Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Isp.Gökhan

Üye
Kamera zoom yapmıyor. Çözümü var mı acaba?

eren yasin

Üye
kardeşim yazı fontonu değiştirme lüksümüz varmı? diğer sürümde yeni fontlar ekleyebilirmisin veya normal bir şey olsun

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Font dosyasını orjinaline döndürmenin yolunu ve linki burada paylaşmıştım 4-5 sayfa geride galiba teldeyim şuan yoksa ben bakardım

- - - Eklendi - - -

Kamera zoom yapmıyor. Çözümü var mı acaba?

Kamera hiç bir romda zoom yapmıyor zaten orijinal olmadığı için

secan325

Üye
wondermu tam ve iyi bi yedek nasıl alınır. bide cm9alt bari flasladim tel acilmadi. herseyi bstan kurdum. cm10 icin daha kucuk alt bar varmi varsa paylasabikrmhsin linkini

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Kimler halen kullanmakta romu arkadaşlar yazabilirmisiniz kaç kişi kullanıyor yoksa başka romlarami döndünüz sorunlar yüzünden

cadde19

cadde19

Üye
Valla kardes donmalar yüzünden yeni touchwi3 v7ye gectim gayet stabil ve sorun yok

nicked

nicked

Üye
hala kullaniyorum kardesim birakmayida hic dusunmuyorum :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
hala kullaniyorum kardesim birakmayida hic dusunmuyorum :)

Valla bak ben en az 500 defa belki 1000 defa rom kurdum denedim en sonunda bunda uzun süre kaldım diğerleri bir cacık olmadı :-) akıllı telefon dedinmi hızlı olur bataryaya yönelik çalışmadım zaten romda

- - - Eklendi - - -

wondermu tam ve iyi bi yedek nasıl alınır. bide cm9alt bari flasladim tel acilmadi. herseyi bstan kurdum. cm10 icin daha kucuk alt bar varmi varsa paylasabikrmhsin linkini

Kardeşim daha yeni gördüm ya yedek almak için cwm backup and restore backup from external sd card

nicked

nicked

Üye
söyle diyim hem hızlılık konusunda hemde sarj konusunda denediğim en iyi rom bu su ana kadar gayet de memnunum :)
gercekten hızlı ve stabıl bır rom bide hotspot ve diğerleri çalışşa güzel olacak :D

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
söyle diyim hem hızlılık konusunda hemde sarj konusunda denediğim en iyi rom bu su ana kadar gayet de memnunum :)
gercekten hızlı ve stabıl bır rom bide hotspot ve diğerleri çalışşa güzel olacak :D

Onuda çözdüm galiba wifi teathering çalışmıyor değil mi yani taşınabilir kablosuz yeni versiyonda düzelmiş olacak

nicked

nicked

Üye
Onuda çözdüm galiba wifi teathering çalışmıyor değil mi yani taşınabilir kablosuz yeni versiyonda düzelmiş olacak

evet onlar calismio. ins.duzelir kardesim coook ihtiyacim oluyor bunlara.

71RMS71

Üye
slm hocam rom çok hoşuma gitti ve 2 gündür kullanıyorum bana lazım olanlarda sorun yok teşekkürler tek sorunum mağza onu da hesap kaldır tekrar hesap ekleyle düzelıyo heralde böyle kalmaz diye düşünüyorum elinize sağlık

BURDAN GOOGLE PLAY SORUNU ÇÖZÜLÜYO ARKADAŞLAR BİLGİNİZE

secan325

Üye
ara güncelleme yapsan fena olmaz kardeş. romu kullanmaya devam ediyorum bende. arada yeni cikan diger romlarida denedim ama senin roma hemen geri dondum cúnkû senin romla telimi elime aldıgımda kaliteyi cevremde bu isten anlamayan arkadaslarim bile farkediyor. tsk tekrar. beklemedeyim .

ismailozcn

ismailozcn

Üye
V3 de touchwiz ve s4 temalı yapsan?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım arkadaşlar yeni şeyler eklemeden güncelleme yapmayacam

gss_adnan

gss_adnan

Üye
romu yüklemeden önce nasıl backup alırım ?
titanium backup var

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Cwmden backup and restore backup to external sdcard yapıp alabilirsiniz

gss_adnan

gss_adnan

Üye
hocam bnde cwm/backup klasörü yok onu kendim mi olusturmam gerek

wondermu

Üye
    Konu Sahibi