Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013
Sponsorlu Bağlantılar
gss_adnan
Üye
cwm yi yükledikten sonra olusuyor mu bu klasör hocam
wondermu
Üye
Konu Sahibi
Cwm yok mu şimdi sende o olmazsa zaten o klasör olmaz ilk cwm kur
Hocam ilk gün kurdum şarjı çok güzeldi artık iyi gitmemeye başladı hatta çok kötü günde 2 kere şarj ediyorum birde yazı fontu nasıl değişecek yazarsan sevinirim yeni sürümünü bekliyorum iyi günler
kuyo
Üye
wondermu;
bu romu kurmak için cm10 kurulumu olması gerekiyor yoksa orjinal rom un üzerine de kurula bilir mi?
Hocam ilk gün kurdum şarjı çok güzeldi artık iyi gitmemeye başladı hatta çok kötü günde 2 kere şarj ediyorum birde yazı fontu nasıl değişecek yazarsan sevinirim yeni sürümünü bekliyorum iyi günler
ben dediklerini yaptım ama kuramadım bi türlü bunu dediğin recoweryi kurdum dosyayı hafıza kartına attım formatları yaptım ama telefon açılmıyor , telefonda illaki cm 10 mu kurulu olması gerekiyor bunu yapabilmek için
wondermu
Üye
Konu Sahibi
Stock romu kurup cwm son sürümü kur benim yedeğe dön bir arkadaş böyle çökmüştü
sayin1974
Üye
dahili hoparlöre bağladığımda ses çıkmıyor ama telefon kulaklığı sorunsuz ça çalışıyor
secan325
Üye
wondermu bıdahakı sürümde durum çubuğunu 100de yüz şeffaf yapsan güzel olur gbı gelıyo. Bende romu kullanmaya devam edıyorum