Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
cwm yi yükledikten sonra olusuyor mu bu klasör hocam

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Cwm yok mu şimdi sende o olmazsa zaten o klasör olmaz ilk cwm kur

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Ana sayfada var cwm linki forumda da var cwm nasıl kuruluyor diye şuan ben cepten giriyorum

eren yasin

Üye
Hocam ilk gün kurdum şarjı çok güzeldi artık iyi gitmemeye başladı hatta çok kötü günde 2 kere şarj ediyorum birde yazı fontu nasıl değişecek yazarsan sevinirim yeni sürümünü bekliyorum iyi günler :)

kuyo

Üye
wondermu;

bu romu kurmak için cm10 kurulumu olması gerekiyor yoksa orjinal rom un üzerine de kurula bilir mi?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilk gün kurdum şarjı çok güzeldi artık iyi gitmemeye başladı hatta çok kötü günde 2 kere şarj ediyorum birde yazı fontu nasıl değişecek yazarsan sevinirim yeni sürümünü bekliyorum iyi günler :)

Sayfanın gerisinde paylaştım nasıl font değişecegi hakkında geçmiş yorumlara bakabilirsiniz

CasuS_87

CasuS_87

Üye
kardeş rom güzel baya hızlı :tşk:

sayin1974

sayin1974

Üye
Kimler halen kullanmakta romu arkadaşlar yazabilirmisiniz kaç kişi kullanıyor yoksa başka romlarami döndünüz sorunlar yüzünden
15 gündür kullanıyorum çok iyi hızlı ve stabil çalışıyor kurumsal postayı kaydettim exchange hizmetleri.apk yükleyerek sorun yok

- - - Eklendi - - -

Kimler halen kullanmakta romu arkadaşlar yazabilirmisiniz kaç kişi kullanıyor yoksa başka romlarami döndünüz sorunlar yüzünden
15 gündür kullanıyorum çok iyi hızlı ve stabil çalışıyor kurumsal postayı kaydettim exchange hizmetleri.apk yükleyerek sorun yok

Neagf

Üye
Hadi bakalim indiriyorum suan izlenimlerimi yazacagim tesekkurler :)

kuyo

Üye
wondermu

ben dediklerini yaptım ama kuramadım bi türlü bunu dediğin recoweryi kurdum dosyayı hafıza kartına attım formatları yaptım ama telefon açılmıyor , telefonda illaki cm 10 mu kurulu olması gerekiyor bunu yapabilmek için

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Stock romu kurup cwm son sürümü kur benim yedeğe dön bir arkadaş böyle çökmüştü

sayin1974

sayin1974

Üye
dahili hoparlöre bağladığımda ses çıkmıyor ama telefon kulaklığı sorunsuz ça çalışıyor

secan325

Üye
wondermu bıdahakı sürümde durum çubuğunu 100de yüz şeffaf yapsan güzel olur gbı gelıyo. Bende romu kullanmaya devam edıyorum

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
wondermu bıdahakı sürümde durum çubuğunu 100de yüz şeffaf yapsan güzel olur gbı gelıyo. Bende romu kullanmaya devam edıyorum

Yeni versiyonu performansa yönelik yapıyorum çünkü batarya ya yönelik yaptım dandik oldu :-) ama onuda bir deneyeyim şuan %15 daha hızlı

secan325

Üye
ara guncelleme yokmu daha.md

Üst Alt