wondermu
Üye
bunu tam anlamadım nereden yapıyorum bunu, program mı kullanacağım, yanlış yapmayım
script manager var onunla /system klasörüne gir build prop var onu aç dediğimi yap
bunu tam anlamadım nereden yapıyorum bunu, program mı kullanacağım, yanlış yapmayım
Yeni güncellemedeki zip normal yüklesek olmazmı cwmden dosya halinde yapamıyorum ya bir yardım edin lütfen..

1 yaptıktan sonra kaydet dedim. brick mi diyorum, safe action mu?
brick diyorsun
arakaaslar acil biri sunun dosya ile nsıl yuklenceğini düzgün acıklasın ya telefon oyle kaldı ortada mal gibi acele lütfen arkadslar

şimdi backup dosyasını hafıza kartına attın mı ?
heeellp mee
- - - Eklendi - - -
backup dosyası dedğin son gelen güncelleme di mi evet attım sen detaylı yaz işlemleri kardes ben takıldıgım yerde sorım sana
- - - Eklendi - - -
backup dosyası dedğin son gelen güncelleme di mi evet attım sen detaylı yaz işlemleri kardes ben takıldıgım yerde sorım sana
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0
sifiri bir yap script manaher ile system klasörünegir build probu metin olarak aç sonra smeditorle dediğimi değiş sifiri bir yap kaydet
oh be yaptım
- - - Eklendi - - -
kardes peki hafıza yer degistirmeyi nasıl yapcaz
- - - Eklendi - - -
yaw arkadas gezinme cubugu kalkmıyor mu cok igrenc duruyo
- - - Eklendi - - -
kardes bende system diye bi klasör yok ki hangi dosya yoneticisine girersem girim yok yani niye?
yaptım kardes cok tesekkür peki alt gezinme cubugunu nasl kaldırırız
ufak çaplı sorunum ben bu tounpal mıdır nedir onu kullanamıyorum samsung klavyesi hayranıyım sıkıntı hep yanlış yazıyorum ya
VE ŞU EN BÜYÜK SIKINTIM KAÇ DEFA DİLE GETİRDİM YA ŞU GEZİNME ÇUBUĞUMUDUR NEDİR KALDIRIN ŞUNU YA KARDIRAMIYORUM 
s.a wondermu kardeşim eline sağlık çook güzel bir çalışma olmuş viber çalıştı bu süründe ve görsellik olarakta çok iyi hıza ve pile denilcek birşey yok mükenmelsin kardeşim.ufak çaplı sorunum ben bu tounpal mıdır nedir onu kullanamıyorum samsung klavyesi hayranıyım sıkıntı hep yanlış yazıyorum ya
VE ŞU EN BÜYÜK SIKINTIM KAÇ DEFA DİLE GETİRDİM YA ŞU GEZİNME ÇUBUĞUMUDUR NEDİR KALDIRIN ŞUNU YA KARDIRAMIYORUM
![]()
kardesim forumda cwm 5 turkce vardi cwm 6
ile arasindaki fark ne her romu cwm 5 ile
yuklene bilirmi ???
Kardeş o tuşu koyarak size iyilik yapıyorum aslında menü tuşuna basa basa bozuluyor amaç o tuşlar bozulmasın softkey enablere tıkla disable yap baktın olmadı enable yap yeniden başlat
- - - Eklendi - - -
Cwm son sürümü kurman lazım yeni uyglamalari kurabilmen için mesela benim romu kurmak için de son sürümü kurman gerekiyor