Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Merhaba Samsung Star Wifi telefonum da bazen internete girmeye çalışırken DNS BAŞARISIZ Diyor neden olabilir bilginiz varmı ?

Bir sorum daha var, kamera yı açıyorum kamera da kare kare şeyler var resim çekince çıkmıyor ama çekmeden önce bakarken çıkıyor kare çizgiler nasıl düzeltebilirim ?

Son olarak: Vodafone hattımı takıp telefonumu açtığım 10 dk boyunca Gönderiliyor.. Yazıyor gidip geliyor o yazı ama diğer hatlarda bir sorun olmuyor nasıl çözebilirim?

Teşekkürler
Dns Başarız demek ip lerın çakışmasıdır,bu olay genellikle Hattınızın wap hizmeti ile wifinizin ip numaraların çakışmasıyla meydana gelir ,Cihazı kapatıp actınızda geçer bunun için
nete girmeden önce;
İnternet>İnternet profilleri>Kendi Wifinizi geçin daha sonra oyun ve eğlence kısmından diğeri tıklıyarak bağlantılardanda kendi wifinizi seçin sorun halledilmiş olucak

2. sorunuz ise bu telin özeliiklerindendir katraj cekimi deniyor bunlara 24x16 kare cıkar ve bu sabit resim cekmenize yarar bunu cam acıkken ayarlar kısmından halledebilirsiniz

3. sorunuz için servis sağlayıcınıza başvurun
iyi günler

--------------- Ekleme ---------------

merhaba benim j150 nin imei numarası dilindi 000 yazıyor ve sınırlı servis yazısı ekrandan gitmiyor teli nasıl açabilirim
Samsung yetkili servislerine giderek telinizin faturasını gösterdikten sonra İMEi numarasını tekrar yükletebilirsiniz
iyi günler

samsung 5620 monte sim kilidini nasıl kırabilirim?
Müşteri Hizmetlerini aradınızda 10 dakikada yeni sim kilidini veriyorlar :)

gsardahuso

Üye
Slm, benim bi sorum olacaktı..

samsung star 5233a telefonum var, telefonu kurcalamayı seven biriyim ve geçen gün teli kurcalarken, (gizli kodları yazıodum, ses ayarını yükseltmek için) tel birden kapandı ve bidaha açılmadı, açmaya çalıştığımda ekranda ''upload to pc'' yazısı çıkıor garantisi var fakat göndermk istemiorum, 1 ay beklemek istemiorum serviside orj firm. atmayı bilmiomuş,kendim bi firmware yüklemeye çalışsam olur mu ayrıca telefonun bağlantı seçeneklerinde samsung pc studıo seçili deildi bu sorun olur mu..??

Şimdiden teşekkürler....

nehalem28

Üye
Yazık gerçekten yazık böyle bir insanın kaybedilmesi.........
Tuncay Bey öncelikle merhaba benimde samsung star marka(s5233A)model bir telefonum var benim telefonumda allaha şükür sorunum yok yalnız merak ettiğim birkaç konu var affınıza sığınarak sormak istiyorum?
1-)S5233 lerde dokunmatik ekranın belirli bir ömrü var mı yada tamamen şans faktörü mü etkili
2-)Ben telefonumu pc' ye bluetoothla yada usb den bağlayarak internete giriyorum acaba böyle kullanmanın herhangi bir zararı var mı telefona batarya veya anakart vs....
Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

baarsakk

Üye
merhaba ben samsung s7550 blue earth kullanıyorum. internete bağlanamıyorum sorunum şu, ağa bağlandıktan sonra herhangi bir sayfayı açmaya çalışırken ''url yok'' hatası alıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

white_power

Üye
vodafone abonesiyim. hücre yayını mesajlarını ana ekranda nasıl görüntüleyebilirim? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşşürler.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Slm, benim bi sorum olacaktı..

samsung star 5233a telefonum var, telefonu kurcalamayı seven biriyim ve geçen gün teli kurcalarken, (gizli kodları yazıodum, ses ayarını yükseltmek için) tel birden kapandı ve bidaha açılmadı, açmaya çalıştığımda ekranda ''upload to pc'' yazısı çıkıor garantisi var fakat göndermk istemiorum, 1 ay beklemek istemiorum serviside orj firm. atmayı bilmiomuş,kendim bi firmware yüklemeye çalışsam olur mu ayrıca telefonun bağlantı seçeneklerinde samsung pc studıo seçili deildi bu sorun olur mu..??

Şimdiden teşekkürler....
Hakkınızı savunur iseniz teliniz 5 iş günü içinde elinize gelir ,bu kanunu hakkınız gelmez ise size o telefonunun muadili verilmesi gerekir ,2 olarak 'upload to pc'' cihazını güncellemenizi istiyor bunu için güncel FW attırmalısnız Samsung dan iyi günler

Yazık gerçekten yazık böyle bir insanın kaybedilmesi.........
Tuncay Bey öncelikle merhaba benimde samsung star marka(s5233A)model bir telefonum var benim telefonumda allaha şükür sorunum yok yalnız merak ettiğim birkaç konu var affınıza sığınarak sormak istiyorum?
1-)S5233 lerde dokunmatik ekranın belirli bir ömrü var mı yada tamamen şans faktörü mü etkili
2-)Ben telefonumu pc' ye bluetoothla yada usb den bağlayarak internete giriyorum acaba böyle kullanmanın herhangi bir zararı var mı telefona batarya veya anakart vs....
Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

• Samsung dokunmatikleri insan parmağındakı elektirik ile çalışır bu soğuk havalarda ve nemli havalarda sorun yaratalabilir bozulma olasılığı %40 dır dokunmatiği silikondur ve kırılması cok zordur tek bozulma olasılığı vardır oda amanyok dır "kolonya,rakı,votka vs." gibi sıvılardır. Bunlardan uzak tutar iseniz telinizi sorun olmaz

