Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

nuhababa

nuhababa

Üye
Busy box ne işe yarıyor?

berkakbay22

Üye
sana yardımcı olsun diye buldum şu sitedeki font demek isteğim yani

berkakbay22

Üye
istediğim font yok orda sen bulup koyamaz mısın ve klavyeyi nasıl yapıcam onun hakkında bir şey söylememişsin bak rom gerçekten çok güzel antutu da 6700 çıktı bu felaket süper demek ama bir dahakine yazıyı ve klavyeyi değiştirme bence
ve klavyeyi nasıl orjinal yaparım yardımcı ol lütfen

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Fontu orjinale cevirmek icin sdcard/rom tolboox dosyasina girip font klasorunun icindeki backup klasorune bu verdigim linkteki dosyayi at rom tolboxu acip fonts bolumune gelip menu tusunun solundaki tusa basip yedekle geri ala basip geri al sonra yeniden baslat

- - - Eklendi - - -

Buda orjinal klavye

Dosyaya buradan erisebilirsiniz:
LatinImeGoogle_signed.apk
http://yadi.sk/d/LPRYuMvP6zTEc

Kur direk

cabır

Üye
clockwork dosyqzinda

cabır

Üye
olur mu ki az cikma forumdan

- - - Eklendi - - -

rom kurulumunu bastan anlatirmisin wonder ilk defa backup ve boyle bisey kurcam hata ypmk istemiyom

- - - Eklendi - - -

Sen oluştur dene olacakmı

neyse recovey den kndi romu backupladim simdi en bastan adim adim islemleri soylermisin

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
olur mu ki az cikma forumdan

- - - Eklendi - - -

rom kurulumunu bastan anlatirmisin wonder ilk defa backup ve boyle bisey kurcam hata ypmk istemiyom[/QUOT

Bak dostum en basit yoldan anlatıyorum hafıza kartını
İçine at clockworkmod onun içinde backup eğer yoksa oluştur yedeği zipten çıkarıp içine at resote from external sd yedeği seçip kur bitince yeniden başlat

cabır

Üye
bi sorun cikmaz dimi

murcix

Üye
wondermu rom süper ellerine sağlık hız perfonmans şarj gayet güzel oyun performansı da süper temple run 2 subway surfers da bir kasma bile yaşamadım ama bana şu orjinal klavye ve orjinal font konusunda yardım edersen çok daha süper olucak

aslında bana göre touchpal harika bir klavye. orijinalden çok daha iyi ve fonksiyonal. türkçe karakterler klavyeye girince harfler çok küçülüyor. sanırım sende de benim gibi bunu istemiyorsun. eğer sorunun buysa touchpal ayarlara gir, dilleri seç, türkçe yazan kısımda sağ tarafta kalem işareti var oraya tıkla, 26 tuş kalavye düzenini QWERTY (standart) olarak değiştir. bence memnun kalırsın

- - - Eklendi - - -

Oyun oynayan arkadaşlar değerlendirme yaparmısınız oyun performansı hakkında

- - - Eklendi - - -

Bide arkadaşlar v3 için önerisi Olan eklenmesini istediğiniz şeyler var mı? Yada sorunu olan varsa yazın yeni versiyon çalışmalarına başlayacağım bugün

Selamlar
Rom yine çok iyi. Hız, performans ve görsellik harika. Çok fonksiyonel ve kullanımı rahat. Kullandığın tema çok şık. Zevkli adamsın vesselam. Eline, emeğine sağlık wondermu. Yazı tipi sistemde çok iyi duruyor fakat nette bir şeyler okurken sıkıntı oluyor, düzgün okunmuyor. O nedenle rom toolbox’tan “dezenpro” ile değiştirdim şimdi gayet iyi oldu. Soft key tuşları ilgili de şikayetleri var arkadaşların. Kullanmak fayda sağlayacak ve menü tuşumuz sağlam kalabilecektir. Ancak ekran daraltma olayı gerçekten insanı sinir etmekte. bir başka romda görmüştüm bunun yarısı kadar ince ve ekranı çok daraltmayan bir soft key vardı. Onu bulup ekleyebilirsen bu konuda ki şikayetler azalacaktır. Ayrıca Touchpal klavyede neonlight görünümünü ekledim ve roma çok yakıştı bilgin olsun.
Şarj konusunda da şunu söyleyeyim. Daha önce kullandığım slim romda 1,5 saat kitap okuduğumda (ekran ışığı %40 gibi) pilde %8 ila 10 düşerken bu romda %20 yi buldum. Pil kalibrasyonu falan mı yapmam lazım bilemiyorum. Bu konuda fikrini bekliyorum.
Son olarak kelimelik oyununun bildirimleri yine gelmiyor. Sorun nedir bulamadım bir türlü. Diğer program bildirimlerinde sorun yok gördüğüm kadarıyla.
Tekrar eline sağlık wondermu

berkakbay22

Üye
wondermu öncelikle yardımcı olduğun içim çok sağol ama bir sorum vardı dedigin dosyayı indirdim fakat romtoolbox fonts klasorunun içinde sadece preview dosyası var backup dosyası yok yani nasıl olucak ? backup dosyasını kendim oluşturdum içine verdiğin dosyayı attım ama bu sefer uygulamaya girip dediklerini yaptığımda "no backup found" diyor

