samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Teşekkürler aydın hocam.

ungood20

ungood20

Üye
orjinale geri dönünce samsungun yada s60 ın her tele her farklı imza gibi bir nevi fabrikada yapılan bir yazılım ile
tanınması gerek orj dönersek bilmezlermi işin kısası?

edit;
>>>>>
>>>>>>>>
cevabınız icin
emeğine sağlık saol...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
orjinale geri dönünce samsungun yada s60 ın her tele her farklı imza gibi bir nevi fabrikada yapılan bir yazılım ile
tanınması gerek orj dönersek bilmezlermi işin kısası?
İmkansız anlayamazlar. Kaldı ki üzerinde CFW bile olsa yazılıma falan baktıkları yok. Direk üzerine kendilerindeki yazılımı basıyor servisler.

Kolay Gelsin

1Mimar

Üye
"F" Sürücüsünde yüklü navigasyon programınıda silermi bu anlatılan orjinal FW yüklemesi ?
Veya SD Kartı çıkarırsak yükleme öncesi, yükleme tamamlandıktan sonra navi (route66) yeniden kullanılabilirmi ?

polo_0650

Üye
selam arkadaşlar
i8910 için route 66 navigasyon ve harita lazım
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

orcunakyol

orcunakyol

Üye

Orjinal fw yüklemek isteyenler veya
Symbian ROM flashing tool 1.50 lazım diyenler için.

Edit ilk mesajda mevcutmuş.

1Mimar

Üye
"F" Sürücüsünde yüklü navigasyon programınıda silermi bu anlatılan orjinal FW yüklemesi ?
Veya SD Kartı çıkarırsak yükleme öncesi, yükleme tamamlandıktan sonra navi (route66) yeniden kullanılabilirmi ?

Bu soruya cevap alamayacakmıyız arkadaşlar ?

Andulin26

Üye
Bu soruya cevap alamayacakmıyız arkadaşlar ?

ztn telefonuna yeni fw yüklerken hafıza kartınızı çıkartınız diye öneriliyor :aha::aha:. Onun için silinmeyecektir, fw yükleme işleminiz bittikten sonra hafıza kartında bulunan dosyayı kuracaksınız o kadar ve aktive edeceksiniz.

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Vistada pc studio ile bağlantı kuran varmı? Kablo ile

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

polo_0650;2314216]selam arkadaşlar
i8910 için route 66 navigasyon ve harita lazım
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar[/QUOTE]

oneck55 arkadaşımız kurulumu zaten 2 sayfa geride kurulumu anlatmış tabiki fwden sonra kullanılmaz bazı kurulum dosyalarını C sürücüsünü kaydettigi için
yada haritalarınız güncelse andulin26 arkadaşımızın dedigi gibi anaprogramı silmediyseniz onu tekrar kurup kullanabilirsiniz

iyi forumlar

route66 kurulumu
linkte route66.exe dosyasının ayıklanmış hali var.

kurulum: zip dosyasını açtıktan sonra
ROUTE66_v9\data\maps\ klasörü içine Turkeyta04.cmap haritasını kopyalayınız.
eğer elinizde Turkeyta04.cmap haritası yoksa
buradan indiriniz;
( türkçe ses dosyası içindedir.)
telefona usb depolama modunda bağlanıp garmin yüklerken yaptığımız gibi içindeki
private,resource,route66_v9,sys,ve sis dosyalarını kurulum yapılacak karta kopyalıyoruz.
biraz beklerseniz sis dosyası otomatik kurulur.kurulmazsa kapatıp açın ve kontrol edin.
AYARLAR-UYGULAMA YÖNETİCİSİ- YÜKLEME DOSYALARI'na girin.
sis dosyasını çalıştırın
************************************************** ***********************************
lisans anahtarı ...
r66 klasörüne girip navigatıon programını çalıştırın.
yasal uyarı : kabul et
yasal uyarıyı yeniden göster: hayır
sunucudan lisans anahtarı istiyormusunuz: evet
ağ bağlantısı: her zaman sor
Online sorumluluk reddi tekrar gösterilsinmi : hayır
bağlantı tipi: gprs ( ilk bağlantınızı mutlaka gprs ile yapın kablosuz bağlantı lisans senk.sıkıntı yaratabilir)
lisans anahtarı kopyalandı yazısını gördükten sonra programdan çıkıp tekrar giriniz. ( gprs ücreti ödememek için

--------------- Ekleme ---------------

ORJİNAL FW YADA CUSTOM FW YÜKLİCEK ARKADAŞLAR

konunun ilk msjında detaylı bir şekilde hatta videosuda var anlatılmıstır gerekli dosyalarda eklidir
daha konu açıldıgı ilk gündenberi oraya bakıp faydalana bilirsiniz oyüzden tekraren buraya yazmaya gerek duymuyorum

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Wave Sonunda Almanyada Resmi fiyatı 429Euro

Resmi sitedir.

