hocam senin kalbin temizSondan başlayayım.
4. Para toplayan grubun içinde hayatta bir daha mesaj yazmak istemediğim veya ortak bir amaç için çalışmayacağım kişiler var. (Listeyi görmedim ama mutlaka içindedirler hiç şaşmaz yanılmam)
Unutmadan Para toplayanlara son bir uyarı yapayım ne istediğinizi tam belirleyin. Fu ll demek yavaş demektir. Speed demek eksik parçalar ve kısmi ufak tefek buglar demektir. Sizin için 2 ayrı versiyon çıkaracağını sanmam.
Kolay Gelsin
hem para toplayanlar arasında sevmediğim kişiler var diyorsun hem de uyarmadan da geçemiyorsun. Valla helal olsun. Peki kendin bir fw daha yapmayı düşünüyormusun ? jc1 tabanlı ? ya da belkide yaptın paylaşmayı düşünüyormusun ? değerli dostum;Sondan başlayayım.
JC den sonra yeni bir Orjinal FW çıkma ihtimali son derece zayıf görünüyor. Sanıyorum tüm bölgeler için JC nin bir versiyonu çok kısa zamanda çıkacaktır. 1-2 ay önce bahsi geçen tüm sorunlardan arındırılmış genel FW bu olacak gibi. Sözün özü parayı verirken sadece bu versiyonla yetinebilirsiniz. Kaldı ki Andy için her yeni sürüm yeni bir kapıdır genel bir bundan sonraki tüm versiyonlar için sözü vereceğini sanmıyorum verse bile biraz önce yazdığım sebepdendir.
Diğer konuya gelince
1. Hayatımda telefon satmadım, kardeşlerden birine veririm genelde yeni telefonu aldıktan sonra bir süre eskiside bende kalır yaklaşık 1-2 ay. Yani Mayıs ta Wave çıksa Temmuzda ancak benden çıkar i8910 buda yaklaşık 1 yıl kullanım demektir. Benim açımdan iyi bir süre. Yani telefon bir süre daha elimde ve aşağıda belirteceğim sebepler olmasaydı para toplanmasına katılabilirdim.
2. Para vermememin sebeplerinden en önemlisi İngilizce Almanca Rusça Yunancası bedava Türkçe Arapçası paralı. Kesinlikle kabul edilemez bir durum.
3. Andy den şu anda yazmak istemediğim çeşitli sebeplerden dolayı hiç hoşlanmıyorum.
4. Para toplayan grubun içinde hayatta bir daha mesaj yazmak istemediğim veya ortak bir amaç için çalışmayacağım kişiler var. (Listeyi görmedim ama mutlaka içindedirler hiç şaşmaz yanılmam)
5. Kendi yapabileceğim birşey için asla para ödemedim hayatımda (Hemen megoloman yaftası vurmayın, gerçekler bunlar)
Kolay Gelsin
Merhaba dostlarım. yeni başlığınız hayırlı uğurlu olsun....

Elimde JC1 tabanlı bir Custom FW yok, JB2 tabanlı bir tane vardı 15 gün kadar denemiştim tam beta test düzeyine gelmişti. Malum olaylar nedeniyle vazgeçtim i8910 ile ilgili hemen hemen tüm çalışmalarımı da sildim. Elimde Speed in türkçeleştirmesi ile ilgili bir çalışma da vardı. Andy hangi dosyaları değiştirmiş hangilerini silmiş hangi dosyaları nerden alıp eklemiş hemen hemen bitmişti ve derleme safhasına gelmişti. O kızgınlıkla onlarda gitti. O iş çok daha zahmetli bir işti yaklaşık 2 haftamı almıştı. 10 un üzerinde FW incelemek, Excel karşılaştırma tabloları, macro larla yapılan işler vs. Andy nin hemen hemen tüm yaptıklarını çözmüştüm ve klasörlemiştim Rofs Rofs.hocam senin kalbin temizhem para toplayanlar arasında sevmediğim kişiler var diyorsun hem de uyarmadan da geçemiyorsun. Valla helal olsun. Peki kendin bir fw daha yapmayı düşünüyormusun ? jc1 tabanlı ? ya da belkide yaptın paylaşmayı düşünüyormusun ?
