samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

no_fear78

no_fear78

Üye
n2o3 fw sini yükleyen arkadaşlar ; bir önceki n2o2 de mesaj yazarken türkçe karakter kullanıldığında yavaşlama yok denecek kadar az dı 1 yada max. 2 karakter geriden geliyordu. Bu yeni fw de de aynı şekildemi ?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
n2o3 fw sini yükleyen arkadaşlar ; bir önceki n2o2 de mesaj yazarken türkçe karakter kullanıldığında yavaşlama yok denecek kadar az dı 1 yada max. 2 karakter geriden geliyordu. Bu yeni fw de de aynı şekildemi ?
Problemsiz son 20-30 karaktere gelince 1 karekter geriden geliyor sadece.

Kolay Gelsin

nacaram

Üye
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum vardı i8910 kullanıyorum geçenlerde kardeşim admin menüsüne (*#1549267*#) girerek burda bazı değerleri değiştirmiş bu yüzden telefon şebekesinde sorun yaşıyorum şebeke çift modda iken 3g şekesi gelir gelmez şebeke gidiyor hemen biraz geçtikten sonra 3g şebekesi geliyor arama yapmak istediğinde şebeke tekrar gidiyor ama 3g çekmeyen bir yerde yada şebeke modunu tek moda aldığımda herhangibir sorun yok telefonda normal şekilde kullanabiliyorum sadece 3g şebekesinde sorun yaratıyor sizden ricam sizdeki değerleri bana buraya yazabilirmisiniz ona göre değerleri düzelteyim internette araştırma yaptım bu konuda telefonun s/n numarasına göre değerler giriliyormuş benim telefonun s/n :S01S422AS/5-B dir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

orcunakyol

orcunakyol

Üye
İsteyenlere n2o3 için açılışta farklı bir animasyon daha.
anime klasorundeki startup.mbm dosyasını benim verdiğimle değiştirin.
iyi forumlar

alternatif

önizleme:

aydink_1903

aydink_1903

Üye
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum vardı i8910 kullanıyorum geçenlerde kardeşim admin menüsüne (*#1549267*#) girerek burda bazı değerleri değiştirmiş bu yüzden telefon şebekesinde sorun yaşıyorum şebeke çift modda iken 3g şekesi gelir gelmez şebeke gidiyor hemen biraz geçtikten sonra 3g şebekesi geliyor arama yapmak istediğinde şebeke tekrar gidiyor ama 3g çekmeyen bir yerde yada şebeke modunu tek moda aldığımda herhangibir sorun yok telefonda normal şekilde kullanabiliyorum sadece 3g şebekesinde sorun yaratıyor sizden ricam sizdeki değerleri bana buraya yazabilirmisiniz ona göre değerleri düzelteyim internette araştırma yaptım bu konuda telefonun s/n numarasına göre değerler giriliyormuş benim telefonun s/n :S01S422AS/5-B dir yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
İşiniz zor bire bir tutan, bir telefon bulmak neredeyse imkansız. Önemli olan 3 rakam S422, S:2009 4: Nisan ı gösterir. Cal_Date diye bir parametre olması lazım onun tarihini okuyup yazarsanız belki diğer arkadaşlarda aynı tarihli vardır. *#0228# le girin 3 kere geri basın önce 2 ye sonra 2 ye sonra 4 e basın bir tarih gelir. Onu buraya yazın diğer arkadaşlar varsa yazarlar utms 4,5,6 daki parametreleri. Benimki uymuyor. Admin menüsüne bulaşmayındiye çok yazdık sizin durumunuzda 2-3 kişi daha tanıyorum. Çözümü şansa bağlı.

Kolay Gelsin

--------------- Ekleme ---------------

En yakın S44 ü bulabildim

4:
tx_comp vs_freq_0
27, 19, 8 1
-1, -8, -5 0
6, 10, 11, 10
6, 0, -7, -12

5:
tx_comp_vs_freq_1
17, 17, 14, 10
8, 0, 0, 0
0, 1, 2, 5
8, 9, 8, 3

6:
tx_lim_vs_freq
5, 5, 4, 4
3, 2, 1, 0
0, 0, 1, 1
2, 4, 7, 11

İşe yaramazsa son çare Cal_Date i değiştirip deneyin, çinlinin biri işe yaradığını söylemiş. Ama bu son çare sorumluluk kabul etmem daha kötüye giderse. Bu parametrelere ben asla ellemem.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
İsteyenlere n2o3 için açılışta farklı bir animasyon daha.
anime klasorundeki startup.mbm dosyasını benim verdiğimle değiştirin.
iyi forumlar

teşekkür biraz hızlandırabilirsen daha güzel olur

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Dünden beri orjinal yazılımı bulmaya çalışıyorum bulamadım bir türlü bilen biri varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

Son orjinal FW i8910JVJC1 bunu arıyorum.

