iqarus7
Üye
sn. iqarus7
Forumda kaç kişi olduğumuzla alakalı olarak şu an kalıba oturmuş bir kullanıcı istatistiği yok
yada üyeler kendilerinin orda yazılmasını istemeyebilirler benimde vaktim olmadığı için
ve kemiyete değil keyfiyete önem verdiğim için önemsemiyorum. Ancak siz bu işi organize etmek isterseniz
listeyi oluşturup ekleyin ben ilk mesaja eklerim... saygılar ...
formatlama işlemi
bu işlemleri yapmadan önce tüm bilgilerinizi yedekleyin
office/dosyayöneticisi/E sürücüsü (içine girip seçenekler e'yi formatla )
daha sonra *#7370# yaparak C sürücüsünüde biçimlendirmiş olursunuz
telefonu kapatıp YES MENÜ ve No yani alttaki üç tuşa aynıanda basılı tutup çıkan seçeneğe
yes diyerek komple formatlamış olursunuz tedbiren tekrar E yi yukarda anlatılan şekilde birdaha fomatlamanızda
fayda var. Bu anlatım hackli yada custom fw'lerde ufak bi püf noktası vardır rompacher deki
tüm pach'ları off konuma getirerek yapınız aksi halde formatlama işlemi tam olarak gerçekleşmez.
Hafıza kartında ise pc'den fat32 biçiminde biçimlendirebilirsiniz
Debrand yaparken hafıza kartını cihazınızdan çıkarın.
Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar .
"ahenk" kardeşim çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz, liste konusuna gelince çok haklısınınz daha faydalı paylaşımlar yaparken bununla vaktinizi öldürmeniz pek mantıklı olmaz.. ben bu işi üstlenebilirim ama şöyle düşündüm her yeni gelen arkadaşı takip edebilmem için "listeye beni de ekleyin" gibi bir msj atması gerekebilir buda konunun kirlenmesine sebep olabilir kanımca, çok da gerekli olmadığı kanaatine vardım zaten bende araştırmlarımı arttırıp sizin gibi paylaşımlarda bulunayım en güzeli bu emeğinize sağlık.
"lk1973" verdiğiniz bilgiler için sizede çok teşekkürler sizlerin sayesinde telefonun bilinmeyenlerini öğreniyoruz yaşayın siz...

((