Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

proxy_33

Üye
dün kurdum denedim geri kaldırdım touchwi3v5 rom u yukledim alt geçiş cubugu hiç yakısmamıs ekranı daraltmıs tamamen gereksz ve kaldırılmıyor

nicked

nicked

Üye
dün kurdum denedim geri kaldırdım touchwi3v5 rom u yukledim alt geçiş cubugu hiç yakısmamıs ekranı daraltmıs tamamen gereksz ve kaldırılmıyor

bende bu dertten muzdariptim programı kaldirip tekrar kurdum halloldu.

azizerkan07

Üye
Rom çok güzel performansı vs. ancak yazı tipini beğenmedim değiştirme sansımız var mıdır?

cabır

Üye
arkaslar bn bu romu yeni kullanicam su anda kullandigim touchwi3v5 kullaniyom bu rom da tek sorun internet sorunu bu sorun icinde bu cm10 a gececegim cm10 da da bu romu kurayim mi sarj oyun performans falan kullananlar sorunu var mi bu rom un cewaplayabilirmisiniz lutfenn !

nicked

nicked

Üye
arkaslar bn bu romu yeni kullanicam su anda kullandigim touchwi3v5 kullaniyom bu rom da tek sorun internet sorunu bu sorun icinde bu cm10 a gececegim cm10 da da bu romu kurayim mi sarj oyun performans falan kullananlar sorunu var mi bu rom un cewaplayabilirmisiniz lutfenn !

kardeş ben şuanda kullanıyorum ve çok memnunum..herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar gayet stabil bir rom :)

cabır

Üye
tesekkur ederim nette bi sorun yok degilmi veya herhangi bi sorunu bide performansi ayarlayabilyoz degil mi normal kurabiliyoz dimi back up faln yapmadan direk wipe leri filan yapip yuklesek

nicked

nicked

Üye
tesekkur ederim nette bi sorun yok degilmi veya herhangi bi sorunu bide performansi ayarlayabilyoz degil mi normal kurabiliyoz dimi back up faln yapmadan direk wipe leri filan yapip yuklesek

hayir nette bir sorun yok...performansta da sorun yok herşey mukemmel.backup yapmadan yuklenmiyor kardeşim.

cabır

Üye
onu nasil yapicaz en bastan bi anlatirmisin az cikma forumdan telden yapilmiyo mu bnde pc yokta tablettn halltsek oluyo mu

secan325

Üye
yazi fontunu degstirmek isterseniz romtoalbox programinda onlarca font var. ben oyle yaptim

cabır

Üye
onu nasil yapicaz en bastan bi anlatirmisin az cikma forumdan telden yapilmiyo mu bnde pc yokta tablettn halltsek oluyo mu yazin bi bna

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynayan arkadaşlar değerlendirme yaparmısınız oyun performansı hakkında

- - - Eklendi - - -

Bide arkadaşlar v3 için önerisi Olan eklenmesini istediğiniz şeyler var mı? Yada sorunu olan varsa yazın yeni versiyon çalışmalarına başlayacağım bugün

Dejavuex

Dejavuex

Üye

- - - Eklendi - - -

Bide arkadaşlar v3 için önerisi Olan eklenmesini istediğiniz şeyler var mı? Yada sorunu olan varsa yazın yeni versiyon çalışmalarına başlayacağım bugün

şarj şarj şarj ;)

nicked

nicked

Üye

- - - Eklendi - - -

oncekinde de söylemiştim 2g/3g seçimini eklersen power widget da iyi olacak :)
küçük bir şey ama alışkanlık işte :)

NeBeL7

Üye
şimdi ben bunu kurmak istiyorum v2 direk indirdim yükledimde hiç bişey olmadı tel takıldı kaldı eski romuma geri döndüm v1 mi indireceğim ilk önce wondermu?

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ben bunu kurmak istiyorum v2 direk indirdim yükledimde hiç bişey olmadı tel takıldı kaldı eski romuma geri döndüm v1 mi indireceğim ilk önce wondermu?

İlk sayfadaki kuruluma gore kurman gerek v1 kurmana gerek yok

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Şuanlık için herhangi bir hatası veya eksiği var mı

Neagf

Üye
batarya nasil arkadaslar alintilayin bu mesaji ??

Üst Alt