Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

ugur9203

Üye
galaxy s4 te S health programını devre dışı bıraktım. şimdi geri yüklemek istiyorum. nasıl yapabilirim ?

aliylmz24

Üye
S.a telefonum s5610k, uygulama ve oyun indirdkten sonra indrme başarısız geçersiz jar diyor ne yapmam lazım?? yardmcı olursanız sevinirim..

sinanadsoy

Üye
Bende s3mini var telefonumu usb ile pcye internet baglayamiyorum her yolu denedim ama olmadi

akrep1977

Üye
selam. benim sorunum
galaxy s advendec telefonuma 4.1.2 yi yükledikten sonra telefonumun alarmı çalmaz oldu. daha doğrusu bazen çalıyor bazen çalmıyor.yazılımsaldır derseniz defalarca yazılımı tekrardan kurdum.hemde kies ile kendi sitesinden. sebebi ve nasıl giderileceği konusunda acil yardımlarınızı bekliyorum. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

zorromt1234

Üye
tel. s5233w 4 gb hafıza kartım takılı durumda ve yarısı boş indirilen wap öyeleri hafıza kartı seçmeme rağmen uygulama indirince telefon hafızası dolu yazısı çıkıyor acill yardımm..Çok teşekkürler...

keskin rüzgar

Üye
telefonum GT-S 3850 corby 2 . güncellemesi var ama bulamıyorum lütfen yardım... Şimdiden teşekkürler

brkkçbş

Üye
samsung e2550 var ve fotograf cekerken YAKALAMA HATASI yazıyor ve fotoğraf cekmiyor birde video kameraya geçincede HATA yazıyor kapatıyor , Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkür ederim şimdiden

Mem_et

Mem_et

Üye
Ustad benim telefon da sd karta androit klasru yok oyun yükleyecem data klasorunu nereye aatmam gerekiyorrr.

77aa88aa

Üye
Arkadaşlar artık sorular cevaplanmıcak ama çözülen sorunların sayısı 100 den fazla şuanda soru sormadan önce sayfalara göz atarsanız bir cok sorununuzu çözebilirsiniz.
samsung monte cep telefonu sifresini unuttum nasıl sıfırlayabilirim ?

atillaçolak

Üye
Samsung GT-S7562 model cep telefonun ekran şifresi nasıl kırılır bilen var mı? Telefon kilidine bastığımda sadece 0-9 arası rakamlar var veya acil aramalar için ekrana girebiliyorum. Acil arama ekranında ise * # ve 0-9 arası rakamlar var. Yardımcı olur musunuz?

gclkamuran

Üye
GT-S7530 telefonun şifresini unuttum telefonu açamıyorum.Tuşlar yardımı ile format atma imkanımız varmı lütfen yardım :(((

Terzi38

Terzi38

Üye
Galaxy s3 um var 4.1.2 kurulu ve root lu kiesteki güncelleme va guncellersem roort gidermi

paslanmaz

Üye
Samsung Gt_s3353'ün sim kilidini nasıl kırabilirim

asmigo19

Üye
Gt-8160 galaxy ace 2 kullanıyorum telefonumu romlarsam garanti dışı kalırmı...

cevahir042

cevahir042

Üye
merhabalar ben görme engelliyim bir arkadasim galaxy note2 hediye aldi ekran okuyan talk back programi actik konusuyor ama internette bagli kaldikca interneti kapatinca konusmada susuyor arti ses komutuyla is yaptirmak dosya klasör buldurmak buda internette bagliyken calisiyor arti ses komutu ile mesaj yazdirmak buda talk back acikken mesaj yazmiyor talk back i kapatinca gayet güzel ve hizli mesaj yaziyor. Bu talk back programini internet baglantisi olmadan nasil calisir hale getirecegiz bilgisi olan lütfen yardim etsin herkeze tesekkürler.

mekan58

Üye
Ben galaxy gt s 7562 aldım yeni. Fakat telefon çin malı. Telefon hafızası neredeyse sıfır 196 kb. Dolayısıyla net'e de girmiyor. Düzelme imkânı yokmu arkadaşlar. Bilen yazsın lütfen.

yigitefe67

yigitefe67

Üye
Samsung 5230a firmware acil tel kendi kendine acilip kapaniyor arkadaslar bi yardim

vlkn0138

Üye
Samsung sgh-i405 verizon 4g smartphone rom ve root
Yardimci olursaniz sevinirim.

vlkn0138

Üye
Ne oldu aninda cvp diyordunuz

bktlg39

Üye
Oncelikle merhabalar keyifli forumlar.smsung s5830i Cihazimi 2gun once formatladim , tarayicidan internet baglantisi yapabiliyorum kullanabiliyorum.. Fakat markete giremiyorum hesap ekle diyor ekledikten sonra sunucuyla saglam bir baglanti kurulamadi diyor ne yaptiysam olmadi mus. Hiz. Aradim sacma sapan yonlendirdiler. Sebebi nedir nasil cozumlerim yardim ederseniz cok sevinirim.

Üst Alt