Kardeş o tuşu koyarak size iyilik yapıyorum aslında menü tuşuna basa basa bozuluyor amaç o tuşlar bozulmasın softkey enablere tıkla disable yap baktın olmadı enable yap yeniden başlat
- - - Eklendi - - -
Cwm son sürümü kurman lazım yeni uyglamalari kurabilmen için mesela benim romu kurmak için de son sürümü kurman gerekiyor
ya mesaj yazarken yanlışlıkla çarpıyorya ondan sıkıntı oluyor aslında çok yararlıda işte o olunca çok sıkıyor adamın çanını
neyse benim sorunum yok kardeşim stabil rom bana göre eline koluna yüreğine verdiğin emeklere için çok teşekkür ederim... 
softkey enabler menude yok.
aynen aslında haklısın kardeşim sen ya tuş sallanıyor zaten bak bunu düşünmemiştim ozaman alışıcam ona.ya mesaj yazarken yanlışlıkla çarpıyorya ondan sıkıntı oluyor aslında çok yararlıda işte o olunca çok sıkıyor adamın çanını
neyse benim sorunum yok kardeşim stabil rom bana göre eline koluna yüreğine verdiğin emeklere için çok teşekkür ederim...
![]()
rom super kardesim emeğine saglık. softkeyı buldum ama birturlu kapatamadım napmam lazım
![]()
![]()
wondermu birşey sorucam ilk romda bildirimlerin gelmediğini söylemişti çoğu kişi peki bu romda geliyor mu bildirimler örneğin twitter whatsapp bildirimleri falan
peki oyun performansı nasıl kasıyor mu mesela temple run 2 subway surfers gibi oyunlarda veya başka oyunlarda daGeliyor busefer
peki oyun performansı nasıl kasıyor mu mesela temple run 2 subway surfers gibi oyunlarda veya başka oyunlarda da
Disable yap yeniden başlat olmadı enanle yap yeniden başlat ;-)
valla kardeş telefonu odinle kurtardım dediklerini yaptım ama olmadı telefon açılmadı download moduna alıp odinle orjinal romu attım
bunun bir kurulum videosunu koyun arkadaşlar en baştan yoksa çok sorun olacak
olmuyor kardesim kapanmıyor sinir oldum iyice.
Birdahaki güncellemeye video hazirlayacam kurulum için
- - - Eklendi - - -
Programı sil tekrar yükleyip dene bi olacak mı
- - - Eklendi - - -
Bu arada kuranlar oyun performansı hakkında bilgi yazarmısınız?
tamamdır kardeşim şimdi oldu sagolasın
Önemli değil oyun denedinmi hiç performans nasıl oyunlarda