifi, internete modemimden bağlanamıyorum ya onay başarısız diyor ya da kimlik denetimi başarısız diyor lütfen yardım edermisiniz

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung star wifi, internete modemimden bağlanamıyorum ya onay başarısız diyor ya da kimlik denetimi başarısız diyor lütfen yardım edermisiniz
Önçe şifreyi doğru yazdımıza emin olalım
Daha son oyun ve eğlenceler kısmında diğeri seçip
Bağlantılar sekmesinde kendi wifinizi seciniz

erciyes38lim

Üye
slm millet

Üst Alt