SGH-D980 Samsung marka cep telefonum Güvenlik kodunu unuttum hatırlayamıyorum.. Nasıl yapabilirim. Saygılar...
Önçe şifreyi doğru yazdımıza emin olalım
Daha son oyun ve eğlenceler kısmında diğeri seçip
Bağlantılar sekmesinde kendi wifinizi seciniz
beyler samsunga flash atarken yarida kaldi, cihaz aciliyor yani flash moda alabiliyorum ama usb tanimiyor cihazi
yardim edin
Bence sen bişi bilmiyorsun ve insan da değilsin Mod arkdaşlar bu konuyu kapatabilirmi sinirimi bozuyor böle insenlarkardes kusura bakmada pek bisey bildigin yok, selametle,
ben diyorum usb tanimiyor sen diyosun dosya bozuktur,

Tuncay kardeşim sen bu faydalı başlığı devam ettir yani iyiliği yapıp denize atmaya devam et lütfen. Bütün mesajları tek tek okudum, sorun sende değil. Malesef her konuda olduğu gibi bizim çok bilmiş insanlarımız... Benim sorum şu olacak ben 1 hafta önce Samsung S5620 Monte aldım. Telefon iyi, güzel hoş ama şöyle bir sıkıntısı var. Günde bir kaç defa kendi kendine kapanıp açılıyor. Telefon parelel ithalat sıkıntı bundan dolayı mı yoksa yazılımsal bir hata mı var sence? Sen ne yapmamı tavsiye edersin? İyi çalışmalar....![]()
Benimde youtube ye giriş sorunum var şu telefonun DNS ayarlarını versen olurmu yada başka bir çozüm varmı Opera hariç(GT-S5233W)
60 tl ile 120 tl arasıtelefonum gt s3653 firmware yüklemek istedim ve bidahada açılmadı servise götürsem orjinal firmware yüklemeye ne kadar ücret alır?
e250 beyaz ekran hatası ve kızağı yukarı kaydırınca ses çıkmaması durumu nedir ?
2.telefonum olan e250de bu sorun var.
ekranı arada bir bembeyaz oluyor.
Ses cıkmam ile Beyaz ekran birbini devam ettiren problemlerdir
Eğerki Ekran sürekli değilde arada bir gidiyor ise
film nemlenmiştir buda yukarıdaki efx. Bantına sound gitmesini engeller
Yukarı kaldırdınız kızak ses cıkartmaz
Genel olarak:Cihaz filmi hazar görmüş yada nemlenmiştir Sorun filmdedir.
dedğim gibi sizin anlıyacağınız dilden söleyim kısadevre yapmış oluyor bu gibi hatalar E-250 serisinde cok varöncelikle cevabınız için teşekkür ederim.birde yukarı kaydırınca kkırmızı tusu basmıyor.bu neden oluyor ? hatta şöyle söylim tuslar kısmi felç geçiriyor.basmıyor düzgün yukarı kaydırınca bu nedendir ?
dedğim gibi sizin anlıyacağınız dilden söleyim kısadevre yapmış oluyor bu gibi hatalar E-250 serisinde cok var
Flx derken film demek istedim sizin anlıcanız ve telefoncuların anlıcağı dilden filmler 20-30 lira birşeyçok teşekkür ederim.flx dediğin parçanın tam olarak fiyatı ne kadardır ?

Flx derken film demek istedim sizin anlıcanız ve telefoncuların anlıcağı dilden filmler 20-30 lira birşey![]()
peki kesin çözüm olurmu ? yani 2.hattım için almıstım ama daha 1sene olmadan bozuldu.şimdi yaptırırsam ne kadar süre dayanır ? bozulmaması için önerileriniz nelerdir ?