Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
evet etkisi oldu şimdi daha iyi. ben romunuzu dün itibari ile kullanmaya başladım ama bence üst bildirim çubuğunda parlaklık ayarlaması olsa çom daha iyi olur. birde v4te gün içinde kullandığımız uygulamalarda kaldırılmış takvim gibi. yeni versiyonda bunların eklenmesi daha iyi olur benim görüşüm.

Şuan kaldırdığım uygulamalarin hiç biri sistemin stabilliğini bozmayacak şekilde test edip kaldırdım takvimi yüklerim bir dahaki sefere

m.furkan

Üye
Dünden beri konunun hepsini okudum ve çok büyük bir emek, büyük bir uğraş var. Hemde hiç karşılıksız. Teşekkürü bir borç bilirim.

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Dünden beri konunun hepsini okudum ve çok büyük bir emek, büyük bir uğraş var. Hemde hiç karşılıksız. Teşekkürü bir borç bilirim.

Teşekkürler iyi kullanmalar yeni versiyonda biraz daha hizli olacak şarj konusunda az düşme var perdormansi artirdiğim için ama sonuçta şarj edilebilir bir şey performans öyle değil şarjı çok takmayın bence biiterse doldurursunuz şuan s2 gibi s3 gibi çalışıyor performans olarak :-) çok kıyasladim

- - - Eklendi - - -

daha indiremedim :( inderen ve kuran arkadaslar genel bir bilgi verse ve internet paylasimi calisiyormu?

Deneyebildinmi dostum :-)

- - - Eklendi - - -

By wondermo v4 ne gibi değişiklikler var bunları da yazarsanız sevinirim. Emeğinize tsk ;)

Baya ince ayar script değişiklikleri var çok hızlı stabil oldu bence deneyip görmen lazım

- - - Eklendi - - -

bt kulaklık problemi devam ediyor.

Onun için yapabileceğim bir şey olsa yapardım valla onu arco düzeltebilir ancak

m.furkan

Üye
Hocam birde aklıma takılan birşey var. Bu s3teki çoklu pencere özelliğini sağlamak mümkün müdür acaba?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

m.furkan

Üye
Anladım. Performansın üzerine çok düşük şarjı unutmayın :) Çünkü cihazın bu versiyonda şarjı daha çabuk bitiyo. Çok belirgin bi derecede.

barut24

Üye
:tşk:

ledayi2000

ledayi2000

Üye
evet bende kurdum sonunda ama geri kaldırdım foto ve kamerada çok takılıyordu

WarLox

WarLox

Üye
Orjinal cm10 larda bt kulaklık çalışıyor ..yüklediqin bir script yada tweak sebep oluyodur..

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal cm10 larda bt kulaklık çalışıyor ..yüklediqin bir script yada tweak sebep oluyodur..
Doğrudur neyin yol açtığını bulmam lazım

- - - Eklendi - - -

Stabil ve sorunsuz bir sürüm sunana kadar çalişmaya devam :oke:

WarLox

WarLox

Üye
Doğrudur neyin yol açtığını bulmam lazım

- - - Eklendi - - -

Stabil ve sorunsuz bir sürüm sunana kadar çalişmaya devam :oke:

cihazı bulup bağlan dediqimde ayarlar durdu hatası veriyor .çözümü buna qöre ararsın teşkkürler

sahin02

sahin02

Üye
V4 Buyrun arkadaşlar kuranlar her konuda yorumlama ve kıyaslama yapsın ben sizin için çalışmaya üşenmiyorum sizde yorum yapmaya üşenmeyin arkadaslar

Arkadaşlar açilista geç açilacaktir 3-4 dakka bekleyin scriptler çalistigi için

V4 kurdum fakat v2 kadar verim alamadım ayrıca ses tweak vs de yok bide sadece ilk deil her açılışta geç açılıyor ve tel V4 te boşta iken jarj yiyo deep sleep calismiyor ama v2 de bu durum çok iyi deep sleep çalışıyor bnce v2 hala en iyisi ;)

nicked

nicked

Üye
V4 kurdum fakat v2 kadar verim alamadım ayrıca ses tweak vs de yok bide sadece ilk deil her açılışta geç açılıyor ve tel V4 te boşta iken jarj yiyo deep sleep calismiyor ama v2 de bu durum çok iyi deep sleep çalışıyor bnce v2 hala en iyisi ;)
evet kesinlikle katılıyorum sana kardeş ses cok ıyıydı v2 de v4 de ses geliştirmesi vs. yok .:good:

cabır

Üye
arkaslar siz bu romu kurarken cm10 beta 1 mi yoksa cm10 finale mi kuruyosunuz onu anlayamadim

fiyodor255

Üye
antutu testi yapan yok mu

sahin02

sahin02

Üye
antutu testi yapan yok mu

Ben yaptım 5185 çıktı ama kendim yükledim düzenlendiğim touchw5v8 4.2.2 romu ve bide Turbo Boost Scriptini flaşladim antutu testinde 6185 aldım yani sonuç ucak Wonder oldu ;) :D

- - - Eklendi - - -

arkaslar siz bu romu kurarken cm10 beta 1 mi yoksa cm10 finale mi kuruyosunuz onu anlayamadim

Fark etmez Cm romlardan herhangi biri yüklü ise direk wipe data wipe cache yaparak yükleyebilirsin tam verim almak istiyorsan Format system, data ve cache de yapabilirsin ;)

Üst Alt