samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

scorptek

scorptek

Üye
ya arkadaşlar bu avatarımızı nereden değiştiriyoduk bulamadım bi türlü

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bu avatarımızı nereden değiştiriyoduk bulamadım bi türlü

Sayfanin en ustunde profiliniz diye bir secenek var oraya girip sol taragtaki seceneklerden istediginiz ayarlari yapabilirsiniz

iyi forumlar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar sakar bir adamım telefonu 4 . kez düşürdüm kasa kozmetic olarak
kötü duruyo ancak düşmelere bakarak yinede az bile ama sistemde hiç sorun yok
beyaz ile işaretledigim alttaki yerler çatladı en üstte ise ezik var moral sıfır oldu

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Bende birkaç kez düşürdüm en kötüsü kafa seviyesinden mermeretelefon bir yere pil bir yere arka kapak başka bir yere gitmişti. İçim yanmıştı resmen. Geçmiş olsun....

Bu arada wallpaper güzelmiş link verirsen bende ekranımda kullanayım.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin abi sansada hep sert zemine dusuyor neyse bastan uzuldum simdi takmiyorum
Yaw abi alistik bu buyuk ekrana wave de nasil olucak ufak gelmesin alisirmiyiz birkac videoya baktim karsilastirma iphone i8910 ve waveyi karsilastirmislar wave bize ufak gelmesin biraz tereddutteyim film seyrederken sorun olmasin diger hic bir seyde sorun yok ekran ufak sadece
Wallpaper icin burdan

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydin abi sansada hep sert zemine dusuyor neyse bastan uzuldum simdi takmiyorum
Yaw abi alistik bu buyuk ekrana wave de nasil olucak ufak gelmesin alisirmiyiz birkac videoya baktim karsilastirma iphone i8910 ve waveyi karsilastirmislar wave bize ufak gelmesin biraz tereddutteyim film seyrederken sorun olmasin diger hic bir seyde sorun yok ekran ufak sadece
Wallpaper icin burdan

iyi forumlar
i8910 3.7inç aslında el için biraz büyük ama alıştık doğrusu. Wave 3.3inç yaklaşık diagonalde 1 cm kadar kısa. Evet ilk başta daha büyük ekrana alıştığımızdan dolayı yabancılık çekeceğiz. Ama 3.7" lik telefonda çözünürlük 640x360 iken 3.3" ekranda 800x480 hemde süper amoled inanıyorumki detaylara hayran kalacağız.

Walpaper için teşekkürler. TURJC1 in biraz hizaya getirilmiş versiyonuna gömüp sana göndereceğim akşama karşılık olarak. :)

Kolay Gelsin

nuriger

nuriger

Üye
enişte valla burasını çoşturmuşsun bi bakim dedim 11 sayfaya gelmişiniz hadi bu waveyi alda
onu bana ver
bu arada yarin size geliyorum

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydın abi kalbim temiz ben dedim bizi yanliz bırakmaz diye valla birden adrenalin arttı
sabırsızlıkla bekliyorum abi şimdi

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydın abi kalbim temiz ben dedim bizi yanliz bırakmaz diye valla birden adrenalin arttı
sabırsızlıkla bekliyorum abi şimdi

iyi forumlar
Linki PM atayım dedim ama forumda aktiflik göstermemişim gönderemezsin yazdılar. :)

Msn ine bakıver. Biraz hızlı bir üretim oldu hata varsa kusura bakma artık. Java kötü ama Java 2.0 ı yükleyebiliyorsun problem yok. Detaylı bakmaya açıkçası fırsatım olmadı.

Kolay Gelsin

KLACID

KLACID

Üye
Arkadaşlar Merhaba
Düşmelere karşı size kılıf öneriyorum. Elimdeki seçenekler belki sizinde ilginizi çekebilir;

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Linki PM atayım dedim ama forumda aktiflik göstermemişim gönderemezsin yazdılar. :)

Msn ine bakıver. Biraz hızlı bir üretim oldu hata varsa kusura bakma artık. Java kötü ama Java 2.0 ı yükleyebiliyorsun problem yok. Detaylı bakmaya açıkçası fırsatım olmadı.

