Samsung Galaxy Wonder Cm10 Edit By Wondermu Çok Hizli +batarya +performans+düzenlenmiş V3 04.08.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Qubar12

Üye
Herseyı Yaptım Ama Bu seferde Samsung Galaxy W yazısında kalıyor neden ? acil yardım

nicked

nicked

Üye
softkey enabler menude yok.

bayfeat

bayfeat

Üye
Kardeş o tuşu koyarak size iyilik yapıyorum aslında menü tuşuna basa basa bozuluyor amaç o tuşlar bozulmasın softkey enablere tıkla disable yap baktın olmadı enable yap yeniden başlat

- - - Eklendi - - -

Cwm son sürümü kurman lazım yeni uyglamalari kurabilmen için mesela benim romu kurmak için de son sürümü kurman gerekiyor

aynen aslında haklısın kardeşim sen ya tuş sallanıyor zaten bak bunu düşünmemiştim ozaman alışıcam ona. :) ya mesaj yazarken yanlışlıkla çarpıyorya ondan sıkıntı oluyor aslında çok yararlıda işte o olunca çok sıkıyor adamın çanını :D neyse benim sorunum yok kardeşim stabil rom bana göre eline koluna yüreğine verdiğin emeklere için çok teşekkür ederim... :)

Qubar12

Üye
Yapan biri güzel bir şekilde anlatabilirmi bu sefer herseyi dogru duzgun yaptım en sona restore from external_Sdcard dıyorum yukluyorum ve reboot system now dıyorum samsung galaxy wonder yazısında kalıyor lutfen yardım edın ?? :S

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
softkey enabler menude yok.

Google playdan gir listeye bak yüklenenlere aç deip dene:-)

- - - Eklendi - - -

aynen aslında haklısın kardeşim sen ya tuş sallanıyor zaten bak bunu düşünmemiştim ozaman alışıcam ona. :) ya mesaj yazarken yanlışlıkla çarpıyorya ondan sıkıntı oluyor aslında çok yararlıda işte o olunca çok sıkıyor adamın çanını :D neyse benim sorunum yok kardeşim stabil rom bana göre eline koluna yüreğine verdiğin emeklere için çok teşekkür ederim... :)

Rica ederim teşekkürler bir dahaki versiyonda devre dışı yapıp güncellrrim başka sorun varsa yazarsın

bayfeat

bayfeat

Üye
tmm kardeşimm.. :)

nicked

nicked

Üye
:) rom super kardesim emeğine saglık. softkeyı buldum ama birturlu kapatamadım napmam lazım :) :)

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

berkakbay22

Üye
wondermu birşey sorucam ilk romda bildirimlerin gelmediğini söylemişti çoğu kişi peki bu romda geliyor mu bildirimler örneğin twitter whatsapp bildirimleri falan

wondermu

Üye
    Konu Sahibi

berkakbay22

Üye
inşallah kasmıyordur

yarenefe

Üye
valla kardeş telefonu odinle kurtardım dediklerini yaptım ama olmadı telefon açılmadı download moduna alıp odinle orjinal romu attım
bunun bir kurulum videosunu koyun arkadaşlar en baştan yoksa çok sorun olacak

wondermu

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş telefonu odinle kurtardım dediklerini yaptım ama olmadı telefon açılmadı download moduna alıp odinle orjinal romu attım
bunun bir kurulum videosunu koyun arkadaşlar en baştan yoksa çok sorun olacak

Birdahaki güncellemeye video hazirlayacam kurulum için

- - - Eklendi - - -

olmuyor kardesim kapanmıyor sinir oldum iyice.

Programı sil tekrar yükleyip dene bi olacak mı

- - - Eklendi - - -

Bu arada kuranlar oyun performansı hakkında bilgi yazarmısınız?

nicked

nicked

Üye
Birdahaki güncellemeye video hazirlayacam kurulum için

- - - Eklendi - - -

Programı sil tekrar yükleyip dene bi olacak mı

- - - Eklendi - - -

Bu arada kuranlar oyun performansı hakkında bilgi yazarmısınız?

tamamdır kardeşim şimdi oldu sagolasın

Üst Alt