samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

1Mimar

Üye
Orjinal FW kullananların sertifika sorununu aşma yolu varmıdır?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

Cihazınızın imei numarasına göre sertifika almalısınız onuda bir kaç yer veriyo ama en popüleri OPDA diye bir çin sitesi nasıl alınacagı sitede mevcut opda 'dan seftifika alma diye aratın sertifikanızı alın daha sonra ister onunla uygulamaları imzalayıp yada cihazı hackleyip yükleme yapabilirsiniz

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

samsung yine yaptı yapacagını bir süredir yeni bir symbian işletim sistemli cihazın dedikoduları dolaşıyodu nokia N8 geri kalırmı işte bizim telin abisi i8920 OMNİA HD2 Symbian^3 12mp kamera detaylar linkte

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
samsung yine yaptı yapacagını bir süredir yeni bir symbian işletim sistemli cihazın dedikoduları dolaşıyodu nokia N8 geri kalırmı işte bizim telin abisi i8920 OMNİA HD2 Symbian^3 12mp kamera detaylar linkte

iyi forumlar
Bir daha symbian bir telefon alacağımı sanmıyorum. İsterse S^133 ü çıkarsınlar, şu anda yazması uzun bir liste oluşturacak çok şeyi değiştirmeleri lazım. Değiştirebilirler mi? Tabii ki. Değiştirmek istiyorlar mı? Sanmıyorum. Umarım yanılıyorum dur.

S^3 le ilgili büyük beklentilere girmeyin, telefon camiasın ın bir numaralı eleştirmeni bile hiç tutmamış.

Senelerdir Symbian kullanıyorum ve artık yeni bir soluğa ihtiyacım var diye düşünüyorum.

Kolay Gelsin

Siz ve sizin gibi CFW kullanmaktan çekinen çok fazla sayıda kişiyle başka yerlerde münazara yaptım. O zaman hepsi şiddetle karşı çıkıyorlardı. Şimdi benden daha fazla CFW savunan kişiler haline geldiler. Orjinal FW lerle kendinizi kısıtlamayın. Telefonu verimsiz olarak kullanırsınız. En basiti telefonunuz 24fps de video çekim yapamaz, onu bırakın Symbian ın en işe yarayan programlarını yükleme şansınız olmaz, bazılarını imzalamak bile yeterli değildir. Telefonun hackli olması gerekir. Bunu hellox i imzalayarak yapabilirsiniz belki ama bu kadar zorlanmaya hiç gerek yok.

Kolay Gelsin

Andulin26

Üye
Wave Sonunda Almanyada Resmi fiyatı 429Euro

Resmi sitedir.

Samsung Firmware e göre bugün yarın Avrupada ve Asyada piyasaya çıkması bekleniyor.

Bekleyiş bitiyor.

Kolay Gelsin

Bu haberin üzerine hayırlı olsun diyorum..

Sizi wave almasamda takip edeceğim:islik:islik

onekc55

Üye
hyperx V5 'i yayınladı.

Türkçe link daha sonra ilave edilecektir.

İngilizce,Almanca,İtalyanca, Fransızca;
(normal widget bar ve menüde kinetik-kaydırma var)

Flash-yamaları:

Not:aydın hocama resim anlatımı için teşekkür ederiz.

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Kuranlar olursa değerlendirmeleri bekliyoruz : )

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Kuranlar olursa değerlendirmeleri bekliyoruz : )

Ben yüklerim ama çogu kullanıcı türkçe sürümü bekler n2o3 te güzel ancak ks ve yatay mod bana gereksiz geldigi için hx tercigim

iyi forumlar

@aydın abi bundan sonraki kullanıcagım tel tabiki symbian olmicak 9 yıldır artık yeter ozamanlar bu kadar sistem olmadıgı için ya WM yada symbian tercihini kullanıyoduk suan ilk tercihim BADA tabi sizin yorumlarınız dogrultusunda tercih ediyorum yada android kullanırım

