wondermu
Üye
wondermu ben v2 ye dondum v2 daha hızlı . bide eksikler var uygulamalar filan .
Bunu zaten test amaçlı yayınladım dostum uğraşıyorum Yeni versiyonu yapmak için
wondermu ben v2 ye dondum v2 daha hızlı . bide eksikler var uygulamalar filan .
Valla benim de şuan aklımdaki telefon s2 s3 büyük geliyor bana bence s2 çok güzel telefon tasarım olarak boyut olarak hız olarak işletim sistemide iyi 4.1.2 orjiinal destek de çokwondermu s2 dusunuyorum temiz bulabilirsem takasa gelip ûste para vericem. ne dersin ónerirmisin
aynen bende oyle dusunuyorum. tel temiz benim ortalama kac lira veririm uste kardeş
Sifirini al bence s2 iki çeşit ama sen düz olanını al siyah rengi ve beyazı var siyah güzel duruyor :-)yarin sabah bi bakayim okadar verebilirim. tek sorun temiz bulabilmek. birde siyah olsun. s2 ler tek cesitmi. yani i si mi varmı
iste onu anlamiyorum 2 cesit arasindaki farklar ne acaba. kazıklanmadan başarabilirsem iyi olck
Wondermu s2 aldim siyah. Ikinci el temiz bi cihaz. 4.1.2 yuklu. Duzmu digerinrenmi anlayamadim kardesim. Nerden anlariz. Biraz pahali aldim uste 350 verdim. Bataryam filan orjinal degildi cunku
Saol kardesim. Ilk izlenimlerim harika bi cihaz. Gercekten tavsiye ederim. Hizi senin romu aratmiyor ve stabil oldugundan sarj durumu gayet iyi. Kasma donma yok. Bi telefonda arsdigin hersey var. 8mp kamerasi cekimi fevkalade. Benim teli 400 saydilar uste 350 verdim . Benim yan sanayi bataryam vardi ama . Ve sadece bos telefonu verdim. Ama deger kardesim verilen paraya. Bisey sorcam ben teli orjinale cevirdim odinle ve acilinca fabrika ayarlarina dondurdum . Anlasilirmi bu romlar filan wonderde
- - - Eklendi - - -
Telefoncu anlarmi wondere daha wvvel rom yukledigimi filan.
Wondermu tesekkur ederim emegin icin romunu kullandik isimizi gordun vakit harcadin . Mecburiyetten konudan uzaklasiyorum . Ilerde tekrar bi konuda karsilasmak dilegiyle allaha emanet ol basarilarinin devamini dilerim kardesim
arkadaşlar gözümü Nexus 4 e diktim araştırmalarıma göre sorun olarak hızlı şarj bitiyormuş ve erken ısınıyormuş sizce nasıl telefon veya O ayarda ve fiyatta ne alabilirim