Andulin26

Üye
çok bilgili bi kullanıcı değildim 2 ay öncesine kadar. Sizlerin bilgileriyle coğu şeyi öğrenmiş oldum..
Sormak istediğim telefonumuzu usb'ye bağladığımız zaman şarj olmasını engelleyebilirmiyiz__?
Sony telefonumda bu özellik vardı belki bu cihazdada vardır. Şimdiden Teşekkürler.

en son yazılım benim bildiğim..

link alıntıdır!

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Teşekkürler @Andulin26

Andulin26

Üye
önemli değil.umarım işini görmüştür ;)

aydink_1903

aydink_1903

Üye
çok bilgili bi kullanıcı değildim 2 ay öncesine kadar. Sizlerin bilgileriyle coğu şeyi öğrenmiş oldum..
Sormak istediğim telefonumuzu usb'ye bağladığımız zaman şarj olmasını engelleyebilirmiyiz__?
Sony telefonumda bu özellik vardı belki bu cihazdada vardır. Şimdiden Teşekkürler.

en son yazılım benim bildiğim..

link alıntıdır!

Bu telefonda böyle bir opsiyon yok, transfer sırasında mutlak şarj istiyor. Yabancı forumlarda bir arkadaş şarjı kesmeyi kafaya koymuş, kırmızı ve beyaz kabloyu keserek halletmişti sanırım (renkler akılda kalıcı) 4 iletken olması lazım kırmızı beyaz yeşil ve mavi. (Okuduklarımdan hatırladıklarım bu işlerle ilgili değilseniz denemeyin)

USB ye bağlıyken şarjla ilgili sorunum yok hatta USB ile şarj etmenin daha yararlı olduğunu düşünen biriyim, asıl sorun kablo USB ye bağlıyken Müzik Player ın çalışmaması idi benim için :)

Kolay Gelsin

Andulin26

Üye
Teşekkürler bilgilendirme için.. tabiki usb den şarj bazı durumda iyi oluyor ama ilk telefonumdan beri hiç bir zaman telefonumun şarj'ı bitmeden şarj' a takan biri olmadığım için sinir oluyorum bende hemen şarj etmesine.. bomba imha ekibi gibi yanlış'ı kesersem patlamam inş :P

onekc55

Üye
Q1 haritayı nasıl elde eder ve nasıl yükleyebilirim?

route66 kurulumu
linkte route66.exe dosyasının ayıklanmış hali var.

kurulum: zip dosyasını açtıktan sonra
ROUTE66_v9\data\maps\ klasörü içine Turkeyta04.cmap haritasını kopyalayınız.
eğer elinizde Turkeyta04.cmap haritası yoksa
buradan indiriniz;
( türkçe ses dosyası içindedir.)
telefona usb depolama modunda bağlanıp garmin yüklerken yaptığımız gibi içindeki
private,resource,route66_v9,sys,ve sis dosyalarını kurulum yapılacak karta kopyalıyoruz.
biraz beklerseniz sis dosyası otomatik kurulur.kurulmazsa kapatıp açın ve kontrol edin.
AYARLAR-UYGULAMA YÖNETİCİSİ- YÜKLEME DOSYALARI'na girin.
sis dosyasını çalıştırın
*************************************************************************************
lisans anahtarı ...
r66 klasörüne girip navigatıon programını çalıştırın.
yasal uyarı : kabul et
yasal uyarıyı yeniden göster: hayır
sunucudan lisans anahtarı istiyormusunuz: evet
ağ bağlantısı: her zaman sor
Online sorumluluk reddi tekrar gösterilsinmi : hayır
bağlantı tipi: gprs ( ilk bağlantınızı mutlaka gprs ile yapın kablosuz bağlantı lisans senk.sıkıntı yaratabilir)
lisans anahtarı kopyalandı yazısını gördükten sonra programdan çıkıp tekrar giriniz. ( gprs ücreti ödememek için )
route 66' telefonda sorun yaratabiliyor.gerçi bu son versionda kilitlenme problemi yok ama bazı ekranlarda ks problemi var..
garmin yüklemek isterseniz