- - - Eklendi - - -

verdiğin zip dosyasının içindekileri mi atıcam yoksa zip çıkartmadan öyle direk mi atıcam

- - - Eklendi - - -

tamam yaptım sağol wondermu

nuhababa

nuhababa

Üye
Eternity warriors 2 oynarken biranda donuyor ve öylece kalıyor?

ahmetbaslik

Üye
açılmıyor ake telefon ya

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
aslında bana göre touchpal harika bir klavye. orijinalden çok daha iyi ve fonksiyonal. türkçe karakterler klavyeye girince harfler çok küçülüyor. sanırım sende de benim gibi bunu istemiyorsun. eğer sorunun buysa touchpal ayarlara gir, dilleri seç, türkçe yazan kısımda sağ tarafta kalem işareti var oraya tıkla, 26 tuş kalavye düzenini QWERTY (standart) olarak değiştir. bence memnun kalırsın

- - - Eklendi - - -

Selamlar
Rom yine çok iyi. Hız, performans ve görsellik harika. Çok fonksiyonel ve kullanımı rahat. Kullandığın tema çok şık. Zevkli adamsın vesselam. Eline, emeğine sağlık wondermu. Yazı tipi sistemde çok iyi duruyor fakat nette bir şeyler okurken sıkıntı oluyor, düzgün okunmuyor. O nedenle rom toolbox’tan “dezenpro” ile değiştirdim şimdi gayet iyi oldu. Soft key tuşları ilgili de şikayetleri var arkadaşların. Kullanmak fayda sağlayacak ve menü tuşumuz sağlam kalabilecektir. Ancak ekran daraltma olayı gerçekten insanı sinir etmekte. bir başka romda görmüştüm bunun yarısı kadar ince ve ekranı çok daraltmayan bir soft key vardı. Onu bulup ekleyebilirsen bu konuda ki şikayetler azalacaktır. Ayrıca Touchpal klavyede neonlight görünümünü ekledim ve roma çok yakıştı bilgin olsun.
Şarj konusunda da şunu söyleyeyim. Daha önce kullandığım slim romda 1,5 saat kitap okuduğumda (ekran ışığı %40 gibi) pilde %8 ila 10 düşerken bu romda %20 yi buldum. Pil kalibrasyonu falan mı yapmam lazım bilemiyorum. Bu konuda fikrini bekliyorum.
Son olarak kelimelik oyununun bildirimleri yine gelmiyor. Sorun nedir bulamadım bir türlü. Diğer program bildirimlerinde sorun yok gördüğüm kadarıyla.
Tekrar eline sağlık wondermu

Rica ederim sen kullanmaya devam et bir sonraki versiyonda batarya konusunda biraz daha çalışma yapacam bataryanın en büyük düşmanı internet ayrıca fark etmiş olman lazım bu romda internet daha hızlı web sayfaları çok daha hızlı açılıyor bekleme yapmıyor tepki süresini Azalttım bazı scriptlerle reklamları hallettim dns ayarları değişti ve birde bataryanın hızlı bitmesinin bir nedenide performansa yönelik çalıştığım için batarya bitse bile şarj edilebilir ama performans öyle değil donmalar takılmalar laglar insanı verem ediyor zaten ben şarja bukadar taksaydim düz telefon kullanırdım bütün Android tellerin sorunu bu şarj belası :-)

- - - Eklendi - - -

açılmıyor ake telefon ya

İşlemleri yazarmısın ne yaptın kurarken

- - - Eklendi - - -

Eternity warriors 2 oynarken biranda donuyor ve öylece kalıyor?

Oyunda problem olabilir mi sizden ricam diğer oyunlarıda test etmeniz

ahmetbaslik

Üye
dediğin işlemleri yaptım backupa falan attım bişey sorcam bunu yüklemek için cyanogen mod yüklü mü olması lazım acaba ?

- - - Eklendi - - -

bütün işlemleri yaparken kontrol ettim

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
dediğin işlemleri yaptım backupa falan attım bişey sorcam bunu yüklemek için cyanogen mod yüklü mü olması lazım acaba ?

- - - Eklendi - - -

bütün işlemleri yaparken kontrol ettim

Zipten çıkarıp hafıza kartına clockworkmod/backup klasörüne direk koy - backups And restore bölümüne girip restore from external sd tıkla yedeği seç menü tuşuna bas yükle bide böyle kur bakalım

Üst Alt