Samsung Firmware e göre bugün yarın Avrupada ve Asyada piyasaya çıkması bekleniyor.

Bekleyiş bitiyor.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
abi fiyat baya iyi türkiye için ne olur acaba genelde 150-200 tl fiyat farkı oluyor acaba wavede durum nasıl olucak

orcunakyol

orcunakyol

Üye
@aydın abi pc studio vistada teli görmüyor nasıl gördürtebilirim ?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
abi fiyat baya iyi türkiye için ne olur acaba genelde 150-200 tl fiyat farkı oluyor acaba wavede durum nasıl olucak
Ben 1000-1200 arası bekliyorum. Daha fazlası Samsung Türkiyenin bize kazık atması olur.

Kolay Gelsin

--------------- Ekleme ---------------

@aydın abi pc studio vistada teli görmüyor nasıl gördürtebilirim ?
Vista kullanmadığım için konu hakkında bir fikrim yok maalesef.

Kolay Gelsin

ungood20

ungood20

Üye
dün amazonda vardı 400 civarı
ve i8910 600den 380 euroya düşmüş
Ve ülkemizde google nexus 1500 tl civarı satılmaya başlandı.
VE Ve apple ülkemize önemli yatırımlarına başladı yeni cıkan modellerde pc ve telefonlarda ucuk fiyatlar görmüycez
habere göre apple bir fabrika dahi acması gündemde.fabrika işi ne kadar doğru bilinmesede güzel her şey.

arcaneus

Üye
selam arkadaşlar,ben yeni bir telefon almak istiyorum bir süredir araştırıyorum omnia hd de adaylardan biri ancak dokunmatik ekran konusu kafamı karıştırıyor,kullanımı ve sağlamlığı açısından ne derece iyi olur bilemiyorum diğer adayım ise samsung i8510 innov modeli o dokunmatik değil...sizden objektif bir yardım bekliyorum...
Teşekkürler,saygılar...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
selam arkadaşlar,ben yeni bir telefon almak istiyorum bir süredir araştırıyorum omnia hd de adaylardan biri ancak dokunmatik ekran konusu kafamı karıştırıyor,kullanımı ve sağlamlığı açısından ne derece iyi olur bilemiyorum diğer adayım ise samsung i8510 innov modeli o dokunmatik değil...sizden objektif bir yardım bekliyorum...
Teşekkürler,saygılar...
Her iki telefonu kullanmış biri olarak iki telefon kıyas kabul etmez. Kriterleriniz sadece dokunmatikliği ve sağlamlığı ise i8910 kıyaslanmaz i8510 ile, benim i8510 da ekrana toz girme sorunu vardı, i8510 da genel bir sorundur. Sonuçta ikiside symbian telefon kullanımları birbirine benzer. Ama i8910, i8510 un çok ötesinde bir telefondur.

Kolay Gelsin

ungood20

ungood20

Üye
mrb.
*#3333# ile camera tuning e girmiştim ölesine uptade deyince kamera acılmaz oldu =)
uptade plase wait yazıyordu sonra bişeyler yazdı acılmıyor camera =)
dertsiz başa dert
şimdiden teşekkürler

aydink_1903

aydink_1903

Üye
mrb.
*#3333# ile camera tuning e girmiştim ölesine uptade deyince kamera acılmaz oldu =)
uptade plase wait yazıyordu sonra bişeyler yazdı acılmıyor camera =)
dertsiz başa dert
şimdiden teşekkürler
Kapatıp açın düzelmezse, telefon kapalıyken Hard format atın. Hala düzelmezse yeni FW yüklemekten başka çare yok.

Kolay Gelsin

ungood20

ungood20

Üye
aha costom icin iyi neden =)
yaf bu kadar ucuk bir şeymi yapmışım

Üst Alt