Orjinal FW kullananların sertifika sorununu aşma yolu varmıdır?
Bir daha symbian bir telefon alacağımı sanmıyorum. İsterse S^133 ü çıkarsınlar, şu anda yazması uzun bir liste oluşturacak çok şeyi değiştirmeleri lazım. Değiştirebilirler mi? Tabii ki. Değiştirmek istiyorlar mı? Sanmıyorum. Umarım yanılıyorum dur.samsung yine yaptı yapacagını bir süredir yeni bir symbian işletim sistemli cihazın dedikoduları dolaşıyodu nokia N8 geri kalırmı işte bizim telin abisi i8920 OMNİA HD2 Symbian^3 12mp kamera detaylar linkteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi forumlar
Siz ve sizin gibi CFW kullanmaktan çekinen çok fazla sayıda kişiyle başka yerlerde münazara yaptım. O zaman hepsi şiddetle karşı çıkıyorlardı. Şimdi benden daha fazla CFW savunan kişiler haline geldiler. Orjinal FW lerle kendinizi kısıtlamayın. Telefonu verimsiz olarak kullanırsınız. En basiti telefonunuz 24fps de video çekim yapamaz, onu bırakın Symbian ın en işe yarayan programlarını yükleme şansınız olmaz, bazılarını imzalamak bile yeterli değildir. Telefonun hackli olması gerekir. Bunu hellox i imzalayarak yapabilirsiniz belki ama bu kadar zorlanmaya hiç gerek yok.Orjinal FW kullananların sertifika sorununu aşma yolu varmıdır?
Wave Sonunda Almanyada Resmi fiyatı 429Euro
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resmi sitedir.
Samsung Firmware e göre bugün yarın Avrupada ve Asyada piyasaya çıkması bekleniyor.
Bekleyiş bitiyor.
Kolay Gelsin

Kuranlar olursa değerlendirmeleri bekliyoruz : )
arkadaşlar
bu i8910 internetini nasıl kapatırım sadece wireles açık kalmak kaydıyla
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar
hocam teşekkür ediyorum çok makbule geçti1-AYARLAR/BAĞLANTI/HEDEFLER/İNTERNET seçeneginde tüm operatör erişim noktalarını silin yanlızca wlan baglantı noktaları kalsın
yada
2-wep tarayıcısı/ayarlar/genel/erişimnoktası seçenegini herzamansor şeklinde ayarlarsanız internet baglantısı kullanmak istediginizde hangi baglantıyı kullanmak istediginizi sorar sizde oan için kullanmak istediginiz wlan baglantısını secebilirsiniz
iyi forumlar
ahenk
İndirdim ama hafta sonu yükleyebileceğim.
İyi forumlar
HX yüklemeyi düşünmüyorum. Changelog u yeni birşeyler vermediğini gösteriyor. Faenil gerçekten n2o3 le güzel bir iş başarmış özellikle kamera operasyonlarında.Ben yüklerim ama çogu kullanıcı türkçe sürümü bekler n2o3 te güzel ancak ks ve yatay mod bana gereksiz geldigi için hx tercigim
iyi forumlar
@aydın abi bundan sonraki kullanıcagım tel tabiki symbian olmicak 9 yıldır artık yeter ozamanlar bu kadar sistem olmadıgı için ya WM yada symbian tercihini kullanıyoduk suan ilk tercihim BADA tabi sizin yorumlarınız dogrultusunda tercih ediyorum yada android kullanırım
--------------- Ekleme ---------------
@oneck55 hxv5 denedinizmi ayrica linkler için teşekkür
Android i ben sevemedim (Kardeşimde var Androidli tel 1 hafta kullandım test için) bazı eksiklikleri var, bakalım yeni çıkacak olan Froyo (2.2) ile neleri ekleyebilecekler.Eklediği ThreadSMS ikonları Galery de görünüyormuş. Orası biraz karışmış. Diğer taraftan tanıdığımız meşhur şahsiyetlerden biri Andy e "Biz para ödedik ilk bizim lokalizasyonu yapacaksın" demiş. Çeklerde ilk biz ödedik hem de 600 Euro demiş. Benim bildiğim sıra ise şu.galiba sms ile sıkıntı var yorumlarda birşeyler yazıyor ama translatorle tam anlıyamadım
iyi forumlar
yine araya bu yoklukta bir oyun bulup sıkıştırmışsın ahenk.
işlerim yogun o yüzden fazla ugrasmıyorum burayı bile zor takip ediyorum 2 gün kendime tatil verdim
yoksa daha fazla paylaşım yapardım
Eklediği ThreadSMS ikonları Galery de görünüyormuş. Orası biraz karışmış. Diğer taraftan tanıdığımız meşhur şahsiyetlerden biri Andy e "Biz para ödedik ilk bizim lokalizasyonu yapacaksın" demiş. Çeklerde ilk biz ödedik hem de 600 Euro demiş. Benim bildiğim sıra ise şu.
1. Ruslar
2. Hollandalılar
3. Çekler
4. Türkler
Kolay Gelsin
ben de az önce n2o3'ü yükledim. 3d navigasyon tasking vs. sağ üstteki kart ikonu ayrı sis dosyalarıyla kuruluyor. benim yaptığım hataya düşmemeniz için önce power boot sisini sonra gerekli patchin sisini kurmalı ve ikisinide aynı drivera yüklemeli;yoksa çalışmıyor. yatay ekran patclerini de yapınca güzel oldu. ben fotoları çok beğendim açıkcası şimdi flashlı çekim yaptım bayağı güzeldi (sanırım codeclerde değişiklik yapmış.), videoda aynı gibi ama otofokusu özellikle yavaş çekimlerde kullanmak için kaldırma patchi vermiş. ramine bakmadım ama iyi gibiydi. birkaç günlük kullanım sonrası bakalım memnun kalacakmıyız. şimdilik en iyi özelliği 3 d nav vs. sis doyaları vasıtasıyla kolayca kişisel kullanıma açması, ve fotolarda ki kalite. Şebeke modu otomatik gsm yapmış bu ve benzeri şarj için faydalı eklemeler yapmış olabilir
saygılar
yad ve jar öznitelikleri uyuşmuyor diye uyarı verdi bende ama çokta önemli değil.. TeşekkürlerExclusion free game for Symbian S60 5th
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız