Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

chorrito

Üye
Yani Dediğiniz Olay Normalede aşırı yüklenmeden olan bir olay sim kartınızileri tele aktarırken telde hiç kayıtlı numara olmaması lazım cünkü 250 sim numarası tele aktarılıyorki Telefon hafızasındakı simler Hafıza kartına kaydedilmiyor 251 oldu an bu olay size belirli aralıklarla uyarı şeklinde belirtilir birde telinizdeki numaraları yedekliyip ve silip öle deneyiniz

Yalnız telefonun 2000 isimlik bir hafızası var. Bu durumda 250 tane numaranın telefona aktarılması bile böyle bir sorun çıkarıyorsa telefon hafızasına 2000 kayıt olduğu durumda telefon kitlenecek mi? Eğer öyleyse 2000 numaralık hafıza yapmanın anlamı ne?

--------------- Ekleme ---------------

Bir miktar numarayı sildim. Şu anda sim hafızasında 222/250, telefon hafızasında da 14/2000 numara kayıtlı. Deneyelim. Olmazsa tüm numaraları tekrar telefona geçireceğim. Toplamda 236 olacağı ve 250'yi geçmeyeceği için dediğinize göre bir sorun olmaz. Ancak yine de madem 250'den fazla numara attığımızda böyle bir sorun olacak; neden 2000 numaralık kayıt hafızası koymuşlar?

FREEOZGUR85

Üye
snaptu nerden bulurum

diehard_74

Üye
3gp Çevirceksin arkdaşım

Her şeyin orjinali güzeldir kardeşim çift sekmeliyi yüklersin bir şekilde ama pişman olursun
geri halinede çeviremezsin cok üzülürsün sonra bu işleri kendiniz yapmayın
teknik servisler bu işler için var.
[kendi düşüncem bunlar sadace]

Telefon>ayarlar>hafıza ayarları>varsayılan bellek>hepsini hafıza kartına geçirin önce
Daha sonra siz yüklediniz oyunun jarmı,jad mı oldunu tam olarak bize iletin,
En son olarak arma ekranına
*#6984125*# yazınız.
4'e seçiyoruz 4 Internals

Ardından
*#9072641*#

Bunu yazmamızın sebebi düzenleme almak için yetki almakdır,
Sonra sırasıyla
6'ya Basıyoruz > 6 Storage Settings
2'ye Basıyoruz > 2 Update Media Database
3'e Basıyorz > 3 Update Java DB
10'a Basıyoruz >10 Create Ax Dat File
,
Daha sonra cıkıyoruz telefonumuz kapatıyoruz,
ve java tüm dosyaları desteklenmiş hale getiriyoruz.

Verdiğiniz kod işe yaramadı malesef.

ShininigStar

Üye
Bana mesaj gelince gönderenin ismi yazmıyor nasıl değiştirebilirim bunu yardımcı olurmusunuz.

said kaya

Üye
arkadaşlar benim telefon E250i SİLİNEN OYUNLARI GERİ GETİRMEM İÇİN YARDIM EDİN

ya admin yardım bekliyorum hadi lütfen :hmmm

ya admin yardım bekliyorum hadi lütfen :hmmm
ccc

miyavhit

miyavhit

Üye
Arkadaşlar daha bugün Samsung S5233T aldım. Telefon tıkır tıkır çalışıyor hiç bir problem yok ama sim kart rehbere girince yada mesaj oluştur'a girince telefon reset atıyor. Bu telefonu daha ilk günden teknik servise mi göndermeliyim? Yardımcı olur musunuz :hmmm

üyeciler

Üye
-Merhaba Arkadaşlar Ben Samsung B3410 Cep Telefonu Kullanıyorum ve Ayda 8 TL'Ye Sınırısız İnternet Alıyorum, Servis Sağlayıcım Vodafone Normal Olarak İnternete Girebiliyorum.

-M.Getjar.Com Adresinden Bolt 2 Sürümünü İndirdim Fakat Bu Program (Uygulama) Üzerinden İnternete Giriş Yapamıyorum, Bir Kaç Kez Müşteri Hizmetlerini Aradım ve Bana Ayarlarımı Yeniden Gönderdiler Ama Değişen Bir Şey Olmadı.

-Bolt 2 Üzerinden Giriş Yaparken Şöyle Bir Uyarı Geliyor :
''Ağ Erişimi Kullanmaya İzin Verilsinmi ?'' Evet Diyorum Fakat Bağlantı Hatası Alıyorum.

Kısacası Ben Programlar (Uygulamar) Üzerinden Nasıl İnternete Girebilirim ?

