Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

yunusguven

yunusguven

Üye
SGH-D980 Samsung marka cep telefonum Güvenlik kodunu unuttum hatırlayamıyorum.. Nasıl yapabilirim. Saygılar...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
SGH-D980 Samsung marka cep telefonum Güvenlik kodunu unuttum hatırlayamıyorum.. Nasıl yapabilirim. Saygılar...
0000000
olmadı dersen
12345
gene olmadı dersen
fabrika ayarlarına dön oraya 7 tane sıfır koy

blue_silence

Üye
Önçe şifreyi doğru yazdımıza emin olalım
Daha son oyun ve eğlenceler kısmında diğeri seçip
Bağlantılar sekmesinde kendi wifinizi seciniz

o dediklerinizi yaptım ama hala aynı sorun war

akarian

Üye
beyler samsunga flash atarken yarida kaldi, cihaz aciliyor yani flash moda alabiliyorum ama usb tanimiyor cihazi

yardim edin

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler samsunga flash atarken yarida kaldi, cihaz aciliyor yani flash moda alabiliyorum ama usb tanimiyor cihazi

yardim edin
Hata Kodu veriyor ise Dosya bozukdur veya yarım atmıştırsınız Flashı

akarian

Üye
kardes kusura bakmada pek bisey bildigin yok, selametle,

ben diyorum usb tanimiyor sen diyosun dosya bozuktur,

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Benimde youtube ye giriş sorunum var şu telefonun DNS ayarlarını versen olurmu yada başka bir çozüm varmı Opera hariç(GT-S5233W)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardes kusura bakmada pek bisey bildigin yok, selametle,

ben diyorum usb tanimiyor sen diyosun dosya bozuktur,
Bence sen bişi bilmiyorsun ve insan da değilsin Mod arkdaşlar bu konuyu kapatabilirmi sinirimi bozuyor böle insenlar

alemciboy91

Üye
telefonum gt s3653 firmware yüklemek istedim ve bidahada açılmadı servise götürsem orjinal firmware yüklemeye ne kadar ücret alır?

akurudayi

akurudayi

Üye
Tuncay kardeşim sen bu faydalı başlığı devam ettir yani iyiliği yapıp denize atmaya devam et lütfen. Bütün mesajları tek tek okudum, sorun sende değil. Malesef her konuda olduğu gibi bizim çok bilmiş insanlarımız... Benim sorum şu olacak ben 1 hafta önce Samsung S5620 Monte aldım. Telefon iyi, güzel hoş ama şöyle bir sıkıntısı var. Günde bir kaç defa kendi kendine kapanıp açılıyor. Telefon parelel ithalat sıkıntı bundan dolayı mı yoksa yazılımsal bir hata mı var sence? Sen ne yapmamı tavsiye edersin? İyi çalışmalar.... :oke:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tuncay kardeşim sen bu faydalı başlığı devam ettir yani iyiliği yapıp denize atmaya devam et lütfen. Bütün mesajları tek tek okudum, sorun sende değil. Malesef her konuda olduğu gibi bizim çok bilmiş insanlarımız... Benim sorum şu olacak ben 1 hafta önce Samsung S5620 Monte aldım. Telefon iyi, güzel hoş ama şöyle bir sıkıntısı var. Günde bir kaç defa kendi kendine kapanıp açılıyor. Telefon parelel ithalat sıkıntı bundan dolayı mı yoksa yazılımsal bir hata mı var sence? Sen ne yapmamı tavsiye edersin? İyi çalışmalar.... :oke:
Teknik servise bu hata ile bize gelseniz yapacağım 2 şey olurdu
1.batarya değiştir 6 saat test ederdim ve Gene kapanıyor ise
2.
S5620 Monte Güncel Firmwaresini yüklerdim
Bence yazılımsal bi SOrun

--------------- Ekleme ---------------

Benimde youtube ye giriş sorunum var şu telefonun DNS ayarlarını versen olurmu yada başka bir çozüm varmı Opera hariç(GT-S5233W)
Bolt 2.30 da Youtube acılış için
8.8.8.1
8.8.8.2
Kullanıyoruz
Umarım işine yarar

--------------- Ekleme ---------------

telefonum gt s3653 firmware yüklemek istedim ve bidahada açılmadı servise götürsem orjinal firmware yüklemeye ne kadar ücret alır?
60 tl ile 120 tl arası

Burak

Üye
e250 beyaz ekran hatası ve kızağı yukarı kaydırınca ses çıkmaması durumu nedir ?
2.telefonum olan e250de bu sorun var.
ekranı arada bir bembeyaz oluyor.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
e250 beyaz ekran hatası ve kızağı yukarı kaydırınca ses çıkmaması durumu nedir ?
2.telefonum olan e250de bu sorun var.
ekranı arada bir bembeyaz oluyor.
Ses cıkmam ile Beyaz ekran birbini devam ettiren problemlerdir
Eğerki Ekran sürekli değilde arada bir gidiyor ise
film nemlenmiştir buda yukarıdaki efx. Bantına sound gitmesini engeller
Yukarı kaldırdınız kızak ses cıkartmaz
Genel olarak:Cihaz filmi hazar görmüş yada nemlenmiştir Sorun filmdedir.

Burak

Üye
Ses cıkmam ile Beyaz ekran birbini devam ettiren problemlerdir
Eğerki Ekran sürekli değilde arada bir gidiyor ise
film nemlenmiştir buda yukarıdaki efx. Bantına sound gitmesini engeller
Yukarı kaldırdınız kızak ses cıkartmaz
Genel olarak:Cihaz filmi hazar görmüş yada nemlenmiştir Sorun filmdedir.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.birde yukarı kaydırınca kkırmızı tusu basmıyor.bu neden oluyor ? hatta şöyle söylim tuslar kısmi felç geçiriyor.basmıyor düzgün yukarı kaydırınca bu nedendir ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.birde yukarı kaydırınca kkırmızı tusu basmıyor.bu neden oluyor ? hatta şöyle söylim tuslar kısmi felç geçiriyor.basmıyor düzgün yukarı kaydırınca bu nedendir ?
dedğim gibi sizin anlıyacağınız dilden söleyim kısadevre yapmış oluyor bu gibi hatalar E-250 serisinde cok var

akurudayi

akurudayi

Üye
Teşekkürler kardeşim kolay gelsin ...:oke:

Burak

Üye
dedğim gibi sizin anlıyacağınız dilden söleyim kısadevre yapmış oluyor bu gibi hatalar E-250 serisinde cok var

çok teşekkür ederim.flx dediğin parçanın tam olarak fiyatı ne kadardır ?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim.flx dediğin parçanın tam olarak fiyatı ne kadardır ?
Flx derken film demek istedim sizin anlıcanız ve telefoncuların anlıcağı dilden filmler 20-30 lira birşey :)

Burak

Üye
Flx derken film demek istedim sizin anlıcanız ve telefoncuların anlıcağı dilden filmler 20-30 lira birşey :)

hmm. :hmmm peki kesin çözüm olurmu ? yani 2.hattım için almıstım ama daha 1sene olmadan bozuldu.şimdi yaptırırsam ne kadar süre dayanır ? bozulmaması için önerileriniz nelerdir ?

lqntranquity

Üye
bende gecenlerde samsung gt s 3653 corby wifi aldım ama genelde youtube girip videoları acmaması sorunu var baglantı kurulamadı diyor evet hayır secenekleri cıkıp cıkıyor. nasıl video izlicem youtube dan

Üst Alt