Kolay Gelsin
tamam hocam simdi deniyorum

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Merhaba
Düşmelere karşı size kılıf öneriyorum. Elimdeki seçenekler belki sizinde ilginizi çekebilir;

hocamtelin artistigi bozulmasın dedik yoksa omlardan alıcaktım ama biraz kaba olunca vazgecmiştim yinede tesekkur

deniyemedim fw ile meskulum yorum yaparsınız

iyi forumlar

üstteki uygulamaları denemedim suan aydın hocanın fw si ile meskulum yorum yaparsınız

iyi forumlar

lk1973

Üye
aydink1903 dostum ben de denemek usterim o fwini. ama simdi nobetteyim. yarina ahenkden isterim izin verirsen. bu arada hx icin para toplama isi basariya ulasmak uzere uyarilerini dikkate alip pazarligi ona gore yaptik. saygilar...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
İzin ne demek linki verir kendisine de söyledim.

Anladığım kadarıyla orjinal TURJC1, İtalyan JC1 in localize edilmiş hali. Orjinalini yüklemedim hiç ama oldukça yavaş olmalı. Elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım. Andy nin aklımda kalan tüm tweaklerini uyguladım (Eski çalışmaları sildiğimden unuttuğum şeyler olabilir). 1 Saatimi almadı o yüzden belki atladığım bug olabilecek şeyler yapmışımdır. Şu ana kadar ben pek bir soruna rastlamadım. Sadece sildiğim zil sesleri yüzünden zil sesi menüsünde uyarı veriyor o da çok önemsiz birşey. Aynı zil sesleri aac olarak listede çıkıyor editmeke lazım baz şeyleri.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
abi gayet başrılı jc1 taban olarakta sizde söylemiştiniz başarılı birazda sizin elinizden cıkınca gayet kullanılır ve
suan için sorunsuz emeginiz için teşekkür

iyi forumlar

aydın hocam bizim cihazlara neden ovarloc yapılamıyor işletim sistemine dayalı bir olaymı
yada deniyen varmı sonucları nedir
çünki aynı işlemciye sahip n900 ve motorola droidte başarılı sonuclar var

iyi forumlar

nuriger

nuriger

Üye
hakıkaten bu ovarloc olayı güzel olurdu

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ne yapmak istiyor bu symbian?

Symbian^3
konusundaki çalışmalarına bir süredir devam eden Symbian Vakfı, ülkemizde de en çok tercih edilen mobil işletim sistemi. Nokia başta olmak üzere, Samsung ve Sony Ericsson gibi dev isimler, Symbian'lı akıllı telefonları ile bu alanda rol oynayan isimler. Açık kaynak kod olmasının ardından geliştiricilere daha fazla özgürlük vaat eden işletim sisteminin son hamlesi ise bir hayli ilginç.

Geliştirici araçlarını yüklemeye çalıştığınızda hata ile karşılaşıyorsunuz.
Buna göre Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bir takım ülkelerde Symbian için yazılım geliştirmek mümkün olamayacak. Symbian Vakfı resmi sayfalarına girdiğinizde, bulunduğunuz konumdan dolayı Symbian^2 geliştirme araçlarını indirmenizin mümkün olamadığına dair bir hata mesajı ile karşılaşıyorsunuz. Tüm Avrupa Birliği ülkelerinin yer aldığı listede, Singapur, Tayvan, Vietnam, Meksika, Malezya, Hindistan, İsrail gibi ülkelerin var olmasına karşın Türkiye'den erişime engel konuluyor. Symbian Vakfı cephesinden ise şu ana kadar konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

