Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
iyi olur wondermu tşk. Yarın ola hayrola

en-sel

en-sel

Üye
cwm nin 6.0.1.0 sürümü var sorun olurmu

saygin27_ist

Üye
Bişey anlamadim desem

secan325

Üye
Wondermu naptın kardeş gelıyomu bugün rom

secan325

Üye
Tamam sagolasın bızım ıcın ugrasıyon zaman harcıyn hakkını helalet

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

secan325

Üye
Merakla bekliyoruz

samaet59

samaet59

Üye
bu romu yüklemek için hangi cm versiyonunu kullanıyoruz gapps dosyasını da eklersen sevinirim benim için en azından konu bütünlüğü olmuş olur ellerine sağlık gerçekten büyük emek :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
bu romu yüklemek için hangi cm versiyonunu kullanıyoruz gapps dosyasını da eklersen sevinirim benim için en azından konu bütünlüğü olmuş olur ellerine sağlık gerçekten büyük emek :)

Cm10 yada stock romdan bu roma geçiş yapabilirsin gappsa gerek yok içinde kurulu herşey zaten bu kurulum değil çünkü yedek dosyası

secan325

Üye
wondermu bugün yüklücem demiştin aksilik oldu sanırım .

samaet59

samaet59

Üye
şuan cm 9 rc6 romu var bunu yüklemem için ne yapmam gerekiyor yazabilir misiniz çok beğendim romu

secan325

Üye
Ramazanda şeytanlar bağlı başkan:-) tamam bakalım hallet işlerini beklemedeyiz

Mücteba

Mücteba

Üye
wondermu cwm 6.3.0 kullansam olurmu

en-sel

en-sel

Üye
şimdi deniyorum unarım sağlıklı dır bıktım çünki rom yüklemekden :aha:

- - - Eklendi - - -

şimdi kurulum tamamlandı bakalım bu nezaman delirecek :D

- - - Eklendi - - -

Gayet başarılı emeğigeçen arkadaşımıza teşekkürler sevdim bunu ;)

bayfeat

bayfeat

Üye
Kimler halen kullanmakta romu arkadaşlar yazabilirmisiniz kaç kişi kullanıyor yoksa başka romlarami döndünüz sorunlar yüzünden

bu romdan vazgeçilirmi kardeş be ben paylaştığın günden beri kullanıyorum .d
ya ben şu ekrandaki şeye hayla alışamadım özellikle klavyeye sen samsungun s4 ada s3 klavyesi koy kardeş ya valla büyük sıkındı şöyle bir glülücük yapıyorum ":D" AMA İŞTE BÖYLE GİTMİYOR :Dua oluyor .d .d düzelmesi uyokmu sinir ediyor.ayarlarını kapadım ama gene aynı çalışıyor hayla,aynı o ekrandaki tuşlar gibi onuda kapattım ama kapınmıyor hayla çalışıyor... roma gelince vazgeçilmez...

Üst Alt