@oneck55 hxv5 denedinizmi ayrica linkler için teşekkür

polo_0650

Üye
arkadaşlar
bu i8910 internetini nasıl kapatırım sadece wireles açık kalmak kaydıyla
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar
bu i8910 internetini nasıl kapatırım sadece wireles açık kalmak kaydıyla
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

1-AYARLAR/BAĞLANTI/HEDEFLER/İNTERNET seçeneginde tüm operatör erişim noktalarını silin yanlızca wlan baglantı noktaları kalsın
yada
2-wep tarayıcısı/ayarlar/genel/erişimnoktası seçenegini herzamansor şeklinde ayarlarsanız internet baglantısı kullanmak istediginizde hangi baglantıyı kullanmak istediginizi sorar sizde oan için kullanmak istediginiz wlan baglantısını secebilirsiniz

iyi forumlar

polo_0650

Üye
1-AYARLAR/BAĞLANTI/HEDEFLER/İNTERNET seçeneginde tüm operatör erişim noktalarını silin yanlızca wlan baglantı noktaları kalsın
yada
2-wep tarayıcısı/ayarlar/genel/erişimnoktası seçenegini herzamansor şeklinde ayarlarsanız internet baglantısı kullanmak istediginizde hangi baglantıyı kullanmak istediginizi sorar sizde oan için kullanmak istediginiz wlan baglantısını secebilirsiniz

iyi forumlar
hocam teşekkür ediyorum çok makbule geçti
saygılar

onekc55

Üye
ahenk
İndirdim ama hafta sonu yükleyebileceğim.
İyi forumlar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ahenk
İndirdim ama hafta sonu yükleyebileceğim.
İyi forumlar

galiba sms ile sıkıntı var yorumlarda birşeyler yazıyor ama translatorle tam anlıyamadım

iyi forumlar

Peugeot RCZ Racing v.1.00 s60v5 signed

iyi forumlar denemedim

lk1973

Üye
yine araya bu yoklukta bir oyun bulup sıkıştırmışsın ahenk. hxin fwsine gelince şimdilik kesin konuşmayayım ama süper bir fw olarak lanse edilmezse yüklemeyi düşünmüyorum. çünkü faenilin fwsinden çok memnunum. üşenmedim saydım uygulama yöneticisine 79 pro ve 6 tema yüklemişim. ne bir yavaşlama, ne bir kilitlenme, ne de foto kalitesşnde düşüş var. özellikle foto ve videoda number one . telefonu aldığımdan beri en iyi fotoları çekiyorum bu fw ile. sanırım kodeklerin bir şeyleriyle oynamış bu faenil. pil süreside ideal.
saygılar...

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Ben yüklerim ama çogu kullanıcı türkçe sürümü bekler n2o3 te güzel ancak ks ve yatay mod bana gereksiz geldigi için hx tercigim

iyi forumlar

@aydın abi bundan sonraki kullanıcagım tel tabiki symbian olmicak 9 yıldır artık yeter ozamanlar bu kadar sistem olmadıgı için ya WM yada symbian tercihini kullanıyoduk suan ilk tercihim BADA tabi sizin yorumlarınız dogrultusunda tercih ediyorum yada android kullanırım

@oneck55 hxv5 denedinizmi ayrica linkler için teşekkür
HX yüklemeyi düşünmüyorum. Changelog u yeni birşeyler vermediğini gösteriyor. Faenil gerçekten n2o3 le güzel bir iş başarmış özellikle kamera operasyonlarında.

Bada lı Wave i hemen almayın ben alıp bir test edeyim birkaç gün kullanayım sonra fikrimi iyi ve kötü yanlarını yazarım. Karar verirsiniz. Tabii ki ben gözümü kararttım dersen o başka. :) Android i ben sevemedim (Kardeşimde var Androidli tel 1 hafta kullandım test için) bazı eksiklikleri var, bakalım yeni çıkacak olan Froyo (2.2) ile neleri ekleyebilecekler.