Kolay gelsin
Samsung ve Nokia bazı Donanımlar için farklı API ler kullanıyor. Çalışmayan programların tek sebebi bu. Samsung bazı donanımlarına hükmedilmesini istemiyor bu nedenle kullandığı API lere ilişkin bilgileride uygulama üreticilerine vermiyor.aydin hocam bu nokianin kamera ve sesle alakali brogramlari calismiyir normal de bir cozumu yokmu ve bu samsung java guncellemesi yapmayi dusunmuyo galiba ve badada java platformu varmi hic sevmem java uygulamalari ama merak ettim
iyi forumlar
Andy e ırkçı demek çok ağır hakaret olur, ve değildir. Konuyu çok iyi biliyorum, adama Nazi dediler sesini bile çıkarmadı. Maalesef biz Türkler bazı şeyleri çok fazla abartıyoruz. Biri birşey çıkarıyor söz dönüp dolaşıp abartıla abartıla ona geri geliyor o bile inanıyor doğruluğuna söylenti ondan çıkmasına rağmen.herkese günaydın ve hayırlı olsun..tabiki herkesin son telefonu bu değil sanki telefonu satmak yada başka bir teleona geçmek bir suç yada hataymış gibi davranmayalım lütfen.-*lafım buradakilere değil*-(hatırlayın seopast o zamanlar çok emeği geçmişti) bende para verenler arasındayım ama bende wave ı bekliyorum aydink_1903 kardeşiminde çok yardımını aldım onada ayrıca teşekkür ediyorum.biliyorumki aydink_1903 ünde bunu yapacak bilgi birikimi var. ama sağlık olsun umarım bu paralarımız bundan sonra elin ırkçısına gitmez
Selam naces
öpüyorum ve tüm gecmiste yasananlardan ötürü bir kez daha üzgün oldugumu belirtmek istiyorum...sevgili tahayasin
Yuzkizartici yada yaniltici veya sahtekarlik yapmadigim icin kendimi gizlemeye gerek yok cift nick kullanip milletle dalga gecenlerle anyni karakterde degilim AHENK benim 1998 den buyana kullandigim ancak DH de baskasi tarafindan alinmis olmali vermedi oyuzden ikinca nich olan nacesi kullandim program turkcelestirme icin sarfettigi emege saygi duyuyorum benim icin sorun degil ki hem hx turkce cikaracagi icin olay hallolur benim ayri bir sikayetim varki maxicepte ilk defa bukadar kisa surede izlenme ve msj sayisi yuksek bolumunu goruyorum ama arkadaslarim hic tesekkur etmiyir alip gidiyorlar ben parada istemedim kimseden ama en azin birkac satir yorum beklerdim olsun ben hic bir beklenti bklemiyorum
Sana mutevazi ve yapici tavirlarindan dolayi ayrica tesekkur ederim kara yoluyla turkiyeye gelirsen mecburen evimin onunden geciyosun gorup selam vermek istersim saygilar
iyi forumlar
Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar;
Yardımlarınızı rica edeceğim. Ovimaps'ı daha önce telefonuma yüklemeye çalıştığımda yükleme hatası vermişti. Telefonumda orjinal firmware yüklü olduğu için olabirmi ?
Orjinal firmware yüklü telefonuma yüklemenin bir yolu olabilirmi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...
Hocam malesef verdigim programlarin bir cogu custom fwlerde uyumlu yani cogu program nokia cihazlar icin hazirlaniyo buda samsungum symbian isletim sistemine fazla onem vermemesinden ve symbianin nokiaya daha hakim ilmasindan bizler cogumuz hx fw kullandigimiz icin andy(hyperx) fwlerin icine bir takim yamalarla bu isi cozuyor ki son fwde nokia pcsuiti bile kullana biliyoruz yani hx fw kullanmadiginiz surece bagsi gecen ve bir cok uygulamayi orjinal fwde kullanamassiniz
iyi forumlar
Selam
dogrusu bende 2007´den beri burada üyeyim ve DH´da dediyin gibi tahayasin olmayinca arkasina 1 ekledim burada ta N80 telefonumdan beri takilirim dogrusu ahenk nickini gözüm isiriyorda kismet oldu naces olarak tanistik ve simdi ahenk olarak devam edeceyiz insallah.. türkiyeye karayoluyla gelirsem evinin önünden gecerim ama su siralar imkansiz biri 5 diyeri1 yasinda 2 cocukla arabayla cok zor dostum, zira 4 kisi oluncada ucaklada cok zor oda pahali anlayacagin kaldik yaban ellerde ama ve samimi söylüyorum sayet arbayla gelecek olursam mutlaka yüzyüze tanismak isterim ve 1 saatta olsa misafirin olmak isterim ama simdilik insallah demekten baska bir sey diyemem kendine iyi bak ve ayrica arkadaslardan sikayetcisin derimki kafana takma bence ahenk´in DH´deki naces oldugunu bilmiyorlar ve senden izin alarak DH Forumunda ahenk´in naces oldugunu ve bu basligi actginini yazabilirmiyim belki benim gibi seni birdaha göremiyeceyini düsünenler vardir ki var eminim seni bulduklarina cok sevineceklerde vardir nedersin? bu konuda cevap yazarsan sevinirim tamamen keyfin bilir ama!
Saygilar..
tahayasin hocam
Burasi benim olmadigi gibi internet ozgur bir platformdur dedigim gibi ben zaten kendimi gizlmiyorum ayrica istediginiz yere yazabilirsiniz benim bencillik gibi bir hasletim yok olsa zaten burasini acmam san sohret arasam baska methodlarla ugrasirim yani tamamen pd nin basina oturdugumda sevebilecegim arkadaslarla bir arada saygi cercdvesinde yardimlasma icin actim
Beni icin kemiyet degil keyfiyet onemli iyi forumlar