samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
yad ve jar öznitelikleri uyuşmuyor diye uyarı verdi bende ama çokta önemli değil.. Teşekkürler :evet:
Exclusion free game for Symbian S60 5th

aslında jar uygulamaları hiç denemeden sunuyorum fw ile alakalı olabilir
bunuda deneyin birlikte

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
orcun powerbootu once ve 3d yi sonra kurmalısın. Ama kesinlikle aynı hafızaya. Sonra telefonu kapatıp acmalısın. Powerboot sisi dosya paketinin icinde. Ben hem 3d nav.i hem de 3d multitaskingi bu yolla kurdum. Saygılar.

hımm sağol dostum neyse vazgeçtim. n2o3 pek sarmadı beni hxv5 yolu göründü : )

Andulin26

Üye
aslında jar uygulamaları hiç denemeden sunuyorum fw ile alakalı olabilir
bunuda deneyin birlikte

iyi forumlar

bundada sertifika hatası verdi ... ilginç:S

feanilin n203 yüklü..

Teşekkürler ilgin için..

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

Andulin26

Üye
daha önceki fw lerde sorun olmuyordu bunda installserver aktif etmeme rağmen yüklemiyor oysaki dün baya bi proğram yüklemiştim ama temiz bi format olmadı sanırım.. ve telefon restart yaptığımda tekrar pasif e dönüyor..

orcunakyol

orcunakyol

Üye
daha önceki fw lerde sorun olmuyordu bunda installserver aktif etmeme rağmen yüklemiyor oysaki dün baya bi proğram yüklemiştim ama temiz bi format olmadı sanırım.. ve telefon restart yaptığımda tekrar pasif e dönüyor..

Karalamak gibi olmasın ama şahsi fikrim n2o3 sorunlu olduğundan yana ve pek kullanışlı gelmedi bana.

Auto add yaptın mı? ınstallserver ı ? direk tıklama yapma auto add yaparsan heralde sıfırlanmaz ayar.

Andulin26

Üye
Karalamak gibi olmasın ama şahsi fikrim n2o3 sorunlu olduğundan yana ve pek kullanışlı gelmedi bana.

Auto add yaptın mı? ınstallserver ı ? direk tıklama yapma auto add yaparsan heralde sıfırlanmaz ayar.

tabi otomatikte... ben begendim aslında fw yi ..

olmadı yarın tekrar bi temiz yükleme yaparım.

Teşekkürler ..

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
tabi otomatikte... ben begendim aslında fw yi ..

olmadı yarın tekrar bi temiz yükleme yaparım.

Teşekkürler ..

bu uygulama için yükleme yapmayın bazen java uygulamalarda sorun cıkarabiliyor zaten uygulama nokia için ovistorede yayınlanıyor ki ön yüklemede sorun oldugu için çalişmıyor düşüncesine kapilmayın alakası yok

uygulamayı kaldırmıyorum hxv5 te yada daha sonraki fwlerde çalişabilir diye

iyi forumlar

lk1973

Üye

aşrırı övme değil ama iyi bir kurulumda süper bir fw n2o3 kesinlikle tavsiye ederim. çok güzel fotolar ve videolar çekebilirsin. ayrıca daha önce de dediğim ibi denenmiş denenmemiş yüze yakın program kurdum sonra kaldırdım. bir sorun yok. bazı jad ve jar uzantılı java prolarını zaten bu tel. açmadığı uyumsuzluk verdiği oluyordu. fw ile alkalı değildir. çünkü sanırım en iyi java sürümlerinden birini kullanmış fanil bu fwsinde.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
andy hxv5 için overlock videosu yayınlamıs şahsen kullanmayı düşünmüyorum ancak adamı iyi kızdırmışlar

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

andy bazı tepkiler üzerine hxv5 te bazı degişiklikler yapmiş efekler duvar kagıdı gibi birkac degişiklik yapmıs bazı hatalarda vardı onlarıda düzeltir yarın yayınlicagını yazmiş ayrica i8910 'a S^3 modifiyesi için nokia N8 alıyo ön sipariş vermiş bence entegrasyon yapamaz zaten n8 deki görseller vivaz ve bizim cihazda var daha öncede konusuldu benim umudum yok gecerli sebepleri yazmıstık tekrara gerek yok

iyi forumlar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
fontrouter kullanıyorsanız temadaki yazı fontu ekte mevcut gerekli yere tasıyıp kullanabilirsiniz