Yardımlarınızı Bekliyorum, Teşekkürler.

komando__14

Üye
ben samsung s5603 preston marka kullanıyorm.telefonda bulunan mesajlari,dosyalar a sifre koyammıyorm.sifre istyr.ama ben kendi sifre mi bilmiyorm.cok onceden sormstm bana 1234-1235-99999999 kullanmamı istediler ama olmuyor.peki ben sifre alabilrmym.veya sifremi nasl ogrenebilirm.yardımcı olursanız sevinirim.tşk

ahmetsuha525000

Üye
Arkadasim buyuk ihtimal sifren 0000dir. bu sifirin kac tane oldugunu bilmiyorum ama orasi dolana kadar bas benim telefonun sifresi buydu

96emrah96

Üye
samsung champte neden 500 kb üstü uygulama ve oyunları çalıştırmıyor?nasıl düzelte bilirim..?

ulukilicc

ulukilicc

Üye
Lindy için siyah kapak nerden bulabilirim (corbyninki olmuyor)

Kessh54

Üye
Gt-s5233t modeli ile desteklenmeyen dosya türü hatası alıyorum bundan kurtulma yolu yok mu.Bazı arkadaslar kod yazmışlar ama ben yaptıgımda kart takılı ilen servise ulaşılamdı kartı cıkartığımda sadece acil aramalar diyor.2. olarak ben bu telefon ile uzak masaüstü yöneticisi olar bir programla pc mi yönetememmi? Yönetemiyorsam bu iş için cin ıpohe almammı tavsiye edermisiniz.

cihat-45

Üye
Selemlar bende samsunng star var we internetten video seyredemiyorum adobe falsh player istiyor hangisini denediysem olmu yor yardımcı olursanız sewinirim

monteboy

monteboy

Üye
Monte, internette bellek dolu hatasina cozum varmi

hllcrk

Üye
samsung star wi-fi ye maxicepte var olan firmwarelerden herhangi biri yüklendiğinde oluşan herhangi bir sorunda garanti kapsamına çıkar mı?
bu kada rbasit benim sorunum
yardımca olursanız sevinirim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
snaptu nerden bulurum
Denilenleri yapın

samsung star wi-fi ye maxicepte var olan firmwarelerden herhangi biri yüklendiğinde oluşan herhangi bir sorunda garanti kapsamına çıkar mı?
bu kada rbasit benim sorunum
yardımca olursanız sevinirim
Hertürlü manuel Fw Garanti Dışı bırakır Cihazı

Monte, internette bellek dolu hatasina cozum varmi
ayarlar>Hafıza ayarlar>varsayılan bellek>İndirebilir wap ögeleri>Hafıza kartı

Selemlar bende samsunng star var we internetten video seyredemiyorum adobe falsh player istiyor hangisini denediysem olmu yor yardımcı olursanız sewinirim
> Deneyin

Gt-s5233t modeli ile desteklenmeyen dosya türü hatası alıyorum bundan kurtulma yolu yok mu.Bazı arkadaslar kod yazmışlar ama ben yaptıgımda kart takılı ilen servise ulaşılamdı kartı cıkartığımda sadece acil aramalar diyor.2. olarak ben bu telefon ile uzak masaüstü yöneticisi olar bir programla pc mi yönetememmi? Yönetemiyorsam bu iş için cin ıpohe almammı tavsiye edermisiniz.
Sybian Desteklemediği için verilen Hatadır bu Pc ye bağlanabilir ve yönetebilirsiniz ancak ücretli programları vardır bunun bunlarda Samsung-Fun Sitesinde Mevcuttur

Lindy için siyah kapak nerden bulabilirim (corbyninki olmuyor)
Kadiköy>yazıcıoğlu

Getiremezsiniz :)

cobræ

Üye
samsung galaxyde æ nası yapılıyor bilen var mı? o kadar gülücük mülücük her bişey var ''æ'' bunu bulamadım bir türlü ...

Quaresma | 7

Quaresma | 7

Üye
Merhaba Samsung Star Wifi telefonum da bazen internete girmeye çalışırken DNS BAŞARISIZ Diyor neden olabilir bilginiz varmı ?

Bir sorum daha var, kamera yı açıyorum kamera da kare kare şeyler var resim çekince çıkmıyor ama çekmeden önce bakarken çıkıyor kare çizgiler nasıl düzeltebilirim ?

Son olarak: Vodafone hattımı takıp telefonumu açtığım 10 dk boyunca Gönderiliyor.. Yazıyor gidip geliyor o yazı ama diğer hatlarda bir sorun olmuyor nasıl çözebilirim?

Teşekkürler

erneso8300

Üye
merhaba benim j150 nin imei numarası dilindi 000 yazıyor ve sınırlı servis yazısı ekrandan gitmiyor teli nasıl açabilirim

38ezel38

Üye
samsung 5620 monte sim kilidini nasıl kırabilirim?

Üst Alt