kaynak shiftdelete

iqarus7

iqarus7

Üye
arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle konunun hayırlı ve kalıcı olmasını diliyorum emeği geçenlere gerçekten teşekkürler... bende telefonumu yeni alarak aranıza katılan yarı acemi :) araştırmacı ve kurcalamayı seven bir arkadaşınızım..geride kalan tüm sayfaları okudum burada bu işin ehli üstadlarımızdan öğrenecek çok şeyimiz var umarım bizi yalnız bırakmazlar...
uygun görülürse benim küçük bir teklifim olacak "ahenk" kardeşimden, ilk sayfada bir liste yapsak forumda kaç kişiyiz kaç kişi olduk gibi nasıl olur? Çoğu forumda var bilirsiniz, tabii diğer arkadaşlarında fikrini soralım bu arada, çoğunluk nasıl isterse sizde uygun bulursanız... birde son olarak debrand işlemini henüz yapmadım öncesinde c: ve e: sürücülerini biçimlendirme denmiş c: sürücüsü için bir biçimlendirme yolu bulamadım açıkçası... birde bu biçimlendirmeleri yapınca telefon anında göçmesin... tam yolu nasıl bir izah ederseniz sevinirim... herkese katkılarından ötürü çok teşekkürler sizlerin birikiminden emin olun birçok insan faydalanıyor herkese mutlu günler...:bye2:

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
sn. iqarus7
Forumda kaç kişi olduğumuzla alakalı olarak şu an kalıba oturmuş bir kullanıcı istatistiği yok
yada üyeler kendilerinin orda yazılmasını istemeyebilirler benimde vaktim olmadığı için
ve kemiyete değil keyfiyete önem verdiğim için önemsemiyorum. Ancak siz bu işi organize etmek isterseniz
listeyi oluşturup ekleyin ben ilk mesaja eklerim... saygılar ...

formatlama işlemi
bu işlemleri yapmadan önce tüm bilgilerinizi yedekleyin

office/dosyayöneticisi/E sürücüsü (içine girip seçenekler e'yi formatla )
daha sonra *#7370# yaparak C sürücüsünüde biçimlendirmiş olursunuz
telefonu kapatıp YES MENÜ ve No yani alttaki üç tuşa aynıanda basılı tutup çıkan seçeneğe
yes diyerek komple formatlamış olursunuz tedbiren tekrar E yi yukarda anlatılan şekilde birdaha fomatlamanızda
fayda var. Bu anlatım hackli yada custom fw'lerde ufak bi püf noktası vardır rompacher deki
tüm pach'ları off konuma getirerek yapınız aksi halde formatlama işlemi tam olarak gerçekleşmez.
Hafıza kartında ise pc'den fat32 biçiminde biçimlendirebilirsiniz
Debrand yaparken hafıza kartını cihazınızdan çıkarın.

Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar .

lk1973

Üye
arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle konunun hayırlı ve kalıcı olmasını diliyorum emeği geçenlere gerçekten teşekkürler... bende telefonumu yeni alarak aranıza katılan yarı acemi :) araştırmacı ve kurcalamayı seven bir arkadaşınızım..geride kalan tüm sayfaları okudum burada bu işin ehli üstadlarımızdan öğrenecek çok şeyimiz var umarım bizi yalnız bırakmazlar...
uygun görülürse benim küçük bir teklifim olacak "ahenk" kardeşimden, ilk sayfada bir liste yapsak forumda kaç kişiyiz kaç kişi olduk gibi nasıl olur? Çoğu forumda var bilirsiniz, tabii diğer arkadaşlarında fikrini soralım bu arada, çoğunluk nasıl isterse sizde uygun bulursanız... birde son olarak debrand işlemini henüz yapmadım öncesinde c: ve e: sürücülerini biçimlendirme denmiş c: sürücüsü için bir biçimlendirme yolu bulamadım açıkçası... birde bu biçimlendirmeleri yapınca telefon anında göçmesin... tam yolu nasıl bir izah ederseniz sevinirim... herkese katkılarından ötürü çok teşekkürler sizlerin birikiminden emin olun birçok insan faydalanıyor herkese mutlu günler...:bye2:

ayrıca telefonun hafızasını biçimlendirmek kesinlikle telefonu göçertmez. fabrika ayarlarına döndürür çok çok. o yüzden endişenmene gerek yok.
*#7370# – Hard reset atar. C Telefon hafızasına format atar ve tüm fabrika ayarlarına dönmesini sağlar. E içinse dosya yöneticisinin içinden e 'ye girip seçeneklerden biçimlendirebilirsin.

Üst Alt