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
andy bazı tepkiler üzerine hxv5 te bazı degişiklikler yapmiş efekler duvar kagıdı gibi birkac degişiklik yapmıs bazı hatalarda vardı onlarıda düzeltir yarın yayınlicagını yazmiş ayrica i8910 'a S^3 modifiyesi için nokia N8 alıyo ön sipariş vermiş bence entegrasyon yapamaz zaten n8 deki görseller vivaz ve bizim cihazda var daha öncede konusuldu benim umudum yok gecerli sebepleri yazmıstık tekrara gerek yok

iyi forumlar
Bende şimdi baktım, temayı beğenmemişler eski temaya geri dönmüş, Kastor effect leri beğenmemişler eski kastor efekte geri dönmüş kendi biraz modifiye etmiş. Wifi Tx gücünü 40mW a indirdiği ve kendi settinglerini kaydedip verdiği için birçok kişi Wlan bağlantı kuramamış, onu düzeltmiş. Turboyu eklemiş fakat her açılışta çalıştırmak gerekiyormuş uygulamayı. Walpaper slide show u çok fazla istek olduğu için eklemiş. v4 de hatırlamıyorum o özelliği, ilk Faenil in n2o3 ün de görmüştüm sanırım.

Yani genel olarak bir Hx v4 e geri dönüş var. Turbo hariç. Kızdığı başkalarının modlarını almayı kendi de yapıyor görüldüğü gibi. Zaten bir çok Tweak onun değil biraz takip edilirse sadece 3-4 modun ona ait olduğu görülür. Çoğu mod Rem dm, Fevves, wireless, gnus, faenil, leamstream gibi kişilere ait.

Kolay Gelsin.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
peki abi turbonun kullanılırgı ney sadece hızlı menümü yani aplikasyon yüklem wep tarayıcıda etkileri olurmu
ayrıca n2o3 iyi ancak su dokunma tepkisi arada başa bela ks ve yataymod olayından dolayı

ayrıca ayni sitede cfw yapıcılar baya çogalmiş
iyi forumla

destroy116

destroy116

Üye
Eline sağlık

aydink_1903

aydink_1903

Üye
peki abi turbonun kullanılırgı ney sadece hızlı menümü yani aplikasyon yüklem wep tarayıcıda etkileri olurmu
ayrıca n2o3 iyi ancak su dokunma tepkisi arada başa bela ks ve yataymod olayından dolayı

ayrıca ayni sitede cfw yapıcılar baya çogalmiş
iyi forumla
Çok büyük fark olmayacaktır. İşlemci 600MHz lik işlemci ama zorunlu kalmadıkça 550MHz de çalışıyordu. Şimdi bu 50MHz lik marjı kullanmış gibi görünüyor. İşlemciye etkisi ne olur bilinmez. Niye Samsung 550MHz e ayarlamıştı, o da bir soru işareti.

CFW yapmak aslında çok zor bir iştir. İlk zamanlarda bir çok hesaplamaları yapıp o şekilde farklı prog lar kullanarak CFW elde ediliyordu. Codeneos un programları sayesinde derleme işlemi çok kolaylaşmıştır. Bu nedenle CFW yapan sayısı artmıştır. Yani ilk zamanlarda derleme çok büyük problemdi, şimdi ise doğru parçaları biraraya getirmek ve bunu yaparken çok dikkatli davranmak gerekiyor. Andy bile hala bug lı FW ler çıkarabiliyor, bunca CFW ye rağmen. Yani CFW lerde çok dikkat etmek ve feedback leri iyi olanları yüklemek lazım. Çünkü çok fazla yapan kişi var.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
HXV5 düzenlenerek tekrar indirine sunuldu

iyi forumlar

lk1973

Üye
güzel bir bowling oyunu. özellikle hem kamera hem accelometeri kullanması güzel bir oyun zevki veriyor.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
HXV5 düzenlenerek tekrar indirine sunuldu

iyi forumlar
Lokalizasyonlar yani Türkçe yarına kalmış. Aslında upload etmiş ama birşey unuttuğunu farketmiş içine eklemesi gereken. Zaten yarın verse de ilk gün yüklemeyin yorumları bekleyin. Ben Wave imi alana kadar bir daha FW yüklemeyi düşünmüyorum açıkçası.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Bildiğiniz veya telefonda oynadığınız okey oyunu var mı? oyun kısmında okey bulamadım enteresan : )

Üst Alt