iyi forumlar,

edit: link

RAM tüm uygulamaları yükledikten sonra telefon açıldığında 185MB oldukça iyi.
Hız ve stabilite çok iyi görünüyor.
KS nedeniyle touch sorunu kısmen devam ediyor.
Efektler hızlı fakat çok gösterişli değil.
Galeri gayet hızlı, galeride KS oldukça iyi.
Müzik Playerda KS hala biraz problemli ama şimdiye kadar Müzik player da gördüğüm en iyi KS.
Homescreen hariç heryerde ekran dönüyor bence en doğrusu ve güzel dik yatay dönüşler oldukça başarılı.
Gece çekimleri oldukça başarılı.
Video 24fps frame kaybı yok. Ses kalitesini yükseltmiş Hxv4 de 48kb/s ile ses kaydederken n2o3 videolarında bu değer 95kB/s olarak gözüküyor neredeyse 2 katı kaliteli ses hemde frame kaybı olmadan. Değerler GSpot ile tespit edilmiştir.

Daha detaylı biraz kullandıktan ve pil süresini gördükten sonra yazarım.

Kolay Gelsin
aydın hocam,
haftasonu fırsat bulamadığımdan n2o3'ü yükleyemedim.halen Hx v4' yüklü ve hyperX' yakında v5'i
çıkaracakmış. daha önce sizinde teyid ettiğiniz gibi hX V4'te pil göstergesi kademeli azalmıyor.
n2o3'ün pil performansı nasıl buldunuz? değerlendirmeleriniz için teşekkür ederiz.
iyi forumlar,

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydın hocam,
haftasonu fırsat bulamadığımdan n2o3'ü yükleyemedim.halen Hx v4' yüklü ve hyperX' yakında v5'i
çıkaracakmış. daha önce sizinde teyid ettiğiniz gibi hX V4'te pil göstergesi kademeli azalmıyor.
n2o3'ün pil performansı nasıl buldunuz? değerlendirmeleriniz için teşekkür ederiz.
iyi forumlar,
Hafta sonu pil testi için uygun değildi, telefona çok fazla yüklendim. Bugünkü performansına bir bakacağım.

Socially telefonun pilini içiyor onu kaldırdım. Geçen Cuma Saat 18:00 de HXv4 de pil tükendi. Socially den dolayı olduğunu sanıyorum.

Ben telefonu biraz abartılı kullanıyorum benim için 2 gün mükemmel bir süredir. 1 gün yetiyorsa vasat, 1.5 gün yetiyorsa iyidir. Benim kullanım durumuna göre ölçü skalam bu.

Kolay Gelsin

Batarya durumu vasat ile iyi arası gibi gözüküyor. Ne vasat ne iyi. Birkaç gün daha denemek lazım tabii.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
n2o3 yukledım ama tel hata verıp duruyor acılmıyor :S

aydink_1903

aydink_1903

Üye
n2o3 yukledım ama tel hata verıp duruyor acılmıyor :S
Hafıza kartını çıkarıp
E: yi formatlayarak

yüklemek en sağlıklı sonucu verir.

n2o3 de herhangi bir sorun yok zira.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Kart yok abi, naci abi formatlama yaptırdı 5 li format onu yaptım snr kurdum açılıyor pin kodu soruyor o sırada hata sesleri gelıyor arkasından bir çok hata mesajı gelıyor ve en sonda system error diyip kapatıyor telefonu nerede hata olabılır ?

peninputserver vs gibi hatalar altındada feature not supported yazıyor

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Kart yok abi, naci abi formatlama yaptırdı 5 li format onu yaptım snr kurdum açılıyor pin kodu soruyor o sırada hata sesleri gelıyor arkasından bir çok hata mesajı gelıyor ve en sonda system error diyip kapatıyor telefonu nerede hata olabılır ?

peninputserver vs gibi hatalar altındada feature not supported yazıyor
C: ye hard format atıp açtın mı? Tel kapalıyken Sol ve orta tuşlara aynı anda basılı iken sağdaki tuşa basarak. Gelen mesaj ekranında sol tuşa basıp onaylayarak.

Ve ne gibi hatalar yazıyor.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Evet abi onuda attım formatlama yöntemi şu idi.

1- pac kapat
2- depo bicimlendir
3- 7370
4- pac kapat
5- depo bicimlendir
6- teli kapat- menu no yes
7- pac kapat
8- depo bicimlendir

peninputserver vs gibi hatalar altındada feature not supported yazıyor, homescreen de yazıyor aynı sekılde, sysAp hatası

Üst Alt