andy bazı tepkiler üzerine hxv5 te bazı degişiklikler yapmiş efekler duvar kagıdı gibi birkac degişiklik yapmıs bazı hatalarda vardı onlarıda düzeltir yarın yayınlicagını yazmiş ayrica i8910 'a S^3 modifiyesi için nokia N8 alıyo ön sipariş vermiş bence entegrasyon yapamaz zaten n8 deki görseller vivaz ve bizim cihazda var daha öncede konusuldu benim umudum yok gecerli sebepleri yazmıstık tekrara gerek yok
iyi forumlar
Bende şimdi baktım, temayı beğenmemişler eski temaya geri dönmüş, Kastor effect leri beğenmemişler eski kastor efekte geri dönmüş kendi biraz modifiye etmiş. Wifi Tx gücünü 40mW a indirdiği ve kendi settinglerini kaydedip verdiği için birçok kişi Wlan bağlantı kuramamış, onu düzeltmiş. Turboyu eklemiş fakat her açılışta çalıştırmak gerekiyormuş uygulamayı. Walpaper slide show u çok fazla istek olduğu için eklemiş. v4 de hatırlamıyorum o özelliği, ilk Faenil in n2o3 ün de görmüştüm sanırım.
Yani genel olarak bir Hx v4 e geri dönüş var. Turbo hariç. Kızdığı başkalarının modlarını almayı kendi de yapıyor görüldüğü gibi. Zaten bir çok Tweak onun değil biraz takip edilirse sadece 3-4 modun ona ait olduğu görülür. Çoğu mod Rem dm, Fevves, wireless, gnus, faenil, leamstream gibi kişilere ait.
Kolay Gelsin.