samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

iqarus7

iqarus7

Üye
sn. iqarus7
Forumda kaç kişi olduğumuzla alakalı olarak şu an kalıba oturmuş bir kullanıcı istatistiği yok
yada üyeler kendilerinin orda yazılmasını istemeyebilirler benimde vaktim olmadığı için
ve kemiyete değil keyfiyete önem verdiğim için önemsemiyorum. Ancak siz bu işi organize etmek isterseniz
listeyi oluşturup ekleyin ben ilk mesaja eklerim... saygılar ...

formatlama işlemi
bu işlemleri yapmadan önce tüm bilgilerinizi yedekleyin

office/dosyayöneticisi/E sürücüsü (içine girip seçenekler e'yi formatla )
daha sonra *#7370# yaparak C sürücüsünüde biçimlendirmiş olursunuz
telefonu kapatıp YES MENÜ ve No yani alttaki üç tuşa aynıanda basılı tutup çıkan seçeneğe
yes diyerek komple formatlamış olursunuz tedbiren tekrar E yi yukarda anlatılan şekilde birdaha fomatlamanızda
fayda var. Bu anlatım hackli yada custom fw'lerde ufak bi püf noktası vardır rompacher deki
tüm pach'ları off konuma getirerek yapınız aksi halde formatlama işlemi tam olarak gerçekleşmez.
Hafıza kartında ise pc'den fat32 biçiminde biçimlendirebilirsiniz
Debrand yaparken hafıza kartını cihazınızdan çıkarın.

Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar .

"ahenk" kardeşim çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz, liste konusuna gelince çok haklısınınz daha faydalı paylaşımlar yaparken bununla vaktinizi öldürmeniz pek mantıklı olmaz.. ben bu işi üstlenebilirim ama şöyle düşündüm her yeni gelen arkadaşı takip edebilmem için "listeye beni de ekleyin" gibi bir msj atması gerekebilir buda konunun kirlenmesine sebep olabilir kanımca, çok da gerekli olmadığı kanaatine vardım zaten bende araştırmlarımı arttırıp sizin gibi paylaşımlarda bulunayım en güzeli bu emeğinize sağlık.

"lk1973" verdiğiniz bilgiler için sizede çok teşekkürler sizlerin sayesinde telefonun bilinmeyenlerini öğreniyoruz yaşayın siz...:oke:

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim vakit ve bilgi dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz

iyi forumlar

lk1973

Üye
İzin ne demek linki verir kendisine de söyledim.

Anladığım kadarıyla orjinal TURJC1, İtalyan JC1 in localize edilmiş hali. Orjinalini yüklemedim hiç ama oldukça yavaş olmalı. Elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım. Andy nin aklımda kalan tüm tweaklerini uyguladım (Eski çalışmaları sildiğimden unuttuğum şeyler olabilir). 1 Saatimi almadı o yüzden belki atladığım bug olabilecek şeyler yapmışımdır. Şu ana kadar ben pek bir soruna rastlamadım. Sadece sildiğim zil sesleri yüzünden zil sesi menüsünde uyarı veriyor o da çok önemsiz birşey. Aynı zil sesleri aac olarak listede çıkıyor editmeke lazım baz şeyleri.

Kolay Gelsin
valla bu fwi görünce üzülüyorum açıkcası. neden dersen; bu işin kompetanısın ama bir kızgınlığa vazgeçmen ve bizim gibi nispeten amatör kullanıcıları böyle başarılı çalışmalardan mahrum bırakmana üzülüyorum. dilerim bu platformda bizlere yardımcı olursun. 92.5 boş c hafızası, hxler kadar güzel foto ve video, auto rompathcerlar, akıcı kinetik scrolling, web browser süper hızlı, şimdilik tespit ettiğim iyi yanları. Uyg. larda entegre ettiğin op menü ve video servisleri diye uyg. lar tam anlamadım bunları ?

tahayasin

Üye
Selam
ahenk
Teli iyi hirpalamissin hakikaten insanin cani gidiyor bu durumda bende birkac defa düsürdüm ama sansli tarafima geldiki hicbir cizik bile olmadi ama sistemi öyle inatki heralde suya düsmedikce bir problem olacagini sanmiyorum iste ona cok dikkat etmek lazim.... neyse wave´e az kaldi artik onda daha dikkatli olursun gumy(silikon) kilif falan..
Gecmis olsun yinede!! Sana birsey olmasin:oke:

sumeyyeozkanli

Üye
merhaba..benm cihazımda bi sorun war..görüntülerde 1 resmimin yaklaşık 100 kopyası oluştu kendi kendine...we silinmiiyorr..yardımcı olablrmisinzz

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
merhaba..benm cihazımda bi sorun war..görüntülerde 1 resmimin yaklaşık 100 kopyası oluştu kendi kendine...we silinmiiyorr..yardımcı olablrmisinzz
foto hafızayı E sürücüsüne ayarlayın ve xplore tarzı bir programla girip resimleri silebilirsiniz
ayrıca silmek istediginiz resimin üstüne gelip secenekler özelliklerden saltokunur ve sistem dosyasının işaretli olmadıgını işaretliyse işareti kaldırıp kayıt edin ve silin xplore ilk sayfalarda geride verildi
ayrıca bu tarz sorunların foto için hazırlanmiş bir yama kullandıysanız onu kaldırın sorun ondan kaynaklanıyordur

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
valla bu fwi görünce üzülüyorum açıkcası. neden dersen; bu işin kompetanısın ama bir kızgınlığa vazgeçmen ve bizim gibi nispeten amatör kullanıcıları böyle başarılı çalışmalardan mahrum bırakmana üzülüyorum. dilerim bu platformda bizlere yardımcı olursun. 92.5 boş c hafızası, hxler kadar güzel foto ve video, auto rompathcerlar, akıcı kinetik scrolling, web browser süper hızlı, şimdilik tespit ettiğim iyi yanları. Uyg. larda entegre ettiğin op menü ve video servisleri diye uyg. lar tam anlamadım bunları ?
Güzel sözler için teşekkürler. i8910 la ilişkim şu an minimum düzeyde @ahenk dostumuz olmasa bu betayı da yapmazdım zaten. Ben wave moduna çoktan geçtim.