Kolay Gelsin

galiba sms ile sıkıntı var yorumlarda birşeyler yazıyor ama translatorle tam anlıyamadım

iyi forumlar
Eklediği ThreadSMS ikonları Galery de görünüyormuş. Orası biraz karışmış. Diğer taraftan tanıdığımız meşhur şahsiyetlerden biri Andy e "Biz para ödedik ilk bizim lokalizasyonu yapacaksın" demiş. Çeklerde ilk biz ödedik hem de 600 Euro demiş. Benim bildiğim sıra ise şu.

1. Ruslar
2. Hollandalılar
3. Çekler
4. Türkler

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
yine araya bu yoklukta bir oyun bulup sıkıştırmışsın ahenk.

işlerim yogun o yüzden fazla ugrasmıyorum burayı bile zor takip ediyorum 2 gün kendime tatil verdim
yoksa daha fazla paylaşım yapardım

Eklediği ThreadSMS ikonları Galery de görünüyormuş. Orası biraz karışmış. Diğer taraftan tanıdığımız meşhur şahsiyetlerden biri Andy e "Biz para ödedik ilk bizim lokalizasyonu yapacaksın" demiş. Çeklerde ilk biz ödedik hem de 600 Euro demiş. Benim bildiğim sıra ise şu.

1. Ruslar
2. Hollandalılar
3. Çekler
4. Türkler

Kolay Gelsin

andy kesin ah su çılgın türkler demiştir benim için dil sorunu yok zaten ezberden gidiyorum dil secenegi sadece C deki boş alan için tercih ederim
hx tercih etmemin sebebi ksve yatay menüden kaynaklanan sorunlar faneil bunları kapatan pach yayınladımı onuda bilmiyorum
aydın abi android cupcake sürümününde suan için iyi oldugunu ancak geliştirme asamasında olan bir sistem için tabiki daha gelişmiş ve stabil sürümlerin olacagından fazlaca bagsediyorlar froya nasıl olur tabi takip etmek gerekir ancak ben google den dolayı umutluyum tabi alırsam yine samsung tercih ederim suan cihazlara en iyi donanım destegini veren tek marka bence

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Yeni bir animasyon daha @ahenk katkılarından dolayı teşekkür ederim.

hxv4 ve n2o3 için ektekileri sürümünüze göre
E:/ içinde Anim diye klasor oluşturun ve içerisine atın (n2o3)
E:/ mods klasoru içerisine atın (hxv4)

ben de az önce n2o3'ü yükledim. 3d navigasyon tasking vs. sağ üstteki kart ikonu ayrı sis dosyalarıyla kuruluyor. benim yaptığım hataya düşmemeniz için önce power boot sisini sonra gerekli patchin sisini kurmalı ve ikisinide aynı drivera yüklemeli;yoksa çalışmıyor. yatay ekran patclerini de yapınca güzel oldu. ben fotoları çok beğendim açıkcası şimdi flashlı çekim yaptım bayağı güzeldi (sanırım codeclerde değişiklik yapmış.), videoda aynı gibi ama otofokusu özellikle yavaş çekimlerde kullanmak için kaldırma patchi vermiş. ramine bakmadım ama iyi gibiydi. birkaç günlük kullanım sonrası bakalım memnun kalacakmıyız. şimdilik en iyi özelliği 3 d nav vs. sis doyaları vasıtasıyla kolayca kişisel kullanıma açması, ve fotolarda ki kalite. Şebeke modu otomatik gsm yapmış bu ve benzeri şarj için faydalı eklemeler yapmış olabilir
saygılar

3d nasıl kurdun ben kurdum c ye herhangi bir değişme olmadı ?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Exclusion free game for Symbian S60 5th

Andulin26

Üye

yad ve jar öznitelikleri uyuşmuyor diye uyarı verdi bende ama çokta önemli değil.. Teşekkürler :evet:

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Sunshine Live v1.10 7/24 elektronic müzik

lk1973

Üye
orcun powerbootu once ve 3d yi sonra kurmalısın. Ama kesinlikle aynı hafızaya. Sonra telefonu kapatıp acmalısın. Powerboot sisi dosya paketinin icinde. Ben hem 3d nav.i hem de 3d multitaskingi bu yolla kurdum. Saygılar.

Üst Alt