ya arkadaşlar bu avatarımızı nereden değiştiriyoduk bulamadım bi türlü
teşekkürler dostumSayfanin en ustunde profiliniz diye bir secenek var oraya girip sol taragtaki seceneklerden istediginiz ayarlari yapabilirsiniz
iyi forumlar
i8910 3.7inç aslında el için biraz büyük ama alıştık doğrusu. Wave 3.3inç yaklaşık diagonalde 1 cm kadar kısa. Evet ilk başta daha büyük ekrana alıştığımızdan dolayı yabancılık çekeceğiz. Ama 3.7" lik telefonda çözünürlük 640x360 iken 3.3" ekranda 800x480 hemde süper amoled inanıyorumki detaylara hayran kalacağız.aydin abi sansada hep sert zemine dusuyor neyse bastan uzuldum simdi takmiyorum
Yaw abi alistik bu buyuk ekrana wave de nasil olucak ufak gelmesin alisirmiyiz birkac videoya baktim karsilastirma iphone i8910 ve waveyi karsilastirmislar wave bize ufak gelmesin biraz tereddutteyim film seyrederken sorun olmasin diger hic bir seyde sorun yok ekran ufak sadece
Wallpaper icin burdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi forumlar

Linki PM atayım dedim ama forumda aktiflik göstermemişim gönderemezsin yazdılar.aydın abi kalbim temiz ben dedim bizi yanliz bırakmaz diye valla birden adrenalin arttı
sabırsızlıkla bekliyorum abi şimdi
iyi forumlar

tamam hocam simdi deniyorumLinki PM atayım dedim ama forumda aktiflik göstermemişim gönderemezsin yazdılar.
Msn ine bakıver. Biraz hızlı bir üretim oldu hata varsa kusura bakma artık. Java kötü ama Java 2.0 ı yükleyebiliyorsun problem yok. Detaylı bakmaya açıkçası fırsatım olmadı.
Kolay Gelsin
hocamtelin artistigi bozulmasın dedik yoksa omlardan alıcaktım ama biraz kaba olunca vazgecmiştim yinede tesekkurArkadaşlar Merhaba
Düşmelere karşı size kılıf öneriyorum. Elimdeki seçenekler belki sizinde ilginizi çekebilir;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
araştırmacı ve kurcalamayı seven bir arkadaşınızım..geride kalan tüm sayfaları okudum burada bu işin ehli üstadlarımızdan öğrenecek çok şeyimiz var umarım bizi yalnız bırakmazlar...
arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle konunun hayırlı ve kalıcı olmasını diliyorum emeği geçenlere gerçekten teşekkürler... bende telefonumu yeni alarak aranıza katılan yarı acemiaraştırmacı ve kurcalamayı seven bir arkadaşınızım..geride kalan tüm sayfaları okudum burada bu işin ehli üstadlarımızdan öğrenecek çok şeyimiz var umarım bizi yalnız bırakmazlar...
uygun görülürse benim küçük bir teklifim olacak "ahenk" kardeşimden, ilk sayfada bir liste yapsak forumda kaç kişiyiz kaç kişi olduk gibi nasıl olur? Çoğu forumda var bilirsiniz, tabii diğer arkadaşlarında fikrini soralım bu arada, çoğunluk nasıl isterse sizde uygun bulursanız... birde son olarak debrand işlemini henüz yapmadım öncesinde c: ve e: sürücülerini biçimlendirme denmiş c: sürücüsü için bir biçimlendirme yolu bulamadım açıkçası... birde bu biçimlendirmeleri yapınca telefon anında göçmesin... tam yolu nasıl bir izah ederseniz sevinirim... herkese katkılarından ötürü çok teşekkürler sizlerin birikiminden emin olun birçok insan faydalanıyor herkese mutlu günler...![]()