Andy destek verecek artık Türklere (1 ay önce adama onca şey söyledikten sonra) Asıl işin kompetanı odur. Güzel şeyler yapacaktır.

Wave 15 Mayısta çıkacak gibi görünüyor ondan sonra Wave imize bakacağız.

Kolay Gelsin

lk1973

Üye
Güzel sözler için teşekkürler. i8910 la ilişkim şu an minimum düzeyde @ahenk dostumuz olmasa bu betayı da yapmazdım zaten. Ben wave moduna çoktan geçtim.

Andy destek verecek artık Türklere (1 ay önce adama onca şey söyledikten sonra) Asıl işin kompetanı odur. Güzel şeyler yapacaktır.

Wave 15 Mayısta çıkacak gibi görünüyor ondan sonra Wave imize bakacağız.

Kolay Gelsin
valla ne diyeyim benim de gönlüm kaydı wave'e . yavaş yavaş araştırıyorum. 1000 tane uyg. ile gelecekmiş. bakalım siz bir alın hele görüşleriniz değerlidir bizim için... o zamana kadar zaten bana göre eniyi telefona sahibiz türkiye de satılan...
saygılar.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Aydin hocam bizde waveyi sabirsizlikla bekliyoruz sizin gibi ar-ge konusunda başarılı bir kullanıcı oldugu için gönül rahatlıgıyla alıcaz fw için ayrıca cok tesekkür ederim gayet iyi ve stabil

iyi forumlar

sumeyyeozkanli

Üye
ben denedim sizin söledğinizi..öncelikle işaretli değildi ben işaretledim 1 tanesini..zten o kendi kendine 130 tanesini birden işaretledii..fakt silnmedi ynede...E sürücüsü dediğinz telhafızası mı depo hafızasımı acaba?? benmki depodaydı..ben tele kaydettm şimdi fkt hiçbişe dğişmedii...we xplore hakkındadaen ufak bi bilgm bile yok..yardmcı olrsanz çok sewinrmm...bu arada ilgnz için tşkler...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca yne bu görüntüler klasöründe bi müzik dosyası warr... sildiğim halde yne aynı şeklde 100 e yakın kopyası warr..we seçenekler kısmı bile açılmıyorr...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
@sumeyyeozkanlı
Yanlışim varsa düzeltin cihaz konusunda fazla bilginiz olmadıgı kanısındayım çünkü anlattagım anladıgınızdan farklı siz en iyisi üstte anlatıldıgı gibi cihazınızı bilgilerinizi yedekliyerek cihazınızı formatlamanız tahminen cihazınızın yazılımı güncel degil ilk sürümlerde bu tarz sorunlar vardı kendınıze guvenıyorsanız sizde güncelliye bilirsiniz ilk sayfada nasil yapıldıgını anlattım ayrıca bizler burda özel yazılımlar kullanıyoruz forumu takip ederseniz neyin ne oldugunu kısa sürede ögrenır siniz anlamadıgınız durumarda burda yardım ederiz ancak sizin için en hayırlısı cıhazınızı formatlayın tekrar sorunuz olursa belirtirsiniz

iyi forumlar

artık programlara resim koymayı düşünmüyorum hem sayfayı şişiriyor hemde beni ugrastırıyor bilinmiyen yada oyunlar için yükşerim ama bilinen programlar için tanıtım resimi yüklemeye gerek yok iyi forumlar
Windows live messenger v6.10(26.03.2010 güncel )

myphone 2.50
Ekteki diger dosyay1 C/private/101fd693 içinde olan klasore at1n

iyi forumlar

lk1973

Üye
ahenk bu messenger en günceli değil mi? bir de my "phone şu ıphone menüsüne benzeten program"mıydı? cevapların için şimdiden teşekkürler.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam myphone dediginiz gibi iki programda suan en güncel sürümleri

tahayasin

Üye
Selam
Tahayasin.HandyShel v2.02.00 son ve ful ayni zamanda hafiflemesi icin Türkce dil disinda bütün diller tarafimdan silinmistir
aciklma rar´da mevcuttur
Saygilar

Altrntf lnk

Altrntf lnk

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
tahayasin teşekkürler
Paylaşıma her zaman herkezin katkıda bulunasını bekliyorum yoksa burasını açtıgım için kendimi program yüklemeye mecbur hissediyorum herkez seningibi katılsa bende biraz rahatlarım paylaşimların sürekliligi dilegiyle iyi forumlar

lk1973

Üye
pizeronun kaliteli temaları. uyum sorunu yok. özellikle azure teması bu amoled ekranda süper duruyor. saygılar...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
temalar için teşekkür hocam azure gayet güzel

iyi forumlar

beklenen program cıktı sbp shell

iyi forumlar

gurban06

Üye
@ahenk: spb mobile shell için rar şifresi var?
imzandaki adresi denedim ama olmadı :(((

Üst Alt