• Pc ye BT ile bağlanmada sorun olucağını düşünmüyorum ve aksine bataryadan tasarruf edebilirsiniz bu yolla "WİFİ" den daha az yer bataryayı anakart lık bir durum yok
  • Yardım cı olduysam ne mutlu iyi günler efendim

merhaba ben samsung s7550 blue earth kullanıyorum. internete bağlanamıyorum sorunum şu, ağa bağlandıktan sonra herhangi bir sayfayı açmaya çalışırken ''url yok'' hatası alıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Bu Sorun eğer servisinizden kaynaklanmıyor ise tarayıcınızı acın ve örneğin[ türkcell wap] oradan anasayfa belirle kısmına m.facebook.com yazın sorun %90 çözülür
  • Yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi akşamlar

vodafone abonesiyim. hücre yayını mesajlarını ana ekranda nasıl görüntüleyebilirim? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşşürler.

• Üzgünüm Hiç bi bilgim yok cünkü Cihaz markasını yazmadınız
  • İyi günler

ekremozo

ekremozo

Üye
Samsung Monte telefonum var. kullanılan hafıza seçeneğinde bütün uygulamaları hafıza kartı yapıyorum. Fakat kendiliğinden tekrar telefon hafızasına kayıt edıyor.? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

registan

Üye
geçen gün 2.el (az kullanılmış ) 3510 genoa modelini aldım. ikinci el olduğu için ilk sahibine daha ulaşamadım.
gizlilik kodu için "0000" "00000" "12345" "1234" bunları denedim yanlış şifre diyor. formatta atamadım şifre soruyor.
telefonun gizlilik kodunu sanırım değiştirmiş.
bunu nasıl çözerim genel bir şifre varmı yada ne yapmam lazım.

seydi52

Üye
Samsung s5233w gprs ayarları nedir

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung monte telefonum var. Kullanılan hafıza seçeneğinde bütün uygulamaları hafıza kartı yapıyorum. Fakat kendiliğinden tekrar telefon hafızasına kayıt edıyor.? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

[lıst]
[*][ı]hafıza kartını cıkartıp taktınızda olan bir hata demeyelimde kombinasondur[/ı]
[/lıst]

geçen gün 2.el (az kullanılmış ) 3510 genoa modelini aldım. ikinci el olduğu için ilk sahibine daha ulaşamadım.
gizlilik kodu için "0000" "00000" "12345" "1234" bunları denedim yanlış şifre diyor. formatta atamadım şifre soruyor.
telefonun gizlilik kodunu sanırım değiştirmiş.
bunu nasıl çözerim genel bir şifre varmı yada ne yapmam lazım.
Bence sahibini bulmalısınız aldınız yerden sahibinin adresını almalısnız ,2. el telefon satıldı zaman
satan şahıs nufus cüzdanı fotokopisi ,ikametgah adreesi vermek zorundadır.

white_power

Üye
telefonum samsung 5233w modelidir.

NUMUNE

Üye
Slm s8500 için guncelleme yapmak istediğimde böyle bir hata veriyor
"yükseltmeiçin ek 13 mb sistem dosyası alanı gerekiyor gereksiz sistem dosyalarını silin"
oysaki hafıza kartımda 6 gb , telefon hafızasında 386mb boş alan var nedeni ne olabilir ?

snbastra

snbastra

Üye
Telefonum samsung gts5233a fotoğrafları hafıza kartına kaydettiğimde bozuluyor fakat telefon hafızasında normal ve hafıza kartında aşırı bi yavaşlama oluyor sanırım hafıza kartından ama yinede sana sormak istedim.Sence hafıza kartı olarak kaç gb uygun olur?

nefriyana

Üye
Samsung star wifi 5233 - ekranda gsm opatarötüm görünüyor " Avea " diye bunu kaldırmanın bi yolu yokmu. Duvar kağıtları hos durmuyor..

avmehmet

Üye
üstad ben nette buldugum firmwarelardan kurdum 5620 monteye, kurdugum surumde turkce seceneğide var ama sözlük bölümünde ing-türkçe seçeneği yok. orjinal versiyonunda vardı ve cok kullanıslı idi. sözlüğe ing.-tr seçeneği nasıl ekletiriz veya ing-tr seçeneğini barındıran versiyon verme imkanınız varmıdır. servise göndermek gidiş dönüş ve orada beklediği süre göz önüne alınınca 15 gunu buluyor o yuzden göndermek işime gelmiyor.

masaüstünde widget ekleme menüsüne tıkladığında açılan bölüme, avea yazan widgeti geri surukle bırak masa üstünden kaybolur...

Samsung star wifi 5233 - ekranda gsm opatarötüm görünüyor " Avea " diye bunu kaldırmanın bi yolu yokmu. Duvar kağıtları hos durmuyor..

..sevda

Üye
samsung star wifi kullanıyorum fakat çağrı yöneticisini sıfırlamak ıcın parola istiyor her seyi girdim ama yanlış şifre diyor kendı parolasını bulamıyorum nedir yardım eder misiniz ?

webmetin

Üye
B7722 Telefonun Admin kodu nedir acaba? Gizli menuye giriş kodu.. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

zuzzux

Üye
samsung corby telefonum var... Msn ıcın ebuddy kullanıyorum... Fakat klavyeye cevırdıgımde ebuddy yatay olarak ekrana düşmüyor... Sebebi nedir?

Gökhan57

Üye
Samsung i8910 hd telefonu laptopa modem olarak bağlamayı nasıl yaparız ?

Üst Alt